Kdor noče Jajota in Holoba ima novo opcijo
Preračunano, 25.06.2025 ob 11:35
Nočem plačevati visoke in dodatne davke zato gre moj glas na naslednjih volitvah desnici.
Nauči se uporabe rodilnika…
Desnica je tista, ki je uzakonila ZUJF, zapirala podjetja, jih razprodajala… Delila visoke dodatke izbrancem dohtarjem, bogatunom….To je vse jemanje drzavljanom.
Davki ali orožje, 23.06.2025 ob 20:15
ulan bator, 23.06.2025 ob 20:04
Anonimna477, 23.06.2025 ob 18:24
Anonimno 5461, 23.06.2025 ob 13:50
Anonimno 4853, 23.06.2025 ob 13:41
Prebilič ustanavlja stranko. Ni bogve kaj ampak bolje kot zgoraj omenjena qurca
Spet vas bodo na suho, katerič že ?
Glej, JJ vas na suho že 30 let, pa si še niste prišli gor. Imajo vseeno tisti, ki vsakič ob novem obrazu upajo na boljši jutri, več soli v glavi. So pač idealisti. Kakšen izgovor imate pa vi?
Pa kaj točno te jajo na suho?? Kaj?? To da trosi cvetke in je javno za Trumpa, boli me kurac. Un Golob pa laže, kako bo vse zrihtal, pa samo davke nabija, zrihtal pa nič ni.
Pri jajotu točno veš, pri čem si. Da je proti nepremičninskemu davku, je zame največji in lahko tudi edini plus. Drugo me ne briga, ker nikogar ni, ki bi vse poštimal. Golob je samo še bolj zasral vse skupaj, poleg tega pa še davke nabil.
Nepremičninski davek je ravno cela figa v primerjavi z Jajotovim navdušenjem za vojne, oboroževanje in uničevanje.
če bo po jajotovo, res ne bo nihče plačal nepremičninskega davka, ker nepremičnin enostavno ne bo več. Bo streskalo in boš najel šotor, če boš imel srečo.
Koliko vredno nepremičnino pa imaš, da se toliko pajtlaš pred tem davkom, ki ga morda sploh ne bo?
Ma koga klinčevi jajo zanima v svetovnem merilu??? On je lahko za vojne, oboroževanje itd pa nobenega ne bo brigalo kaj en Slovenček reče. Še tega ne vedo, kje je Slovenija.
Daj ne seri s takimi. Kaj ma to veze s čimerkoli. Še enkrat: glede vseh teh kekcev v državnem zboru me zanima samo to, kdo me bo bolj po denarnici tolkel. Definitivno je levica maher za to. Tako da noben Prebilič, Vesna… to bo vse isto sranje kot Golob. Desnica prvič v mojem življenju.Če znajo levi samo z davki mahat, druzga pa nič ne poštimajo,pa naj bo tako.
OPORTUNISTIČNI APARATČIK – NAJBOLJ USPEŠEN ŽUPAN V ORGANIZACIJI CEPLJENJA!
Dajmo ga postaviti v čas 1942 – 1945. Bil bi najbolj uspešen župan v organizaciji transporta Židov v lagerje.
Ta situacija, kako je po hišah, lopah in drvarnicah polovil največ svojih občanov in jih spravil na injekcije, je popolnoma enaka kot ta situacija z Židi v 2. svet. vojni. Popolnoma enaka, samo postaviš tega aparatčika v drug časovni okvir.
In zdelje tega upogljivega servilnega apartčika bildajo za novega slovenskega premiera. Sprašujem se, ali je možno, da so Slovenci tako neumni, tako zabiti, da bojo nasedli. Prebilič je enako kot Keir Starmer v Veliki Britaniji. Pa še čisto podobna sta si.
Upogljiv, servilen hlapec. Karizma mrtve ribe.
pikimepiki, 25.06.2025 ob 12:32
OPORTUNISTIČNI APARATČIK – NAJBOLJ USPEŠEN ŽUPAN V ORGANIZACIJI CEPLJENJA!
Dajmo ga postaviti v čas 1942 – 1945. Bil bi najbolj uspešen župan v organizaciji transporta Židov v lagerje.
Ta situacija, kako je po hišah, lopah in drvarnicah polovil največ svojih občanov in jih spravil na injekcije, je popolnoma enaka kot ta situacija z Židi v 2. svet. vojni. Popolnoma enaka, samo postaviš tega aparatčika v drug časovni okvir.
In zdelje tega upogljivega servilnega apartčika bildajo za novega slovenskega premiera. Sprašujem se, ali je možno, da so Slovenci tako neumni, tako zabiti, da bojo nasedli. Prebilič je enako kot Keir Starmer v Veliki Britaniji. Pa še čisto podobna sta si.
Upogljiv, servilen hlapec. Karizma mrtve ribe.
Daj, ti si pa že nadležna s temi svojimi umotvori. Kdo je koga POLOVIL, bunka zmešana?
Daj si že dopovedat da tistega gobezdavega umsko omejenega kriminalca Stevanovića ljudje ne maramo.
anonimno464, 25.06.2025 ob 12:03
Nauči se uporabe rodilnika…
Desnica je tista, ki je uzakonila ZUJF, zapirala podjetja, jih razprodajala… Delila visoke dodatke izbrancem dohtarjem, bogatunom….To je vse jemanje drzavljanom.
Volimo Jajota. Je se najboljše med možnimi. Tole kar si Golobček privošči ibn razni Šarci je čisti polom, pri Jajotu vsaj vemo, kaj dobimo.
Vsak bo dober samo da ni desnica,ker po haranju desnice čutimo in plačujemo vedno večje davke. Pa zakaj, ker je desnica nenasitna in pokradejo vse kjer se da, pusti pa razdejanje in pufe drugemu, nato pa kritizira tiste,ki za njimi popravljajo in odplačujemo njihove pufe. Sedaj pa nič ne delajo in vsa tri leta ,ko so v opoziciji samo skrbijo kako se bodo ustolicili nazaj h državnemu koritu, da nas dokončno uničijo. Če mene kdo vpraša bi morali izvolit vse nove kandidate,da se Slovenci končno združimo, ne pa, da smo skregani,da lahko siromasijo državo naprej nemoteno,ker kadar se mi kregamo oni brez nadzora harajo. Če to ni možno, pa noben ne more naredit toliko škode kot je SDS z njegovimi pajdaši. Kot vidimo po svetu je večina desnice na oblasti,ki jim dišijo in ustvarjajo vojne, zato,če želimo živet v miru rečemo desnici en velik NE.
Lol…a davki vas motijo??
Kera sveta preproščina. Opozicija je VEDNO proti davkom, to je vedno tako , povsod po svetu, najstarejša finta za nategovanje volilcev. Vedno. Vi pa še kar trobezljate o teh davkih, kot da jih Sveti jajo ne bi nabil v hipu, ko bi prišel na oblast,
Aja, ampak sveti jajo lahko, on ima RAZLOGE…LOL,mater se pustite scat vozit temu tipu, to svet ni videl…
Glede na to, kako ste komentatorji tu popušili glede posebnih pokojnin za t.i. umetnike, vas ni vredno brati. Povsem nerelevantni. Očitno so tu zbrani sami levičarski penzionisti. Naj vas še naprej nategujejo. Samo potem ne rečt, da niste vedeli. Tudi za goloba sem vas pravočasno obvestil, kakšen domišljaveč in puhoglavec je. No sedaj vidite, koga ste volili.
Suverenisti in antiglobalisti so edina rešitev za Evropo. Še enkrat, v Sloveniji je to SAMO stranka Resnica!!
Vse trenutne stranke v parlamentu je treba na volitvah VEN pometat! VSE!
Prebiliči, Janšeti, Logarji, Golobi, ……ma …., kako neumen, kako zabit moraš biti, da bo še izvolil??!!
Ne služijo slovenskemu narodu, služijo svojim gospodarjem, ližejo rit in joške Kuzli von der Lajni, rit in kurza Rutteju, rit, kurza in popek Tedrosu Gabre Jezusu, ………..
Forum je zaprt za komentiranje.