Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kenija, Tanzanija – marec 2006

Kenija, Tanzanija – marec 2006

Iščem sopotnika/sopotnico za potepanje po Keniji in Tanzaniji za cca mesec dni (okoli marca, aprila..).

Živjo, družbe ti marca v keniji ne morem delat, če pa prideš v Kenijo že januarja oz. februarja, pa bi se dal kej zment.

lp, katja

če si zainteresirana – junija safari ( okoli 700usd) – Nairobi + ostalo(Turkana,R.Valley…)- tam bova predvidoma 12 dni… Aprila in maja je preveč moče…

Tinsky

Jaz grem tudi februarja v Kenijo in Tanzanijo, pa me zanima, kje se da najugodneje uredit vizo za Kenijo in Tanzanijo. Kenijsko prehodno tranzitno ker sem samo en dan v Keniji

Živel jaz imam isto željo za pot!
Moj problem Čas:
lahko grem med 15 januarjem in 15 februarjem, za dobre tri tedne
LP ROK

Tel 041327654

Dobi si vizo na letaliscu! Najlazje je. Poceni pa tko ni, k je 50 USD, sam ceneje tko ne bo.

Živjo,
jaz bi šla aprila, za ene tri tedne. Mi je vseeno kam, samo da vključuje safari in kakšen dan na plaži.
Če si za, mi piši na mail (anailersic@yahoo.com).
Lp
Ana

Sem prestavila termin zaradi nove službe, tako da imam namen iti v avgustu – po možnost tudi za min 3 tedne, če bo čas.

Če si za…

Ja, ne vem kaj se bo dogajalo do takrat. Če mi ne bo uspelo prej kam iti, se ti pa takrat ptidružim. Bom imela v mislih.
Lp
Ana

bi šla mogoče v etiopijo in kenijo? z džipi…

Živjo,
ne vem, kdaj pa misliš iti, koliko ljudi bi pa šlo, koliko pa to stane…? 🙂
Ne vem, če imam jaz dosti časa za tako potepanje – glede na to, da sem v službi?
Lp
Ana

Zdravo,
sem videla tvoj oglas. Mene tudi zanima Tanzanija in sicer julija oz. v avgustu, 3-4 tedne.
A si se zainteresirana?
lp, M.

Seveda sem še vedno za. Dopust mam jast lahko samo avgusta za cel mesec ali mogoče že proti koncu julija. A ti bi mela čas?

LP

Zdravo,
jaz bi morala biti nazaj do nekje 25, 26 avgusta, zaradi sluzbe. Tako da, ce bi ti imela cas konec julija, bi to slo skozi. Drugace sem jaz imela v mislih samo Tanzanijo, brez Kenije, ker mislim, da bi bilo v 4 tednih ravno dovolj casa za eno drzavo.
Lp, M.

Zivjo, punci.
A sta se za kaksno druzbo? Julija namrec pridem v Kenijo, pa sem mislila potovati tudi po Tanzaniji, lahko tudi po Ugandi. Kaksne imata kaj plane avgusta?
LP

Najprej sori ker se nisem oglasla cel mesec. Sm mogla na hitro diplomirat.
Ja drugač sm jst mislila itak samo Tanzanijo, samo je dosti ceneje, če se prleti v Nairobi, ker so karte res ful cenejše kot za Tanzanijo oz. bi blo treba malo poračunati, kaj se bolj splača, ker je treba v Keniji potem tut kupt vizo za Kenijo (in je cca 50 USD).

Jst mam gužvo v službi do sredine julija, potem se vse umiri in mam cca kaksen mesec časa (30 dni bi šlo – recimo od 15. julija do 13. avgusta, mogoče še kakšen dan več).

Zenkrat še nobenih, ker od januarja naprej nisve še nič debatirale.

Zdravo,
sem mislila, da nisi vec zainteresirana, ker se nisi nic javila… Jaz sem se vedno za, ceprav je glede datumov bolj tako tako. Meni bi najbolj ustrezalo okolo 7-10 julija, za en mesec… Bolj me zanima Tanzanija…LP, M.

Živjo.

Ja, mi mamo drgač v službi gužvo do sredine julija, se da pa sigurno zmenit, da bi šla prej. Jst sm čist za Tanzanijo, Kenija mi ni nič kaj posebnega, čeprav je sigurno interesantna. Kaj pa praviš o Kilimandžaru? Aja – jst mam pač čas cca mesec dni, to pomeni, kolikor dopusta pač imam, se pravi ene 20 delovnih dni, če ne pa lahko ti dol ostaneš še kakšen teden, če bi ti to bilo premalo časa.

Zakaj pa ne moreš šele v sredini julija? Kaj maš izpite .)?

LP, P.

POL JE VIZA NA LETALISCU PREVERJENA VARIJANTA ZA KENIJO????? nej mi odgovori tisti ki si jo je res sam uredil ob prihodu. saj kakor se spomnim sam to 2 leti nazaj za slovence ni bilo mogoce??

thanx

lp
dam,janc

p.s. Im flying from accra ghana to nairobi kenya

Ja je mogoce in tudi pred dvemi leti je bilo mogoce! Ocurili te bodo pa za 50 USD.

Me pa zanima tvoj let iz Acre v Nairobi? Kolk si placal in s katero letalsko druzbo bos letel. Kokr sm jst gledal so bile cene precej visoke za te relacije. Hvala.

Viza se dobi na letaliscu, preverjeno in brez problemov!

Viza preverjeno lani poleti na letaliscu in glavnih mejnih prehodih… Cena 50US$. Tranzitna 15US$…

Da še jest dodam svoje.
Preverjeno (Mombasa-oktober 2005) se viza ureja na letališču. Viza pa stane 50 USD ali 40 EUR. Kot bančnik ti (vam) dam nasvet: plačaj z EURi!!! Trenutno razmerje EUR/USD znaša cca.1,19, kar pomeni, da je 40 EUR enako 47,6 USD… Dolar na dolar pogača!
Upam, da ni preveč kompliciran!
Tommy

zdravo, se tudi odpravlam na ta konec sicer kasneje, me pa zanima glede antimalarikov predvsem v tanzaniji, kaj svetujete jih jemati al ne??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close