Kje je Desiderious Da Pietri?
Kokoši ??????, 06.09.2022 ob 16:56
koliko je to dalj časa, 06.09.2022 ob 16:54
Čaka, 06.09.2022 ob 16:42
to so psihiči, 06.09.2022 ob 16:34
Čaka, 06.09.2022 ob 16:17
Čaka kot pes na kost 24 ur dnevno na monu. Takoj se oglasi. :))
To visijo cele dneve tu gor, Desi, Rok-1, Viharni in drugi bolniki pod tisoč multiniki. Takoj skočijo, ko kdo kaj napiše o njih.
Letos poleti je limal fotke iz toplic in z ene dolenjske reke, oboje nedvomno v Sloveniji.
Jao zajebu si! Sem čakal, da odgovori unemu od kdaj ga ni. Da bi potem tist iz toplic ven potegnil.
Drgač pa če nisi pogruntal že celo dopoldne in popoldne viharni nabija po forumu.
Meni je jasno, da je on že skoz tu. 😀
še ena tema kot dokaz kako folk ne sna ne brat ne vidt ne slišat.. desi je tu, je pa tudi razložil zakaj tisti nik ukinja.. naučte se brat in slišat tako kot je zapisano povedano, ne pa kar neki po svoje blodit. največ gorja si naredite kar sami ko nočete pravilno prebrat, slišat, vidt tako kot je mišljeno.
Zartrose izven profila, 06.09.2022 ob 17:22
še ena tema kot dokaz kako folk ne sna ne brat ne vidt ne slišat.. desi je tu, je pa tudi razložil zakaj tisti nik ukinja.. naučte se brat in slišat tako kot je zapisano povedano, ne pa kar neki po svoje blodit. največ gorja si naredite kar sami ko nočete pravilno prebrat, slišat, vidt tako kot je mišljeno.
Ti se pa nauči z veliko začetnico začeti stavek .
Kokoši ??????, 06.09.2022 ob 16:10
itak da je on, 06.09.2022 ob 16:08
anonimno404, 06.09.2022 ob 15:52
idesi, 06.09.2022 ob 15:51
Upokojil sem ga. Že poleti leta 2020. Izpel se je. 🙂
In zakaj ne limaš več tvoje face tu gor, če si res ti? Kaj se je zgodilo?
Saj ne zgrešiš njegovega filozofiranja 😛
Zakaj se mi je včasih zdel pametnejši? ?
Dobro vprašanje. Ne bi vedel takole iz glave. Kaj pa ti misliš? ?
IN zakaj te Desi muči?
Desi je vedno vljuden. Če komu ne paše ga naj pač preskoči. Povsem ensotavno. Ni zoprn, ne zalezuje ljudi, zna kulturno komunicirat.
To je čisto druge sorte monvc kot driske, ki težijo vsem in v vseh temah. Tudi Rok, ki ga že omenjate, ne teži, se kulturno obnaša, ne zalezuje ljudi.
in kaj te muči, 06.09.2022 ob 19:09
IN zakaj te Desi muči?
Desi je vedno vljuden. Če komu ne paše ga naj pač preskoči. Povsem ensotavno. Ni zoprn, ne zalezuje ljudi, zna kulturno komunicirat.
To je čisto druge sorte monvc kot driske, ki težijo vsem in v vseh temah. Tudi Rok, ki ga že omenjate, ne teži, se kulturno obnaša, ne zalezuje ljudi.
Prija prebrati tudi kaj prijetnega. Hvala za kompliment(-e).
ti si pa furija, 06.09.2022 ob 18:32
Ti si pa ena jezna furija. Ne znaš biti prijazna,ali nočeš?..
Eh brezveze. Tečna baba kot driska.
tudi malo nisem ne jezna ne furija.. semprijazna, vendar si napadači moje prijaznosti ne zaslužite.
biti vljuden ne pomeni nujno hkrati tudi biti neškodljiv. kar ne leti na desija osebno, zgolj komentiram tvoj zapis o vljudnosti. Ravno vljudneži dostikrat nosijo toliko grdih misli v sebi.. ti škartoroba si v realivljudna, ker ne upaš biti nevljudna, tule gor si pa prava jezna furija in tečna baba kot driska. Vsakič znova se taman prav opišeš hehehe, pa kar ne dojameš..
Zartrose izven profila, 06.09.2022 ob 21:29
tudi malo nisem ne jezna ne furija.. semprijazna, vendar si napadači moje prijaznosti ne zaslužite.
biti vljuden ne pomeni nujno hkrati tudi biti neškodljiv. kar ne leti na desija osebno, zgolj komentiram tvoj zapis o vljudnosti. Ravno vljudneži dostikrat nosijo toliko grdih misli v sebi.. ti škartoroba si v realivljudna, ker ne upaš biti nevljudna, tule gor si pa prava jezna furija in tečna baba kot driska. Vsakič znova se taman prav opišeš hehehe, pa kar ne dojameš..
Zdaj si me pa spomnila na “Štoparki vodnik po galaksiji” in tam omenjeno oceno nekoga: pretežno neškodljiv. 🙂
Hvala za smeh. Sicer pa se sam nimam za ne vem kako vljudnega. Tudi kako sočno znam vriniti v besedilo. Precej je odvisno od tega, v kakem stanju duha sem.
Torej: nasvidenje in hvala za vse ribe. 😉
idesi, 06.09.2022 ob 21:43
Zdaj si me pa spomnila na “Štoparki vodnik po galaksiji” in tam omenjeno oceno nekoga: pretežno neškodljiv. 🙂
Hvala za smeh. Sicer pa se sam nimam za ne vem kako vljudnega. Tudi kako sočno znam vriniti v besedilo. Precej je odvisno od tega, v kakem stanju duha sem.
Torej: nasvidenje in hvala za vse ribe. 😉
saj napišem da ne leti nate to kar pišem napadačici ;)..jaz sem tebe že zasledila tudi kaj sočnega napisat, tistale zgoraj pač ne zna pravilno brat.. niti me nevljudneži ne motijo, ker meni je jasno da nihče ne more biti vljuden 24/7.. obstajajo le odkriti ljudje ki so tudi kdaj nevljudni in zlagani ljudje z grdimi mislimi ki ji skrivajo v reali v virtuali pa izbruhajo ves svoj gnev over and over again, češ saj jih nihče ne pozna..
😉
anonimno404, 06.09.2022 ob 15:48
Zakaj ne lima več svoje face vsak dan na ta forum in naklada v prazno. Kdo ve, kaj se je zgodilo z njim?
Ja kaj – obrni je nov list v življenju in zaprl vrata za “seboj” za določenim življenskim obdobjem. Tako kot je po razhodu tudi treba.
lepo napisano, 07.09.2022 ob 09:31
Vedno in znova: tema o Desiju, ampak temo sta spet posrala Kokoš in Zatrosa.
Fovšija, ker ni pozornost na njima in zato pač vseeno prinašata svoje travme v to temo.
Pa še za avtorja. Desi je tu, je še vedno čisto ok monovec.
saj jo sami v to spreminjate.. dokaz je na prvi strani teme-jaz oddam komentar na temo teme a že prileti hijena ter napada. kaj sem rekla? Ne napadite, pa bo tema ostala tam kjer bo ??
Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 10:11
saj jo sami v to spreminjate.. dokaz je na prvi strani teme-jaz oddam komentar na temo teme a že prileti hijena ter napada. kaj sem rekla? Ne napadite, pa bo tema ostala tam kjer bo ??
dej no dej – ti se mu pa ponujaš sljuzavo na izvoli – jasno za pozornost, ha, ha, ha:
Če tele ni uvaljivanje sveže ločenemu, samskemu Idesiju, naj te koklja brcne :). In ne nismo fouš, da ne bo kdo mislu, samo prepoznamo pa tako dvolično taktiko in nahepavanje za alfaniziranje in prevlado na nekem virtualni platformi, ker te verjetno v reali ne jebe nihče ( dobesedno) ma ni pet posto.
Jasno, da boš kevkevkala sedaj nazaj, da smo “napadači”. Ne, nismo – samo ogledalo ti je treba nastavit, ponovno, da se mlao prizemljiš in strezniš od nahepanega ega.
tvoj komentar na Idesijev prispevek v tej temi:
jaz sem za nežno strastno, luštno se mam pa večino časa razen takrat ko se nimam ??
Takrat, 06.09.2022 ob 16:34
Komedija, 06.09.2022 ob 16:18
Kokoši ??????, 06.09.2022 ob 15:51
Spremenil je vzdevek v “IDESI”, ki je okrajšava. Par minut nazaj je pisal gor.
A se spomneš, ko si ti teoretik zarote nekaj nakladal da desiderius ni IDESI pa ti je moral sam povedat da je? Komedija.
V starih časih si bil bolj zabaven, ker si bil še večji kloven kot si zdaj. Zdaj se samo še ponavljaš.
Takrat ko je še bil Vagabund je bil najbolj zabaven.
Kot Vagabund sploh ni bil zabaven!
to, kar spet zalezovalsko lepiš, pa je bil odgovor desiju, ki me je citiral. moj prvi komentar je tisti, ki sem ga oddala prvi.. pa pizda starejša si od mene, pa ne znaš brat, potem pa meni težijo zaradi male začetnice, ki jo namensko pustim, ker se mi ne da pritiskat še za veliko, kar sem tudi že povedala ?♀️.. cccc še zalezovanje vam ne gre dobro!
?
Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 12:04
rdeča pajacka spet si kiksnila v prazno-jaz se nikomur ne ponujam. sem pa opazila da se ti marsikomu. ?♀️
glupo sfrzenkano bitje… Komu se uturavamo drugi? E , baš ti se uturavaš ovdje.
A boš zdej spet napletna uno zgodbico o joških in WD40 ? 🙂 Mene taki kot je WD40a sploh ne zanimajo. Občasno je imel dober smisel za humor, ampak, zgolj in samo to. Ampak nič več. Je tvoj, all over – mene ne zanima. Kot je tvoj iDesi – me tudi ne zanima.
Jaz se ne uvaljavam nikomur na forumu tudi če mi pošljejo prošnje za srečanje. A tisto pa ne vidiš, ha? A ti nalepim? Kot se ne uvaljavam nikomur v realnem svetu, ker tega ne maram.
Glupa ko taćak – ne razumeš osnov sarkastičnega humorja. Ga nikoli ne boš.
Kaj bi ti sploh rado? Drmalo še naprej? E pa srce, drmaaaaaj, koliko god hoćeš -s tem samo dokazuješ, da si rojeno za v prve bojne linije ; jaz pa samo brzino tipkanja treniram, ko nakucavam, če se mi ljubi na tvoje bolne insinuacije in odgovorim nazaj.
Milijonkrat ti bo še napisano: ti mene s foruma pregnalo ne boš. Drkari kolikor hočeš, meni do živega ne boš prišlo. Si premalo inteligentna zame, brez smisla za zdrav humor.
Jasno? Al ti je treba še salutirat za zraven po vojaško?
Zdaj pa pojdi skupaj s svojim kamaradom ki ti štangari po formu, brat kalorije na škatle riža.
Forum je zaprt za komentiranje.