Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdor noče Jajota in Holoba ima novo opcijo

Kdor noče Jajota in Holoba ima novo opcijo

Nočem plačevati visoke in dodatne davke zato gre moj glas na naslednjih volitvah desnici.

Odgovor na objavo uporabnika
Preračunano, 25.06.2025 ob 11:35

Nočem plačevati visoke in dodatne davke zato gre moj glas na naslednjih volitvah desnici.

Nauči se uporabe rodilnika…

Desnica je tista, ki je uzakonila ZUJF, zapirala podjetja, jih razprodajala… Delila visoke dodatke izbrancem dohtarjem, bogatunom….To je vse jemanje drzavljanom.

Osnove slovnice !!!!

Davki ali orožje, 23.06.2025 ob 20:15

ulan bator, 23.06.2025 ob 20:04

Anonimna477, 23.06.2025 ob 18:24

Anonimno 5461, 23.06.2025 ob 13:50

Anonimno 4853, 23.06.2025 ob 13:41

Prebilič ustanavlja stranko. Ni bogve kaj ampak bolje kot zgoraj omenjena qurca

Spet vas bodo na suho, katerič že ?

Glej, JJ vas na suho že 30 let, pa si še niste prišli gor. Imajo vseeno tisti, ki vsakič ob novem obrazu upajo na boljši jutri, več soli v glavi. So pač idealisti. Kakšen izgovor imate pa vi?

Pa kaj točno te jajo na suho?? Kaj?? To da trosi cvetke in je javno za Trumpa, boli me kurac. Un Golob pa laže, kako bo vse zrihtal, pa samo davke nabija, zrihtal pa nič ni.

Pri jajotu točno veš, pri čem si. Da je proti nepremičninskemu davku, je zame največji in lahko tudi edini plus. Drugo me ne briga, ker nikogar ni, ki bi vse poštimal. Golob je samo še bolj zasral vse skupaj, poleg tega pa še davke nabil.

Nepremičninski davek je ravno cela figa v primerjavi z Jajotovim navdušenjem za vojne, oboroževanje in uničevanje.

če bo po jajotovo, res ne bo nihče plačal nepremičninskega davka, ker nepremičnin enostavno ne bo več. Bo streskalo in boš najel šotor, če boš imel srečo.

Koliko vredno nepremičnino pa imaš, da se toliko pajtlaš pred tem davkom, ki ga morda sploh ne bo?

Ma koga klinčevi jajo zanima v svetovnem merilu??? On je lahko za vojne, oboroževanje itd pa nobenega ne bo brigalo kaj en Slovenček reče. Še tega ne vedo, kje je Slovenija.

Daj ne seri s takimi. Kaj ma to veze s čimerkoli. Še enkrat: glede vseh teh kekcev v državnem zboru me zanima samo to, kdo me bo bolj po denarnici tolkel. Definitivno je levica maher za to. Tako da noben Prebilič, Vesna… to bo vse isto sranje kot Golob. Desnica prvič v mojem življenju.Če znajo levi samo z davki mahat, druzga pa nič ne poštimajo,pa naj bo tako.

Na prihodnjih volitvah bo Prebilič najbrž pobiral nekaj glasov neopredeljenih, nekaj glasov neopredeljenih pa bo dobil spet Golob.

Ob taki ponudbi kandidatov, me tudi tokrat ne bo na volitve! Mi je pa znimivo, da so znanci, ki so pred volitvami glasno navijali za določeno opcijo, sedaj bolj tiho in pravijo, da je vse isti šmorn in da več ne bodo šli na volitve!

Sluzavec. Za bruhat.

Prebilič mi nekako ni. Golob bi bil o.k. Bomo videli.

OPORTUNISTIČNI APARATČIK – NAJBOLJ USPEŠEN ŽUPAN V ORGANIZACIJI CEPLJENJA!

Dajmo ga postaviti v čas 1942 – 1945. Bil bi najbolj uspešen župan v organizaciji transporta Židov v lagerje.

Ta situacija, kako je po hišah, lopah in drvarnicah polovil največ svojih občanov in jih spravil na injekcije, je popolnoma enaka kot ta situacija z Židi v 2. svet. vojni. Popolnoma enaka, samo postaviš tega aparatčika v drug časovni okvir.

In zdelje tega upogljivega servilnega apartčika bildajo za novega slovenskega premiera. Sprašujem se, ali je možno, da so Slovenci tako neumni, tako zabiti, da bojo nasedli. Prebilič je enako kot Keir Starmer v Veliki Britaniji. Pa še čisto podobna sta si.

Upogljiv, servilen hlapec. Karizma mrtve ribe.

mafija ki prireja rezultate volitev ne bo nas vprašala koga bi hoteli imeti naslednja štiri leta za predsednika vlade. Državna mafija bo to po svoje izpeljala. Ali bo R. Golob še en mandat ali pa že imajo izbran nov obraz.

pikimepiki, 25.06.2025 ob 12:32

OPORTUNISTIČNI APARATČIK – NAJBOLJ USPEŠEN ŽUPAN V ORGANIZACIJI CEPLJENJA!

Dajmo ga postaviti v čas 1942 – 1945. Bil bi najbolj uspešen župan v organizaciji transporta Židov v lagerje.

Ta situacija, kako je po hišah, lopah in drvarnicah polovil največ svojih občanov in jih spravil na injekcije, je popolnoma enaka kot ta situacija z Židi v 2. svet. vojni. Popolnoma enaka, samo postaviš tega aparatčika v drug časovni okvir.

In zdelje tega upogljivega servilnega apartčika bildajo za novega slovenskega premiera. Sprašujem se, ali je možno, da so Slovenci tako neumni, tako zabiti, da bojo nasedli. Prebilič je enako kot Keir Starmer v Veliki Britaniji. Pa še čisto podobna sta si.

Upogljiv, servilen hlapec. Karizma mrtve ribe.

Daj, ti si pa že nadležna s temi svojimi umotvori.  Kdo je koga POLOVIL, bunka zmešana?

Daj si že dopovedat da tistega gobezdavega umsko omejenega kriminalca Stevanovića ljudje ne maramo.

anonimno464, 25.06.2025 ob 12:03

Nauči se uporabe rodilnika…

Desnica je tista, ki je uzakonila ZUJF, zapirala podjetja, jih razprodajala… Delila visoke dodatke izbrancem dohtarjem, bogatunom….To je vse jemanje drzavljanom.

Volimo Jajota. Je se najboljše med možnimi. Tole kar si Golobček privošči ibn razni Šarci je čisti polom, pri Jajotu vsaj vemo, kaj dobimo.

Vsak bo dober samo da ni desnica,ker po haranju desnice čutimo in plačujemo  vedno večje davke. Pa zakaj, ker je desnica nenasitna in pokradejo vse kjer se da, pusti pa razdejanje in pufe drugemu, nato pa kritizira tiste,ki za njimi popravljajo in odplačujemo njihove pufe. Sedaj pa nič ne delajo  in vsa  tri leta ,ko so v opoziciji samo skrbijo kako se bodo ustolicili nazaj h državnemu  koritu, da nas dokončno  uničijo. Če  mene kdo vpraša bi morali izvolit vse nove kandidate,da se Slovenci končno  združimo, ne pa, da smo skregani,da lahko siromasijo državo  naprej nemoteno,ker kadar se mi kregamo oni brez nadzora harajo. Če  to ni možno, pa noben ne more naredit toliko škode kot je SDS z njegovimi pajdaši. Kot vidimo po svetu je večina  desnice na oblasti,ki  jim dišijo in ustvarjajo vojne, zato,če  želimo živet  v miru rečemo  desnici en velik NE.

Super- Tudi jaz sem za Goloba, saj ne vem kam bi z dnerajem in ga bom dal za davke,

Lol…a davki vas motijo??

Kera sveta preproščina. Opozicija je VEDNO proti davkom, to je vedno tako , povsod po svetu, najstarejša finta za nategovanje volilcev.  Vedno. Vi pa še kar trobezljate o teh davkih, kot da jih Sveti jajo ne bi nabil v hipu, ko bi prišel na oblast,

Aja, ampak sveti jajo lahko, on ima RAZLOGE…LOL,mater se pustite scat vozit temu tipu, to svet ni videl…

Glede na to, kako ste komentatorji tu popušili glede posebnih pokojnin za t.i. umetnike, vas ni vredno brati. Povsem nerelevantni. Očitno so tu zbrani sami levičarski penzionisti. Naj vas še naprej nategujejo. Samo potem ne rečt, da niste vedeli. Tudi za goloba sem vas pravočasno obvestil, kakšen domišljaveč in puhoglavec je. No sedaj vidite, koga ste volili.

Boli me kurac za rodilnik. Mene zanima moja denarnica in bančni račun.

Suverenisti in antiglobalisti so edina rešitev za Evropo. Še enkrat, v Sloveniji je to SAMO stranka Resnica!!

Vse trenutne stranke v parlamentu je treba na volitvah VEN pometat! VSE!

Prebiliči, Janšeti, Logarji, Golobi, ……ma …., kako neumen, kako zabit moraš biti, da bo še izvolil??!!

Ne služijo slovenskemu narodu, služijo svojim gospodarjem, ližejo rit in joške Kuzli von der Lajni, rit in kurza Rutteju, rit, kurza in popek Tedrosu Gabre Jezusu, ………..

prebilič mi ni, 25.06.2025 ob 12:23

Prebilič mi nekako ni. Golob bi bil o.k. Bomo videli.

Mi nismo Prebilič feni. Golob je še vedno najboljša opcija. Drugi izbire ni.

Nista samo Golob in Prebilič. V slabem letu bo sigurno šek kakšen nov obraz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close