Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kiruške maske ali maske FFP2 in druženje samo z družinskimi člani

Kiruške maske ali maske FFP2 in druženje samo z družinskimi člani

A bodo maske tudi zastonj v lekarni? Jest si jih ne morem privoščit. Sem si jih sama naredila iz blaga in trikrat sem cepljena (tudi poživitveni odmerek).

Pa lepo vas prosim no, moj sin, študent, ki med tednom živi v Ljubljani, sedaj glede na to, da nismo v istem gospodinjstvu (med tednom), ne sme čez vikend priti domov ali kako?

Te zadnji ukrepi so pa res smešni. Nekdo naj mi odgovori na to, da sem trikrat cepljenja in bom mogla sedaj maske kupovat. Vse se draži, mi smo že tako v riti, sedaj pa še udarec z maskami. Dajte jih potem zastonj!!

Kakšni ste to nesposobneži in lenuhi, ki ne znate nič zaslužit, nič ustvarit v življenju, da še za maske nimate?

Odgovor na objavo uporabnika
Bodeča neža, 06.11.2021 ob 09:38

A bodo maske tudi zastonj v lekarni? Jest si jih ne morem privoščit. Sem si jih sama naredila iz blaga in trikrat sem cepljena (tudi poživitveni odmerek).

Pa lepo vas prosim no, moj sin, študent, ki med tednom živi v Ljubljani, sedaj glede na to, da nismo v istem gospodinjstvu (med tednom), ne sme čez vikend priti domov ali kako?

Te zadnji ukrepi so pa res smešni. Nekdo naj mi odgovori na to, da sem trikrat cepljenja in bom mogla sedaj maske kupovat. Vse se draži, mi smo že tako v riti, sedaj pa še udarec z maskami. Dajte jih potem zastonj!!

50 kom mask sem kupila v Vitapurju za 7 eurov.

Desperadodajka, 06.11.2021 ob 09:45

Kakšni ste to nesposobneži in lenuhi, ki ne znate nič zaslužit, nič ustvarit v življenju, da še za maske nimate?

No, takole obnašanje je pa pod nivojem. Verjetno anticepilec z IQ-jem moje številke čevljev.

Trep, 06.11.2021 ob 09:46

50 kom mask sem kupila v Vitapurju za 7 eurov.

Hvala za informacijo.

Kdor niti za masko ni sposoben zaslužit, se res ne more hvalit z iq- jem.

Samo v vednost: nekdo si je vede ali nevede izposodil moj nick. Prosim to osebo, da si izbere drugega. Teh postov nisem pisala jaz!

V vitapurju je 50 mask 2,99 €

https://www.vitapur.si/medicinske-maske-za-obraz-svilanit-tip-iir

Kirurske maske si lahko vsak privosci.  Tudi testi ne bi smeli biti brezplacni.  To je potuha anticepilcem.

Kenya, 06.11.2021 ob 10:12

Kirurske maske si lahko vsak privosci.  Tudi testi ne bi smeli biti brezplacni.  To je potuha anticepilcem.

gospa V., 06.11.2021 ob 10:08

V vitapurju je 50 mask 2,99 €

https://www.vitapur.si/medicinske-maske-za-obraz-svilanit-tip-iir

Ko boste spredvideli, da nas vlada na vsak nacin zeli razdeliti na cepljene in necepljene, s ciljem lazjega vladanja, boste migoce drugace govorili.

Moj sosed je cepljen in orav on je prenesel okuzbo do svoje mame, nevedoc da je dobil virus od cepljenega sodelavca, ki je imel doma zeno zbolelo za kovidom, pa je moral hoditi v sluzbo, ker mu kot cepljenemu karantena ne pripada.

nisem verjela.

Trenutno imamo okuzbo doma. Vsismo v karanteni, razen moj moz lahko hodi v sluzbo in pohajkuje po trgovinah, niti se mu ni potrebno testirati – vse zato, ker je cepljen!

in ves kaj? Prav on lahko prenasa okuzbo, ne dabi vedel.

in sedaj bodo testirali le ucence, ki niso cepljeni, virus bodo pa dobivali od cepljenih, ker se ne rabimo testirat.

ma humoreska!

bolnice bido pa iz dneva v dan bolj polne, samo statistika se bo obrnila bolj na cepljene.

to je tako, ko nam vladaju butalci

A kdo ve, kje kupiti otroske kirurske maske? Te za odrasle so mojimdvema se ful prevelike, skot jima gor v oci silijo in to za hojo, sploh po stengah v soli ni ok.

Cepljeni ste dobili prst v rit. Zahvalite se svojemu velikemu vodji, ki ste ga ubogljivo ubogali. Če se bi pravi čas uprli ne bi prišlo do tega.

Nekaterim je že zdavnaj jasno, da je to kot top shop….zraven pa dobite se….pa tudi to se ni vse ….zraven dobite tudi….ampak tudi to se ni vse…

Naj mi en po kmecko razloži kako lahko ZDRAVA ogrožam cepljene….prosim za razlago po kmecki pameti. (Ce sem pa bolana pa itak ne hodim okoli).

Je tvoj sin za stalno prijavljen v Ljubljani ali pri tebi doma?

Ce nimas za masko, da naslov, ti rade volje posljem paket mask.

Če nima za masko, naj gre ceste pometat, ne pa celo socialko za alkohol in cigarete porabit.

Glede mask se strinjam, da bi mogle bit zastonj.

Glede sina od avtorice – sin je za moje pojme najožji družinski član in se pač lahko družite.

Z nekimi sosedi in bratranci in sestričnami pa pač ne.

Ph vitapur nima fpp mask

Prinastako, 06.11.2021 ob 10:25

A kdo ve, kje kupiti otroske kirurske maske? Te za odrasle so mojimdvema se ful prevelike, skot jima gor v oci silijo in to za hojo, sploh po stengah v soli ni ok.

Tudi jaz sem jih iskala. Izbire praktično ni. Prevelika maska po 4-5 urah ščiti ravno toliko kot tista iz blaga. Nič.

Otroci se mi res smilijo. Gor jih imajo več kot 5 ur, tudi med ocenjevanjem. Komu na čast?

Zdaj naj bi se v šolah še testirali po 3 krat tedensko. Tore bo šla prva ura samo za samotestiranje. Prebolevniki in cepljeni bodo pa v luft gledali. Spet se na polno speavljajo na tiste, ki ne polnijo bolnic. Samo biznis jih je.

Avtorica, tudi jaz ti z veseljm pošljem paket mask. Javi podatke, daj nek mail, kar hočeš.

In slabo si prebrala. Nikjer ni navedeno, da se tvoj sin ne sme ob vikendih vračat k tebi. Ne si zmišljevat.

Če je res taka kriza pojdite z masko iz blaga v bolnico in tam vam jo gratis dajo kirurško.

Sin student se bo med predavanji normalno druzil s sosolci. Ko bodo stopili ven iz predavalnice se pa ne smejo vec druzit. A si jaz to prav razlagam?

Imas prav. Ta cena je bila v Sanolaborju. V Vitapurju pa je cena manj kot eni cigareti.

Hmmmm, 06.11.2021 ob 10:22

Ko boste spredvideli, da nas vlada na vsak nacin zeli razdeliti na cepljene in necepljene, s ciljem lazjega vladanja, boste migoce drugace govorili.

Moj sosed je cepljen in orav on je prenesel okuzbo do svoje mame, nevedoc da je dobil virus od cepljenega sodelavca, ki je imel doma zeno zbolelo za kovidom, pa je moral hoditi v sluzbo, ker mu kot cepljenemu karantena ne pripada.

nisem verjela.

Trenutno imamo okuzbo doma. Vsismo v karanteni, razen moj moz lahko hodi v sluzbo in pohajkuje po trgovinah, niti se mu ni potrebno testirati – vse zato, ker je cepljen!

in ves kaj? Prav on lahko prenasa okuzbo, ne dabi vedel.

in sedaj bodo testirali le ucence, ki niso cepljeni, virus bodo pa dobivali od cepljenih, ker se ne rabimo testirat.

ma humoreska!

bolnice bido pa iz dneva v dan bolj polne, samo statistika se bo obrnila bolj na cepljene.

to je tako, ko nam vladaju butalci

Ne gre za to kdo bo zbolel, temveč za to kdaj boš zbolel,ker bomo vsi. Izkušnje so v praksi pokazale,da cepljeni v lažji obliki, z manjšimi simptomi,prebolevajo virus.

Moje mnenje, 06.11.2021 ob 10:27

Cepljeni ste dobili prst v rit. Zahvalite se svojemu velikemu vodji, ki ste ga ubogljivo ubogali. Če se bi pravi čas uprli ne bi prišlo do tega.

Nekaterim je že zdavnaj jasno, da je to kot top shop….zraven pa dobite se….pa tudi to se ni vse ….zraven dobite tudi….ampak tudi to se ni vse…

Naj mi en po kmecko razloži kako lahko ZDRAVA ogrožam cepljene….prosim za razlago po kmecki pameti. (Ce sem pa bolana pa itak ne hodim okoli).

Razloži mi debilno, kako smo dobili prst v rit? Ti si že evdno zbalznelo, necepljeno in to, da si zdravo, ni nobenega dokaza.

Prst v rit ste dobili, ker se jih je vecina cepilo zato, da bodo lahko kam sli, pa da ne bodo nosili mask, pa da bodo svobodni, pa da bodo lahko sli žurat, pa na poroke…kaj je se pisalo na tistih velikih panojih?

Pa glavno, da bodo sli na Hrvaško na morje, sej ja sem bila tudi, sam da sem placala 200 kun za testiranje.

Daj mi pa ti dokaži, da nisem zdrava. Le kam je sla kmecka pamet.

Ne more bit res, 06.11.2021 ob 11:27

Sin student se bo med predavanji normalno druzil s sosolci. Ko bodo stopili ven iz predavalnice se pa ne smejo vec druzit. A si jaz to prav razlagam?

Sem vceraj na tiskovki cakala ce bo kdo od novinarjev postavil to vprasanje, pa ga zal ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close