Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo velja za “maminega sincka”?

Kdo velja za “maminega sincka”?

Vitka, tebe ne bo marala nobena punca od tvojega sina. Poslušaj, človek enkrat odraste, sinček ne bo več tvoj, ampak bo pripadal drugi ženski. On bo dajal prednost njej in ne tebi. K tebi bo občasno prišel na obisk, ampak središče njegovega življenja bo ona. Jaz upam, da se jima ne boš vmešavala v življenje. Če boš delala zdraho med njima, te lahko sinček tudi zasovraži. Zato ti svetujem – VSE V MEJI NORMALE!

anita, mene sinova punca ima zelo rada, jaz nj pa obožujem,toliko o tem.

Bucka je spraševala kaj so za vas mamini sinčki, to kar si ti napisala se ne strinjam, tudi drugi ravno ne.

Moj otrok ima 17 let in ne vem zakaj ga nebi smela objeti?
To, da bo on odrastel in šel je meni povsem normalno in nikoli se mu ne bom vmešavala v življenje, če me bosta rabila bom pomagala, pa še to ne kadar se bo kdo spomnil.Tudi jaz bi rada malo živela,razbremenjena.
Ne misli,da mi bo dolgčas, nikoli.Imam toliko prijateljic in naših skupnih prijateljev, da se ne bom obremenjevala s tem ali sin in snaha jesta konzervo ali skuhano kosilo.

To ,da bo žena središče njegovega življenja se strinjam, kdo pa bo?, če ne ona in otroci. Eto, če želiš še kakšno moje mnenje ti bom z veseljem napisala, samo ne spuščaj mi take nizke, ker jaz sploh nisem taka za kakaršno me predstavljaš tukaj.Lepo te pozdravljam

Vitka, če je tako, kot si napisala, pa ne bo problemov. Samo glej, da te ne zanese. Lepo je, če te imajo starši radi. Morda sama nisem tega kaj dosti poznala, ker sem bila vedno kriva vsega, pa čeprav sem vedno pomagala, bila pridna v šoli, skratka z mano ni bilo nobenih problemov. Moj mlajši brat pa je kadil travo, sami problemi so bili z njim, vendar je bil on še vedno najboljši.
Lep pozdrav!

Vita saj je vse v redu in lepo da daješ svoji družini vso ljubezen ki jo premoreš samo čas si moraš vzeti tudi za sebe. Da ne bo sin pri 30 letih govoril svoji partnerici moja mama je pa to rekla, moja mama pa najbolje ve. Vzgoja ni samo dajati ljubezen.

klemenko, saj si vzamem čas tudi zase. lp

vidiš anita,točno sem vedela,da je bilo nekaj v tvojem življenju, kar te muči.
Tudi pri meni je bilo bedno,ne bom niti pisala,ker me duša boli,ko se spomnem.Vedno sem govorila,ko bom jaz imela svojo družinico jaz ne bom tako delala, tega ne bom počela itd… in res nisem, in mi nič težko narediti, niti možu in sinu za mene.
Velikokrat mi je mož rekel,da ne more verjeti,kaka razlika je med mano in mojimi, kakor da nebi odraščala z njimi. lepo te pozdravljam

Tudi med mano in mojimi starši je velika razlika. Jaz nisem dobila tiste ljubezni, prenašala sem tudi očetovo zaničevanje, vpitje,…vendar tega ne bo več. Ampak tudi ko bo star, od mene pomoči ne bo dobil.

poznam vse to, tudi pri nas je brat bil zakon, jaz pa pridna punčka, on jih je sekiral delal pizdarije, jaz nisem smela pisnit.Zdaj jih je odkenslal pa se name obešajo, ampak ne pride v poštev.Mislim da zato gledamo drugače na tiste,ki imajo lepo družinsko življenje na katerega me nismo navajene.
pridna bodi, tudi nas čaka sreča,nekje, samo da bodo otroci zdravi.

Mojemu fantu je njegova mama izjavila, da če bi ona bila mlajša bi ga kar imela… In kakšen komentar bo na to? Meni se to zdi bolano in se nisem kaj dosti ozirala na njene besede, ker se nebi spuščala na njen nivo…

Potem se pa vsaj med seksom obleči kot njegova mamica, da ji boš čimbolj podobna, te bo žgal kot da se bo kar smodila. Če je to rekel in on ni nič zgražanja dal nazaj, mu sigurno godi, naprej pa nam pisal.

A ta fora “Mamin sinček”, potem že 10 let obstaja na Monu ? Pa kok ste vi stari, 50 let ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close