Kenija, Tanzanija – marec 2006
Najprej sori ker se nisem oglasla cel mesec. Sm mogla na hitro diplomirat.
Ja drugač sm jst mislila itak samo Tanzanijo, samo je dosti ceneje, če se prleti v Nairobi, ker so karte res ful cenejše kot za Tanzanijo oz. bi blo treba malo poračunati, kaj se bolj splača, ker je treba v Keniji potem tut kupt vizo za Kenijo (in je cca 50 USD).
Jst mam gužvo v službi do sredine julija, potem se vse umiri in mam cca kaksen mesec časa (30 dni bi šlo – recimo od 15. julija do 13. avgusta, mogoče še kakšen dan več).
Živjo.
Ja, mi mamo drgač v službi gužvo do sredine julija, se da pa sigurno zmenit, da bi šla prej. Jst sm čist za Tanzanijo, Kenija mi ni nič kaj posebnega, čeprav je sigurno interesantna. Kaj pa praviš o Kilimandžaru? Aja – jst mam pač čas cca mesec dni, to pomeni, kolikor dopusta pač imam, se pravi ene 20 delovnih dni, če ne pa lahko ti dol ostaneš še kakšen teden, če bi ti to bilo premalo časa.
Zakaj pa ne moreš šele v sredini julija? Kaj maš izpite .)?
LP, P.
Da še jest dodam svoje.
Preverjeno (Mombasa-oktober 2005) se viza ureja na letališču. Viza pa stane 50 USD ali 40 EUR. Kot bančnik ti (vam) dam nasvet: plačaj z EURi!!! Trenutno razmerje EUR/USD znaša cca.1,19, kar pomeni, da je 40 EUR enako 47,6 USD… Dolar na dolar pogača!
Upam, da ni preveč kompliciran!
Tommy
Forum je zaprt za komentiranje.