Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ker ne smem na pošto, ne morem sodelovati v programu SVIT

Ker ne smem na pošto, ne morem sodelovati v programu SVIT

P t m, ce se nocemo cepit, se ne pomeni, da ne zaupamo v zdravnike pri drugih stvareh. In jih nujno rabimo. Moj kirurg me je pustil na cedilu z zacetkom Covida, moj osebni zdravnik je nedosegljiv vec kot 3 mesece, nihce ga ne nadomesca, sive so mi odstranili v neki prevezovalnici. Ljudje RABIMO IN PLACUJEMO zdravstveno oskrbo!!! Kje se skrivate pof dohtarji?

če se grem cepit (gneča), a se moram prej testirat, da dokažem, da nisem pozitivna?

A pred cepljenjem preverijo, če si zdrav?

Odgovor na objavo uporabnika
wtf, 22.09.2021 ob 08:52

Mama, zakaj se moramo cepiti proti ošpicam?

Da ne zbolimo za ošpicami, sine.

Mama, zakaj se moramo cepiti proti otroški paralizi?

Da ne zbolimo za otroško paralizo, sine.

Mama, zakaj pa se moramo cepiti proti covidu?

Da lahko gremo na pošto.

Njegova situacija me spominja na tisti vic ko se nek duhovnik zateče na drevo pred poplavo. Pa pride mim sosed pa pravi naj skoči na čoln pa pravi, ne Bog me bo rešil. Pa pridejo kasneje mim gasilci, pa pravijo skoči na čoln, pa pravi ne, Bog me bo rešil. Na koncu pride še vojska s helikopterjem in ga hočejo spravit na varno, pa pravi, ne Bog me bo rešil. Na koncu tip utone pride do Boga in ga najprej ozmerja, češ kje je bil in zakaj ga ni rešil. Pa pravi Bog, poslal sem ti soseda, gasilce in vojsko – kaj bi še rad.

Bromi01, 22.09.2021 ob 10:18

P t m, ce se nocemo cepit, se ne pomeni, da ne zaupamo v zdravnike pri drugih stvareh. In jih nujno rabimo. Moj kirurg me je pustil na cedilu z zacetkom Covida, moj osebni zdravnik je nedosegljiv vec kot 3 mesece, nihce ga ne nadomesca, sive so mi odstranili v neki prevezovalnici. Ljudje RABIMO IN PLACUJEMO zdravstveno oskrbo!!! Kje se skrivate pof dohtarji?

Banda pokvarjena se skriva, ker bodo menda s tem, ko nočejo opravljati svojega dela, preprečili zdravstveno krizo.

Tako pravijo debili.

berem in se smejem, 22.09.2021 ob 09:13

eni pač, 22.09.2021 ob 08:37

HALOŽANKA, 22.09.2021 ob 08:25

eni pač, 22.09.2021 ob 08:20

Kirk, 22.09.2021 ob 08:06

Tocno tako.  Ne zaupas v zdravstvo,  ne verjames zdravnikom ;;torej bolje, da ignoriras Svit, Doro in vse opravke v zdravstvenem domu.  Necepljeni, ostanite doma. , zdravite se s svojimi zvarki.

Eni pač verjamemo in zaupamo v zdravstvo, a v preverjena, dolgo testirana zdravila, cepiva in postopke.

Hmmmm, aja, a dolgo testirana zdravila? No povej mi kaj o tem?

PS

A poznaš statistiko aspirina? Ti povem, če bi vedela, bi te kap, brez da se cepiš!

Ne, hvala, ni potrebno, poznam sama in ga pri nas doma ni.

Zanimivo, a zaupaš pa svitu in v primeru, da odkrijejo kaj, bi začela zaupati tej isti panogi.

Egoizem in neumnost je večja pandemija kot covid!

Ni stroka tista, ki forsira obvezno cepljenje, ampak politika!!!! In imate glavo tako globoko v svoji riti, da tega niti ne opazite ne.

ne smem, 22.09.2021 ob 07:37

Će se ne grem testirat, ne morem na pošto.

Testirat se ne grem, ker

1. je tam v vrsti kar nekaj potencialno okuženih in je tako virus prisoten v    aerosolu

2. test stane in ni brezplačno dostopen kot v Avstriji, Italiji, na Nizozemskem itd.  In se mi gnusi, da moram za test, ki so ga (saj vemo kdo ) dobavili za manj kot en evro, plačati 12€.

Skratka_ vlada mi je  s svojimi PTC pogoji onemogočila sodelovanje pri  programu Svit in zdaj od mene pričakuje, da ji bom verjela, da je cepljenje dobro za nas.

Tudi k zdravniku ne morem. Samo cepim se lahko brez omejevanja??

Mene spreletava srh ob taki prisili.

Ocitno ne zelis sodelovati v programu Svit. Kjer je volja je tudi pot.

Enostavno kuverto vržeš v nabiralnik – poštnina je plačana!

dkftoghšs, 22.09.2021 ob 11:12

Ni stroka tista, ki forsira obvezno cepljenje, ampak politika!!!! In imate glavo tako globoko v svoji riti, da tega niti ne opazite ne.

Ne, kaj pa stroka priporoča?

Stroka nima moči odločanja, tako da si brcnil v temo. O

Torej zaupaš vsem naštetim, ki so te, kot praviš, pustili na cedilu?

Za avtorico pa – kako bi pa okoli dohtarjev hodila, če bi ti na Svitu pokazalo, da je karkoli narobe?

.. https://youtu.be/vkUN2iQDRuU

Ja, in ljudje bolj zaupajo cepivom, ki so jih izumili 50-70 in več let nazaj, ko nuso imeli niti mikroskopov, mešali so jih s kuhalnico in čakali, če bo razneslo. No, in kar ni razneslo, ao dali nam in nas pošpikali. Super razvoj, ni kaj!

in mimogrede, za avtorico: tudi za tuberkulozo smo vsi cepljeni, pa kdo še zboli. V primeru, da bi vse ukrepe odpravili, kako bi potem ogroženi živeli? Zaprti skoz? Brez možnosti testiranja ali je okolje čisto.  Egoistka si.

HALOŽANKA, 22.09.2021 ob 08:02

Zakaj pa bi hodila okrog teh ljudi, saj jim ne verjameš? A misliš, da program svit ni fejk enak kot cepivo? A misliš, da se tam ne obračata dobiček in zavajanje?

Ti si tako glupa, da človek pomisli a bolj glupa, si še lahko, a se da še dlje?

Ti veš kaj je program  SVIT?

Očitno ne, možača.

Kakšen tuoav komentar.

Kaj ima veze preventivno slikanje, preventivni pregled z cepljenjem.

Popolnoma nič.

Bilo bi torej tako.

Vabilo od NIJZ, da preventivno vabijo na pregled in brezplačen test za Covid.

Copata, a delajo to? Ne.

Ti v programu SVIT, Dora be prejmeš zdrava igle, tako kot v primeru covida, te hočejo zdravo cepit.

A si ti normalna sploh.

Pa kaj eni ste sami na iglo navajeni a, drgac se ne da živet.

Prav včeraj izvedela par češplje dvakrat in zbolela za, covid. Oba. Aha mhm. Tam smo torej, dokler nisem na, svoje oči se prepričala, sem mislila, da je Lari fari. Pa ni.

Žalostno, Žalostno.

Dober tek, vabijo vas kmalu. na tretjo iglo.

Kakšen tupav komentar.

Kaj ima veze preventivno slikanje, preventivni pregled z cepljenjem.

Popolnoma nič.

Bilo bi torej tako.

Vabilo od NIJZ, da preventivno vabijo na pregled in brezplačen test za Covid.

Copata, a delajo to? Ne.

Ti v programu SVIT, Dora ne prejmeš zdrava igle, tako kot v primeru covida, te hočejo zdravo cepit.

A si ti normalna sploh.

Pa kaj eni ste sami na iglo navajeni a, drgac se ne da živet.

Prav včeraj izvedela par cepljen dvakrat in zbolela za, covid. Oba. Aha mhm. Tam smo torej, dokler nisem na, svoje oči se prepričala, sem mislila, da je Lari fari. Pa ni.

Žalostno, Žalostno.

Dober tek, vabijo vas kmalu. na tretjo iglo.

Moj kom citira

@ zanimivo 123

Sem cepljena, prav tako mož, svojo 16-letno hčer pa ne mislim dati cepit. A vi, ki tako zagovarjate cepljenje, imate vse svoje najstnike pocepljene?? Hči bi morala do ortodonta, zobarja itd., pa se mora prej testirat. A tukaj tudi zagovarjate cepljenje vseh otrok od 12. leta dalje? Zakaj že? Starejša hči, 23, se je cepila. Teden po cepljenju razpad imunskega sistema, s hudo obliko izbruha herpes zosterja, od takrat je vedno nekaj, prej ves čas zdrava punca, ima zdaj vsake par tednov neke težave. Ja, cepivo je v fazi preizkušanja, v tujini beležijo stranske učinke in vsi, ki jih ima starejša hči, so zabeleženi v tuji literaturi. Pri nas jih NE BELEŽIJO! Herpes zoster, ki je v tujini že povezan s cepljenjem, naš zdravnik ni zabeležil. Kolikor vem, tudi drugih stranskih učinkov ne beležijo, razen tistih običajnih, vročina po cepljenju par dni. Vse ostalo kao ni povezano s cepljenjem. Sodelavka ima nevrološke motnje od 5 dni po cepljenju- hudi glavoboli, ki jih prej nikoli ni bilo, mravljinčenje nog, slab občutek v rokah… bila pri nevrologu, nihče ni nič zabeležil nikamor.

In s tem naj cepimo svoje otroke??? Vedno več zdravnikov priznava, da pojma nimajo o vseh morebitnih posledicah cepljenja, preprosto zato, ker se prvič s takim načinom cepljenja sploh spopadamo. V nekaterih državah pometajo pod preprogo vse stranske učinke, pri nas recimo. Niti slučajno ne moreš tega cepljenja primerjati z zaupanjem v kaj pa vem, jemanje antibiotikov, ko je to nujno. Ne bi bilo prvič, da so z masovno uporabo nekega zdravila ali cepiva povzročili kolateralno škodo tisočev ljudi z nepopravljivimi posledicami. Slepo zaupanje? Niti približno, sploh ko vidiš te posledice v neposredni bližini.

Ti nič ne verjameš v zdravstvo, ti verjameš samo svojim političnim zdraharjem. Naj ti gre troha z antenami na pošto oddat tvoj drek, ali pa plačaj kurirju. V drzavah, ki jih naštevaš, kovid ne predstavlja izgovora odrezancem od jasli in  južnjakom za politično revolucijo, zato je precepljenost 80+ procentna. Za njihove privilegije razmišljaš preveč balkansko. Ostani v jazbini, pokrij se z alufolijo, vzemi grafensko palčko, vtakni si jo v odprtino, najboljše mavrično in odjavi internet. V najslabšem primeru te tvoja politična opcija ne bo več prala v glavo, razen če v temi res svetiš in si sam sebi najboljši internet sprejemnik.

Seveda gospa zgoraj.

Pravzaprav vas vse, ki se cepite spostujem.

Je pa prišlo do tega, da zdravniki nikakor nočejo slišati, da bi bolezni prej popolnoma zdravega človeka bile posledice cepljenja.

To bodo komaj tožbe dokazale. A kdo bi pljuval v lastno skledo od sramu, in razočaranje, ker je verjel v cepivo.

Cepite se. Na zdrave pa pustite popolnoma pri miru.

Medena nedelja, 23.09.2021 ob 06:45

Seveda gospa zgoraj.

Pravzaprav vas vse, ki se cepite spostujem.

Je pa prišlo do tega, da zdravniki nikakor nočejo slišati, da bi bolezni prej popolnoma zdravega človeka bile posledice cepljenja.

To bodo komaj tožbe dokazale. A kdo bi pljuval v lastno skledo od sramu, in razočaranje, ker je verjel v cepivo.

Cepite se. Na zdrave pa pustite popolnoma pri miru.

Moj komentar za

Katastrofa*

Eni ste tako naivni kot da ste bili vceraj rojeni. Stalno ponavljajoca mantra verjamem v stroko, verjamem v stroko…naivcine, se vidi, da ne poznate realnosti zivljenja. “Stroka” je tisti, ki ima moc in kar moc rece to postane stroka. Primer cerkev v srednjem veku je bila mocna, odlocila je da je zemlja ravna, konec zgodbe. Vsi ki padate na dr.,mr, in ostale nazive pred imenom in priimkom se ne zavedate, da te znanje z dolocenega podrocja ne varuje pred pohlepom, laganjem, goljufanhem za lastni interes . Lahko je nekdo se tako ucen, ce je pohlepen bo za dober denar lagal in naivnezi bojo nasedli. V teh casih lahko zaupas samo sebi in tistim ki so zaupanja vredni, vse ostalo je naivnost.

Žal po moje tožbe ne bodo dokazale ničesar. Pri nas nobene hujše posledice ne povezujejo s cepljenjem. Ker zdravniki drug drugemu krijejo hrbet, bodo seveda vsi pričali, da NI DOKAZOV, da bi ta in ta bolezen bila posledica cepljenja. Samo skeširal se boš pri odvetniku in to bo vse. Drugače je v tujini, kjer si nekateri zdravniki kljub gonji proti njim upajo spregovoriti (seveda jih takoj okličejo za skrajneže), pa vseeno, v kakšni Ameriki bi se tožbe znale razplesti ugodno za ljudi s posledicami po cepljenju. Pri nas žal nemogoče.

kot so že povedali, za svit dobiš predplačano kuverto, ki jo lahko flikneš v kaselc brez testa, cepljenja in rdečega nosu. Seveda to en vztrajno take teme gor lima, pa je malce štorast pri tem.

Sploh pa si ne predstavljam, da bi nekdo, ki se boji testa , dejansko šel na kolonoskopijo, če bi bilo potrebno.

mimogrede… včeraj sem brala navodila za nalgesin forte, ki ga je zdravnik predpisal mojemu otroku. Pri opozorilih je navedeno, da lahko povzroča motnje v strjevanju krvi, poveča tveganje srčne ali možganske kapi, možnost hudih kožnih reakcij, celo s smrtnim izidom….. To je samo na kratko…

Ali res mislite, da so druga zdravila in cepiva varna? Hahaha….

pa kje živite ljudje…. Cepiva nikoli niso bila bila 100%. Že veliko ljudi je umrlo od cepiv, veliko je otrok, ki imajo hude posledice. Pa vseeno se o tem ni govorilo… Zakaj ne? Zato, ker z vidika zaščite populacije je posameznik nepomemben. Čeprav je umrlo nekaj posameznikov, ki so jih cepili proti črnim kozam, je preživelo veliko več otrok in danes bolezni ne poznamo več.

Tudi cepivo proti koroni ni 100%, zato pa mora biti dovolj velik delež cepljenih, da ima cepivo učinek na populacijo. Vedno bodo obstajali ljudje, katerim se bo naredila reakcija po cepljenju, po prejemu zdravila, kemoterapije…. in bodo zaradi tega umrli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close