Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje je Antilopa?

Kje je Antilopa?

Že ves teden se ni oglasila, ali je našla zatočišče v naravnem okolju savane, kjer uživa vse radosti prvinskega življenja, daleč od mestnega vrveža, daleč od hitrega prebijanja skozi vsakodnevne ovire, daleč od hitre prehrane, hitrega interneta, hitrega seksa….???

Če se kmalu ne oglasi, bom osamljen in zapuščen moral po stopinjah Sebe111. Objavil bom razpis za novo MON simpatijo….življenje gre dalje in nisem vsak dan mlajši….:)))

Antilopca kje si, jo pogreša še kdo ali samo jaz v stanju zmanjšane prištevnosti?

Kaj je z vami folk? To je forum. Zakaj bi kdo kogarkoli pogrešal? A ste normalni?:))

Jaz nisem normalen, glej temo o Veliki planini..:)))

Če nismo normalni smo pač abnormalni… 🙂 Kaj zdaj hočeš?

Če nismo normalni smo pač abnormalni… 🙂 Kaj zdaj hočeš?[/quote]

Da razmisliš o sebi:)).

Če nismo normalni smo pač abnormalni… 🙂 Kaj zdaj hočeš?[/quote]

Da razmisliš o sebi:)).[/quote]

Aha, sem že. 🙂 kaj pa zdaj?

ker se pa jaz manj usajam vam je pa prav … al kako

britofi so polni pogrešljivih

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Antilopa bi se ti javila, če bi v njej videl kaj kar jo dela posebno, pomembno, edinstveno…. zate. Ko pa samo jamraš kako si ti osamljen pa bolje da se ne javi k bi jo kot kak jastreb raztrgal…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mogoče jo je raztrgal kakšen plenilec?
Sem pa opazil, da je dejavna nekje drugje….

Aha, sem že. 🙂 kaj pa zdaj?[/quote]

Poboljšaj se:)).

Poboljšaj se:)).[/quote]

Nikoli 🙂
Ker sploh nisem slab, pa tud ker me nobena ženska ne bo spreminjala… 🙂

Poboljšaj se:)).[/quote]

Nikoli 🙂
Ker sploh nisem slab, pa tud ker me nobena ženska ne bo spreminjala… :)[/quote]

:)))) Tale tvoj zadnji stavek je carski:).

Antilopa bi se ti javila, če bi v njej videl kaj kar jo dela posebno, pomembno, edinstveno…. zate. Ko pa samo jamraš kako si ti osamljen pa bolje da se ne javi k bi jo kot kak jastreb raztrgal…. 😉 :)))[/quote]

Saj ona ve, da je v mojih očeh posebna..ne rabim to vsem razglašat, ker potem bom pa spet copata, pussy, brezjajčnik in ostali ljubkovalni pridevniki…:))

Nikoli 🙂
Ker sploh nisem slab, pa tud ker me nobena ženska ne bo spreminjala… :)[/quote]

:)))) Tale tvoj zadnji stavek je carski:).[/quote]

Ne prilizuj se mi 🙂

Če vedno tako hitro končaš, že nisi kaj prida. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če vedno tako hitro končaš, že nisi kaj prida. :))[/quote]

če bi ženska podala to pripombo, bi še razumel… 🙂

Brez tebe bi bilo pa res dolgčas, tako, da nikamor ne hodi…

Brez tebe bi bilo pa res dolgčas, tako, da nikamor ne hodi…[/quote]

Saj ne hodi… vozi se 🙂

Brez tebe bi bilo pa res dolgčas, tako, da nikamor ne hodi…[/quote]

Saj ne hodi… vozi se :)[/quote]

kakorkoli, brez NM-3w bi bil MON kot ladja brez svetilnika v temi, kot puščava brez oaze, kot leto brez poletja, kot Barcelona brez Messija, kot Salome brez muce, kot LaToya brez jošk, kot Štern brez flaše, kot Pahor brez ogledala….

Če vedno tako hitro končaš, že nisi kaj prida. :))[/quote]

če bi ženska podala to pripombo, bi še razumel… :)[/quote]
Saj ti je rekla “poboljašaj se”. Jaz sem ti samo prevedel za vsak slučaj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjetno jo je kak levček zgrabil za vrat in jo odvlekel v svoj brlog. :)))
Ampak dvomim, da se bo tudi pomastil z njenim stegenskim mesom. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

če bi ženska podala to pripombo, bi še razumel… :)[/quote]
Saj ti je rekla “poboljašaj se”. Jaz sem ti samo prevedel za vsak slučaj. :))[/quote]

Kaj bi brez tebe? 🙂

Toliko košaric si ji dal, da bi lahko do konca življenja špilala Rdečo kapico, zdaj pa sprašuješ takšne neumnosti… Jej jej

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Toliko košaric si ji dal, da bi lahko do konca življenja špilala Rdečo kapico, zdaj pa sprašuješ takšne neumnosti… Jej jej[/quote]

No evo… ni je požrl lev, temveč volk, še prej pa jo je lovec nategnil …

Toliko košaric si ji dal, da bi lahko do konca življenja špilala Rdečo kapico, zdaj pa sprašuješ takšne neumnosti… Jej jej[/quote]

Pa toliko jih še imam na zalogi, kateri jih bom pa zdaj dajal?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close