Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kiruške maske ali maske FFP2 in druženje samo z družinskimi člani

Kiruške maske ali maske FFP2 in druženje samo z družinskimi člani

Odgovor na objavo uporabnika
Moje mnenje, 06.11.2021 ob 12:44

Prst v rit ste dobili, ker se jih je vecina cepilo zato, da bodo lahko kam sli, pa da ne bodo nosili mask, pa da bodo svobodni, pa da bodo lahko sli žurat, pa na poroke…kaj je se pisalo na tistih velikih panojih?

Pa glavno, da bodo sli na Hrvaško na morje, sej ja sem bila tudi, sam da sem placala 200 kun za testiranje.

Daj mi pa ti dokaži, da nisem zdrava. Le kam je sla kmecka pamet.

Debilno, ne jaz se nisem cepil za to, da bi okoli hodil brez mask, ampak zato, ker imam tako bistveno manjšo možnost hujšega poteka bolezni.

Poglej, ne projiciraj svojih zmešanih teorij na nas v obratni smeri. Ti s enočeš cepit, ker si prepričano, da je to nekaj buuuu. Jaz pa od začetka VEM da cepivo ni 100%, ne rabim vas facebook zdravnikov, d ami to govorite.

To, kdo bi kam “prosto hodil” se zmenis s svojimi necepljenimi kolegi s ponarejenimi kodami.

vatikanske ječe, 06.11.2021 ob 11:39

Moje mnenje, 06.11.2021 ob 10:27

Cepljeni ste dobili prst v rit. Zahvalite se svojemu velikemu vodji, ki ste ga ubogljivo ubogali. Če se bi pravi čas uprli ne bi prišlo do tega.

Nekaterim je že zdavnaj jasno, da je to kot top shop….zraven pa dobite se….pa tudi to se ni vse ….zraven dobite tudi….ampak tudi to se ni vse…

Naj mi en po kmecko razloži kako lahko ZDRAVA ogrožam cepljene….prosim za razlago po kmecki pameti. (Ce sem pa bolana pa itak ne hodim okoli).

Razloži mi debilno, kako smo dobili prst v rit? Ti si že evdno zbalznelo, necepljeno in to, da si zdravo, ni nobenega dokaza.

Ti tudi nimaš potrdila da si zdrav. Noben ga nima. Imaš samo dovoljenje da se lahko svobodno gibaš, nič drugega. Paradoks a ne.

Še vedno brez problema širiš virus in zaradi virusa pristaneš v bolnici. Zakaj torej tvoja vzvišenost?

Neprijavljena, 06.11.2021 ob 12:50

Ti tudi nimaš potrdila da si zdrav. Noben ga nima. Imaš samo dovoljenje da se lahko svobodno gibaš, nič drugega. Paradoks a ne.

Še vedno brez problema širiš virus in zaradi virusa pristaneš v bolnici. Zakaj torej tvoja vzvišenost?

Do bedakov, ki ne razumejo osnov in mi flozajo, da sem se cepil, da lahko grem na morje, nimam biti kaj drugega kot vzvišen.

Kam smo prišli?

V lokal lahko vstopajo le cepljeni in preboleli s testom PCR, ki ni starejši od 48 ur in FFP2 masko.

In PCR test stane pri nas 50-178€.

Zelo drag obisk lokala!

Prinastako, 06.11.2021 ob 10:25

A kdo ve, kje kupiti otroske kirurske maske? Te za odrasle so mojimdvema se ful prevelike, skot jima gor v oci silijo in to za hojo, sploh po stengah v soli ni ok.

V lekarnah so jih imeli.

Hmmmm, 06.11.2021 ob 10:22

Kenya, 06.11.2021 ob 10:12

Kirurske maske si lahko vsak privosci.  Tudi testi ne bi smeli biti brezplacni.  To je potuha anticepilcem.

gospa V., 06.11.2021 ob 10:08

Bodeča neža, 06.11.2021 ob 09:38

A bodo maske tudi zastonj v lekarni? Jest si jih ne morem privoščit. Sem si jih sama naredila iz blaga in trikrat sem cepljena (tudi poživitveni odmerek).

Pa lepo vas prosim no, moj sin, študent, ki med tednom živi v Ljubljani, sedaj glede na to, da nismo v istem gospodinjstvu (med tednom), ne sme čez vikend priti domov ali kako?

Te zadnji ukrepi so pa res smešni. Nekdo naj mi odgovori na to, da sem trikrat cepljenja in bom mogla sedaj maske kupovat. Vse se draži, mi smo že tako v riti, sedaj pa še udarec z maskami. Dajte jih potem zastonj!!

V vitapurju je 50 mask 2,99 €

https://www.vitapur.si/medicinske-maske-za-obraz-svilanit-tip-iir

Ko boste spredvideli, da nas vlada na vsak nacin zeli razdeliti na cepljene in necepljene, s ciljem lazjega vladanja, boste migoce drugace govorili.

Moj sosed je cepljen in orav on je prenesel okuzbo do svoje mame, nevedoc da je dobil virus od cepljenega sodelavca, ki je imel doma zeno zbolelo za kovidom, pa je moral hoditi v sluzbo, ker mu kot cepljenemu karantena ne pripada.

nisem verjela.

Trenutno imamo okuzbo doma. Vsismo v karanteni, razen moj moz lahko hodi v sluzbo in pohajkuje po trgovinah, niti se mu ni potrebno testirati – vse zato, ker je cepljen!

in ves kaj? Prav on lahko prenasa okuzbo, ne dabi vedel.

in sedaj bodo testirali le ucence, ki niso cepljeni, virus bodo pa dobivali od cepljenih, ker se ne rabimo testirat.

ma humoreska!

bolnice bido pa iz dneva v dan bolj polne, samo statistika se bo obrnila bolj na cepljene.

to je tako, ko nam vladaju butalci

Ni humoreska, pač neumnost cele vaše družine in sosedov in ne vem še koga. Saj določeni ukrepi veljajo tudi za podjetje. Pri nas vsak, ki je bil v stiku ali je v stiku z nekom, ki je okužen mora biti doma vsaj 3 dni in potem opraviti PTC test.

Če je negativen lahko pride delati, ker se smatra, da njegovi bljižni niso več kužni. Še noben ni imel problema dobiti napotnice za PCR test. Če pa obstajajo tudi taki zdravniki ga pa sam narediš. Tako je en sodelavec dobil tudi 9 dni bolniške in bil 2 negativen. Samo pri drugem testiranju je imel simptome.

Vse ostalo je nevredno sploh komentarja.

V sanilaborju  je 50 mask 4 evre!!! Revezi, ne morte kupt? Za cike pa mate? So vec kot 4 evre. Vsak dan???

Premalokrat si se cepla. Pojdi še po tri odmerke, pa bo boljš

Resnica888, 06.11.2021 ob 16:10

Premalokrat si se cepla. Pojdi še po tri odmerke, pa bo boljš

Za bodečo nežo avtorico

Kamal, 06.11.2021 ob 15:59

Ni humoreska, pač neumnost cele vaše družine in sosedov in ne vem še koga. Saj določeni ukrepi veljajo tudi za podjetje. Pri nas vsak, ki je bil v stiku ali je v stiku z nekom, ki je okužen mora biti doma vsaj 3 dni in potem opraviti PTC test.

Če je negativen lahko pride delati, ker se smatra, da njegovi bljižni niso več kužni. Še noben ni imel problema dobiti napotnice za PCR test. Če pa obstajajo tudi taki zdravniki ga pa sam narediš. Tako je en sodelavec dobil tudi 9 dni bolniške in bil 2 negativen. Samo pri drugem testiranju je imel simptome.

Vse ostalo je nevredno sploh komentarja.

v konversacijo s tabo s ne bom spuscala, ker ti ocizno dela tezave ze locevanje kratic med pcr in cpt, kaj sele razumevanje zapisa, ki sem ga navedla

Tvoje mnenje je taksno  kot si ti. Vecina se nas je cepila zaradi kovida.

Jaz razumem tvoj zapis. Jaz sem se pač zmotil v zapisu kratice za oznako testa. To pa kar ti pišeš je pa samo nagajanje in neodgovornost posameznika do družbe. To bi tudi moralo biti kaznivo, saj zavestno s svojimi dejanji ogrožate druge potem se pa še hvalite po forumu. Potem pa se smejite vladi, kljub svoji neodgovornosti.

50 mask dobiš že za 2-3 €. A to si ne moreš privoščit.

Minili so časi, ko je bila 1 maska 1 €.

beri v temi

Maska za 6-letnika

Maska za 6-letnika

Bite me

Edino pravilno, da so spet brezplačni!

Glede mask pa k sreči imamo zalogo doma ker trenutno so bile res poceni ponekod… Lahko bi jih pa komot vsaj otroci dobl v lekarni ker 50 mask gre hitro če nas je 5 in vsak dan vsak vzame samo eno je to en mesec približno….

Se opravičujem pravi bodeči neži za “ukraden nick”. V resnici je bilo nehote in pod tem nickom pišem samo še tokrat.

Za vse tiste, ki znate samo obsojat in preko neta podajat ves svoj gnev in patetiko, naj vam povem, da sem dobila odgovor na moja vprašanja, kar je bilo bistvo posta. Maske se zrihtane, sinova se bosta lahko družila z nami in ne mi prav gotovo ne bomo širili virusa, saj smo cepljeni in upoštevamo vse možne ukrepe.

Še zmeraj se da dobit koristne informacije in to je bistvo tega portala. Vsem hvala za informacije o poceni maskah. Mi smo se oborožili in ne, ne pri nas ne kadi nihče (ne kupujemo cigaret), nismo na socialkah, temveč sva z možem kar dobro situirana in doma nimamo enega študenta, temveč dva.

Kdo pravi, da cepljeni naj ne bi nosili mask? Seveda jih nosimo, povsod, kjer je to priporočeno in zahtevano.

V Bauhausu na Kajuhovi sem danes dala za 50 mask 2,99 €.

Prvo kiruška maska in FFP2 sta popolnoma različni maski, če želimo masko proti virusu je edino FFP3, torej zopet zabloda stroke. Bolnice prebremenjene? Torej naj povečajo kapacitete, kaj si mislijo, da je to zadnja pandemija…bodimo srečni, da je tako mila kod Cov-19, kaj če pride kaj hujšega? Naj nehajo krasti denar iz zdravstvene blagajne in kaj ukrenejo. Celotna država in stroka je v totalni zablodi in posledično to prenaša na državljane. Zopet trpi 99% ljudi, ker bi 1% umrl. In kaj potem? To je naravna selekcija, ljudje umirajo tudi zaradi drugih bolezni pa se ne sekirajo kaj preveč. Nisem še zbolel, nisem cepljen in nikakor ne mislim v svoje telo vbrizgavati virusa po nepotrebnem. Če stroka želi tudi podpišem izjavo, da me ob hudem poteku bolezni ni potrebno zdraviti in me lahko usmrtijo, da ne umerem v mukah.

Resnica888, 06.11.2021 ob 16:12

Za bodečo nežo avtorico

Še enkrat, nekdo si je izposodil moj nick.Lahko si kupim maske in nimam sina študenta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close