Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdor noče Jajota in Holoba ima novo opcijo

Kdor noče Jajota in Holoba ima novo opcijo

Prebilič ustanavlja stranko. Ni bogve kaj ampak bolje kot zgoraj omenjena qurca

Isti ku…c samo drugo pakovanje.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4853, 23.06.2025 ob 13:41

Prebilič ustanavlja stranko. Ni bogve kaj ampak bolje kot zgoraj omenjena qurca

Spet vas bodo na suho, katerič že ?

Nope. Prebilič ni nobena tretja opcija. Pa tudi isti ni kot Golob in Janša. Je samo isti kot Golob. Me prav zanima, kakšno število ljudi bo nasral, da bodo volili zanj…

Levičarji vsaj probajo, čeprav se zmearj nategnejo. Desničarji pa so se v dolgoletni apatiji sprijaznili z Jajotom, ki jih tut vsakič nategne.

Res je. Model je videl, da se ga neki preferira in seveda s emu splača ustanovit stranko.

Enostavno je: če bodo mesta doma, zmaga Veliki Vodja kmetavzarske elite, če mesta volijo bo spet neki neoliberalnega.

če Janshari vlada bo čez 4 leta spet upor. Tako kot zmeraj. Tako da, kdo je problem pri nas? Janshari, zarad njega se rojevajo nove zvezde na liberalni strani..

Sicer pa grem stavit da bo on. Evo se kapital kopiči, kmetavzarijo pa njihove zbornice ima že SDS pod sabo, zdej se napada še glavni rumeni medij POPtv, ni zastonj Čeh pristal na Brnkh, pa je JJ bil takoj v studiu.

JAz SDSa ne obkrožim, jih poznam v nulo, komunajzarska banda sivolascev in bab, k so nehal fukat.

Logzi platformar se je tud združil z bivšim SMC-jem, da dobi iz proračuna okrog 75.000 evrov, vi pa hodte na referendume, kot je bil zadnji, da se zarad par ljudi zapravi 7 miljončkov, s tem, da SDS še prizna, da je nategnil folk.

Zabitovenija, sam kere subvencije bojo še za tele kmetavze, a za delavca bolj malo, bog ne daj, da se kaj da ane.

Pomoje se nam slabo piše. Jajota itak vsi poznamo da je psihič, in da nam bo uvalil razne bolnike tipa Hoivik, mahnič, Hojs. Golob je preorosto idiot, ki ga zanimajo samo moške luknje in kšeftanje na drźavne stroške. Prebilič bo lezel v rit bruseljski in NATO eliti in pokleknil pred vsakim. Ostali so samo priveski in kruhoborci

Zame je vprašanje kdo od teh je najcenejši za moj žep.

lepo je bilo pred dnevi v nekem članku razloženo, nemci, Švicarji so pred desetletji volili s karkulatorjem in svinčnikom, vse kar so kandidati obljubljali so ovrednotili in zmagal je tisti naj boljši za njihove žepe, za 100 DEM se je šlo na letnem nivoju, danes pa mečemo milijarde pa nobenemu nič.

Za žepe vseh nas je najcenejši janša , torej se ve !

Hm… malo je zamudil, moda novih obrazov se je izpela. Novih vajencev tudi nimamo več kaj dosti radi, mi pravi občutek.

Kučanov oproda :)))))))))

Bomo kar Goloba volili. Do volitev mu bo podpora zrastla. Ni idealna rešitev, je pa daleč najboljša.

Anonimno 5461, 23.06.2025 ob 14:35

Zame je vprašanje kdo od teh je najcenejši za moj žep.

lepo je bilo pred dnevi v nekem članku razloženo, nemci, Švicarji so pred desetletji volili s karkulatorjem in svinčnikom, vse kar so kandidati obljubljali so ovrednotili in zmagal je tisti naj boljši za njihove žepe, za 100 DEM se je šlo na letnem nivoju, danes pa mečemo milijarde pa nobenemu nič.

Za žepe vseh nas je najcenejši janša , torej se ve !

Ne, Janša ni najcenejši, on je najdražji kar je dokazal 2004-2008, pa tudi v zadnjih dveh letih vladanja ko nas je zapufal za 10 milijard in pokradel na vseh možnih koncih.  To plačujemo in bomo še plačevali, vaše bone in slušalke pa dodatke za kmetavze, študente, socialkarje in penzioniste.  Ki itak niso imeli kje zapravljati, ker so morali biti doma.

monovka, 23.06.2025 ob 15:19

Hm… malo je zamudil, moda novih obrazov se je izpela. Novih vajencev tudi nimamo več kaj dosti radi, mi pravi občutek.

Mogoče bo pobral nekaj  zdaj neopredeljenih volivcev, ki so razočarani nad GS.  Bolje to, kot da ti volivci ostanejo doma, ker v tem primeru bo zmagal Gargamel.

To ni res bilo nikoli… Janša je v svoji prvi vladi uvedel zakon odložitve plačila prispevkov delavcev… Tako je pajdasila s kapitalom, denar za prispevke, ki je last delavcev, pa tako delavcem odvzel… In ga nismo nikoli videli

Razprodal je preko tajkunskih kreditov vse naše firme, naredil luknjo, ki smo jo potem krilo davkoplačevalci

Si pozabil ZUJF kako je rezal vsem dodeljene pravice v vseh dogodkih

So pozabil korono kako je zapiral vse kar se mu je zaljubilo in tal minimalne, ki so jih premnogi potem morali še vracat, ker je tako zvito napisal pravila, d ko so ljudje začeli delT so s prihodki presegli meje in morali vračati

Si pozabil koliko stotin milijonov davkoplačevalskega denarja je zmetal za ničvredne teste, koliko ga je zmetal dohtarjem preko dodatkov, koliko privat zdravstvenim magnatom, ki danes s tem denarjem privat bolnice gradijo

Si pozabil kakšno inflacijo nam je nastopal na koncu in da smo Benz plačevali 1,7 da na liter

Si pozabil da smo morali za teste plačevati določeno obdobje, si pozabil, da je uzakonila neumno in  brezkoristno razkuževanje hodnikov v blokih, ki smo jih plačevali po 20 e mesečno…

Da smo morali kupovati takrat grozljivo drage maske…

Od kje ti pade na pamet, da je on najcenejši za slovenskega državljana…. nikooooooli… Toliko kot on zagoni in postala svojim našega denarja in ljudem jamlje, nobeden drug ne

Isto sranje, drugo pakovanje.

Anonimno 5461, 23.06.2025 ob 13:50

Spet vas bodo na suho, katerič že ?

Kdo hoče koga kam… Kaj je vam sdsovcem… Tok se oglasite glede demokracije potem se pa samo nad lepimi novimi strankami oglasite… Ko desnjaki ustanavljajo svoje je pa vse ok…

V demokraciji vsak sme vsak ustanoviti stranko, in to ni nobeno nategovanje

He,he,v svici velj matemarika,pri nas kvantna fizika,vse samo da ni Jansa…vazni so partizani domobranci…in se kaj…

Če Ljudmila prevzame krmilo, bi volila NSi, pa ga nikdar nisem. Nosan ne zna. Ljudmila pa se mi zdi zelo prizemljena. Tudi ona je imela začetne kikse, zdaj je bolj modra

Glej, JJ vas na suho že 30 let, pa si še niste prišli gor. Imajo vseeno tisti, ki vsakič ob novem obrazu upajo na boljši jutri, več soli v glavi. So pač idealisti. Kakšen izgovor imate pa vi?

Prebilič je dobil odobritev in podporo od strica Milana. Golob že dolgo časa ni več človek od strica Milana, mu je ušel iz rok. Golob je že nekaj časa človek od Zokija čeprav sta oba posvojenca od strica Milana.

Po mnenju nekaterih sta oba njegova posvojenca na voljo tako imenovanemu srbskemu svetu (predvsem Vučiču), ki omogočata tudi srbska posla v Sloveniji.

Ker stric Milan ne more več obvladovati svoja posvojenca je Prebilič karta, ki bi pomagala priti Golobu do drugega mandata.

MastoDont, 23.06.2025 ob 13:57

Levičarji vsaj probajo, čeprav se zmearj nategnejo. Desničarji pa so se v dolgoletni apatiji sprijaznili z Jajotom, ki jih tut vsakič nategne.

zakaj bi pa jajo nategnil? jaz ga bom prvič volil. V končni inštanci me zanima samo to kdo me bo manj za denarnico vlekel. In to je definitivno jajo. Prebilič se bo zbratil z levaki, ki so itak za vse mogoče davke in za tale bedast nepremičninski davek. Jajo ni. Zame čisto dovolj. da so pa vsi po vrsti koruptivneži je pa jasno. Za jajota vsaj veš, proti čemu je. In to je tale davek in nabijanje vedno novih davkov. Zame popolnoma dovolj!

Anonimna477, 23.06.2025 ob 18:24

Glej, JJ vas na suho že 30 let, pa si še niste prišli gor. Imajo vseeno tisti, ki vsakič ob novem obrazu upajo na boljši jutri, več soli v glavi. So pač idealisti. Kakšen izgovor imate pa vi?

Pa kaj točno te jajo na suho?? Kaj?? To da trosi cvetke in je javno za Trumpa, boli me kurac. Un Golob pa laže, kako bo vse zrihtal, pa samo davke nabija, zrihtal pa nič ni.

Pri jajotu točno veš, pri čem si. Da je proti nepremičninskemu davku, je zame največji in lahko tudi edini plus. Drugo me ne briga, ker nikogar ni, ki bi vse poštimal. Golob je samo še bolj zasral vse skupaj, poleg tega pa še davke nabil.

Me zanima, koliko jih bo spet nasedlo “novemu obrazu”. Ta je še malo slabša varianta od prejšnjih, saj bo še večji hlapec bruseljske kamarile. Ampak Slovenci bomo spet stopili na iste grablje in še potem, ko nas bo štil udaril direkt v glavo, se ne bomo zbudili.

Kaj če bi vsaj razmišljali o manjših, bolj neodvisnih strankah. Sama navijam za Resnico, a tudi ostale si zaslužijo, da jim damo možnost.

ulan bator, 23.06.2025 ob 20:04

Pa kaj točno te jajo na suho?? Kaj?? To da trosi cvetke in je javno za Trumpa, boli me kurac. Un Golob pa laže, kako bo vse zrihtal, pa samo davke nabija, zrihtal pa nič ni.

Pri jajotu točno veš, pri čem si. Da je proti nepremičninskemu davku, je zame največji in lahko tudi edini plus. Drugo me ne briga, ker nikogar ni, ki bi vse poštimal. Golob je samo še bolj zasral vse skupaj, poleg tega pa še davke nabil.

Nepremičninski davek je ravno cela figa v primerjavi z Jajotovim navdušenjem za vojne, oboroževanje in uničevanje.

če bo po jajotovo, res ne bo nihče plačal nepremičninskega davka, ker nepremičnin enostavno ne bo več. Bo streskalo in boš najel šotor, če boš imel srečo.

Koliko vredno nepremičnino pa imaš, da se toliko pajtlaš pred tem davkom, ki ga morda sploh ne bo?

Desne vsakič isti nategne, niti prepakira se ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close