Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ker ne smem na pošto, ne morem sodelovati v programu SVIT

Ker ne smem na pošto, ne morem sodelovati v programu SVIT

Cepivo proti koroni ne obstaja, debilno fašistično.

Zakaj debilno samo širiš svoje bolane ideje ?

Kverdenker robi, se je tebi besedni zaklad omejil samo na debilno fašistično? A so to stranski učinki cepljenja?

Odgovor na objavo uporabnika
debilno fašistično, 23.09.2021 ob 08:50

Kverdenker robi, se je tebi besedni zaklad omejil samo na debilno fašistično? A so to stranski učinki cepljenja?

Debilno fašistično, ne pozabi menjati nicka ob tvoji naslednji debilni izjavi.

Takojčica, 23.09.2021 ob 05:50

berem in se smejem, 22.09.2021 ob 09:13

eni pač, 22.09.2021 ob 08:37

HALOŽANKA, 22.09.2021 ob 08:25

eni pač, 22.09.2021 ob 08:20

Kirk, 22.09.2021 ob 08:06

Tocno tako.  Ne zaupas v zdravstvo,  ne verjames zdravnikom ;;torej bolje, da ignoriras Svit, Doro in vse opravke v zdravstvenem domu.  Necepljeni, ostanite doma. , zdravite se s svojimi zvarki.

Eni pač verjamemo in zaupamo v zdravstvo, a v preverjena, dolgo testirana zdravila, cepiva in postopke.

Hmmmm, aja, a dolgo testirana zdravila? No povej mi kaj o tem?

PS

A poznaš statistiko aspirina? Ti povem, če bi vedela, bi te kap, brez da se cepiš!

Ne, hvala, ni potrebno, poznam sama in ga pri nas doma ni.

Zanimivo, a zaupaš pa svitu in v primeru, da odkrijejo kaj, bi začela zaupati tej isti panogi.

Egoizem in neumnost je večja pandemija kot covid!

Ja, in ljudje bolj zaupajo cepivom, ki so jih izumili 50-70 in več let nazaj, ko nuso imeli niti mikroskopov, mešali so jih s kuhalnico in čakali, če bo razneslo. No, in kar ni razneslo, ao dali nam in nas pošpikali. Super razvoj, ni kaj!

in mimogrede, za avtorico: tudi za tuberkulozo smo vsi cepljeni, pa kdo še zboli. V primeru, da bi vse ukrepe odpravili, kako bi potem ogroženi živeli? Zaprti skoz? Brez možnosti testiranja ali je okolje čisto.  Egoistka si.

Takojčica, 50-70 let nazaj se ljudje niso poneumljali z gledanjem resničnostnih šovov in so malce bolj uporabljali možgane, splošni napredek človeštva pa je bil na višjem nivoju kot danes. Ti si seveda produkt današnjega časa, zato seveda ni pričakovati, da bi bila seznanjena s podatkom, da IQ ljudi vztrajno pada, pa tudi ne, da bi vedela, kdaj je bil izumljen mikroskop. Lahko pa seveda ta podatek poguglaš, nič ti ne brani, da bi se malo podučila.

ne smem, 22.09.2021 ob 07:37

Će se ne grem testirat, ne morem na pošto.

Testirat se ne grem, ker

1. je tam v vrsti kar nekaj potencialno okuženih in je tako virus prisoten v    aerosolu

2. test stane in ni brezplačno dostopen kot v Avstriji, Italiji, na Nizozemskem itd.  In se mi gnusi, da moram za test, ki so ga (saj vemo kdo ) dobavili za manj kot en evro, plačati 12€.

Skratka_ vlada mi je  s svojimi PTC pogoji onemogočila sodelovanje pri  programu Svit in zdaj od mene pričakuje, da ji bom verjela, da je cepljenje dobro za nas.

Tudi k zdravniku ne morem. Samo cepim se lahko brez omejevanja??

Mene spreletava srh ob taki prisili.

Ne rabiš na pošto..za svit je poštnina plačana samo zunaj vržeš v nabiralnik..verjetno ga imate od zunaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close