Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kenija, Tanzanija – marec 2006

Kenija, Tanzanija – marec 2006

JA! ne sparaj na zdravju… malarija je nevarnost v celotni vzhodni afriki, se posebno ob obali…

Jorge je lepo povedal in jih raje jemlji.

hvala za nasvet, me pa zanima kaj si jemal lariam ali kaj drugega?

Lariam in ni bilo nobenih problemov. Najbolje, da is tukaj dobis glih tolk tablet za prvo silo in nato dol kupis genericno zdravilo, k je precej ceneje.

Jst bi se izogibal antimalarikom, k visajo obcutljivost na sonce. K dol sonce vecino precej pripeka.

Jaka, kaj si z malaronejem bolj občutljiv na sonce?

Pojma nimam. Ziher imas na internetu vse osnovne podatke o tem.

Hej,
zaradi obveznosti v sluzbi moram biti nazaj, pred 7.julijem pa tudi ne morem zaradi podobnih razlogov…. Seveda me zanima Kilimandjaro, tudi jaz bi lahko vzela okoli 20 dni, zal ne vec…
A si kaj gledala cene za karte?
LP, M.

Ja, nek sem gledala preko STA. Pride iz Lj. do Dar es salaam brez taks cca 155.000. To je kar ugodno. Sam po moje bi jo blo treba kr hiter kupit. Poleti so sigurno dost bolj dražje. Pa še direkt iz Lj. gre in se ne zgublja preveč časa.

Drgač sm zase mislila, da bi si lahko vzela ene 20 “delovnih” dni frej, to bi pomenilo skor en mesec, no sej bi že kaj skup skompenzirale.

LP, P.

Danes sem gledal reklame all inclusive: 14 dni Kenije za 171.000.- SIT.

Le letalska karta je verjetno več. Pokliči me.

LP!

Š3tof

Racuni se takse okoli 40.000 SIT pa mas ze skor 200.000 SIT. Tak, da karta 100% ni ugodna. No, ce je slucajno iz Ljubljane in gres dol za daljse obdobje. Tak, da ne vem, ce ima smisel hiteti.

Majita, od zdaj naprej mi piši kar na petra.marinc@siol.net

Ravno od tam in antimalarikov nismo jemal. Mal se našpricaš, mal proti večeru dolge rokave in ni ne duha in sluha o komarjih. V 20 dneh sem na koncu v Zanzibarju opazil enega.
Je pa odločitev tvoja.

Smo bili obveščeni da je neka madžarska letalska družba odprla linijo direkt iz Budimpešte do Letališča Kilimandjaro za cca 500 usd(ne vem če je taksa zraven>)

rogi1, a ste bli samo na zanzibarju al tud kej na celini, sprašujem zarad komarjev pa tud drugače me zanimajo kaksne stvari npr. cene, lp

Sej vecinoma res ni blih problem s komarji, sam v Tanzaniji sem videl tudi cele roje komarjev, k so se pojavili zvecer. Sicer pa rabis sam enege napacnega. In cist dost folka, k sm ga dol spoznal, k je blo vec mesecev tm jo je fasalo.

Bili smo tudi na celini in nismo imeli bližnjih srečanj z komarji. Šli smo pa iz Nairobija , v arušo, dar es salam in zanzibar

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close