Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje je Antilopa?

Kje je Antilopa?

za pravilen odgovor dobiš golenice njenih zadnjih tac … obrane + kožo z dlakami

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Toliko košaric si ji dal, da bi lahko do konca življenja špilala Rdečo kapico, zdaj pa sprašuješ takšne neumnosti… Jej jej[/quote]

Pa toliko jih še imam na zalogi, kateri jih bom pa zdaj dajal?[/quote]

Ma zmer se kej najde, nč panike pelat… :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

za pravilen odgovor dobiš golenice njenih zadnjih tac … obrane + kožo z dlakami[/quote]

Raje bi imel tisto, kar skriva med bedrci… brez dlak itak 🙂

za pravilen odgovor dobiš golenice njenih zadnjih tac … obrane + kožo z dlakami[/quote]

Raje bi imel tisto, kar skriva med bedrci… brez dlak itak :)[/quote]

lahko ti na kakšen veliki praznik – zapovedan post, posodim v uporabo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Raje bi imel tisto, kar skriva med bedrci… brez dlak itak :)[/quote]

lahko ti na kakšen veliki praznik – zapovedan post, posodim v uporabo ☺[/quote]

ko dobro veš, da takrat mesa ne uživamo, še polizat ga ne smemo… mater si prijazen 🙂

Jaz nisem normalen, glej temo o Veliki planini..:)))[/quote]
Jst tud ne! Ista tema!☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Poet, sreča zate, da sem imela toliko službenih opravil, sicer bi ti navila ušesa. :)))

Pa si mi res dajal košarice? Jaz tega nisem opazila. :)))

špilfrderberka … mi smo pa že vso tvojo zapuščino lepo potalal … sam še štempelj sodišča je manjkal

Aleluja….nebo se je odprlo, svetloba me je obsijala in prišla je ona!!!! Košarice? Hm, najbrž z Margot nisva bila na isti valovni dolžini…jaz sem mislil tiste košarice…B, C, D, E…:))) Za navijanje….ušes pa sem ti vedno na voljo….:)

špilfrderberka … mi smo pa že vso tvojo zapuščino lepo potalal … sam še štempelj sodišča je manjkal[/quote]

NM-3w, tebi zapuščam ostarelega papagaja, ki ga nisem znala naučiti govoriti. Bo vsaj eden od vaju tiho. :))))

špilfrderberka … mi smo pa že vso tvojo zapuščino lepo potalal … sam še štempelj sodišča je manjkal[/quote]

NM-3w, tebi zapuščam ostarelega papagaja, ki ga nisem znala naučiti govoriti. Bo vsaj eden od vaju tiho. :))))[/quote]
dej fentaj pa mumiziraj ga, da ga damo k tebi v krsto … v mojem imenu ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close