Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje je Desiderious Da Pietri?

Kje je Desiderious Da Pietri?

Kalorije pa ti stejes, jaz jih v lajfu nisem.. jem in gibljem pa sem top! ?

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 17:19

Tkole pa rdeca pajacka pokaze ves svoj sijaj in se postavi na laz, da je vedno vljudna..tako mozacasti zapisi, da kar oci bolijo.. ?

Seveda, ti se ponujas pa skusas to meni podtaknit. Nobenemu se v lajfu nisem ponujala niti se ne bom.

Dej  provoke iz vašeha ženskega  “trio adio”. A še nimaš zadosti? Še ne boš nehala? Dovolj – nehaj prcarit tam, kjer nisi stvarem dorasla.

rdeča pajacka si sama. Dokazuješ to iz dneva v dan bolj, s svojim sranjem po postih  na starševskem. Sisto vsak poš zjebeš zadnje pol leta. Si zjebala  tudi ta post o Desiju.

Mene nič ne moti. Vi se kar zabavajte po svoje. ?

uvaljivanje za dominaciju, 07.09.2022 ob 17:22

Dej  provoke iz vašeha ženskega  “trio adio”. A še nimaš zadosti? Še ne boš nehala? Dovolj – nehaj prcarit tam, kjer nisi stvarem dorasla.

rdeča pajacka si sama. Dokazuješ to iz dneva v dan bolj, s svojim sranjem po postih  na starševskem. Sisto vsak poš zjebeš zadnje pol leta. Si zjebala  tudi ta post o Desiju.

Hja, kaj pa ti misliš? Roza mora biti v centru pozornosti. Kako pa bi bilo, da bi bil kdo drug v centru pozornosti? Če bi se pisalo o Desiju ali pa komu drugemu o njej pa ne? Pa si ji ja odpelje. Tako, da mora prevzeti temo. Je pač kot cesarica.

Mah, v redu je. Kar je bilo o meni, se je razjasnilo. Dlje od tega pa ni potrebe po “temi o Desiju”. Naj se vsak zabava po svoje. ‘mejmo se luštno. Zato pridemo sem. ?

Hahaha res ste mikrokrpe za Zartrose.

Ma kako se vam, da ubadat z njo, ena gor cele litanije piše.

Mi, ki pridemo mimgrede sem, se prav zabavamo kako pomete z vami.

Marjetica med koprivami, 07.09.2022 ob 20:47

Hahaha res ste mikrokrpe za Zartrose.

Ma kako se vam, da ubadat z njo, ena gor cele litanije piše.

Mi, ki pridemo mimgrede sem, se prav zabavamo kako pomete z vami.

a res daisycutter?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close