Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo trpi za lepoto????

Kdo trpi za lepoto????

Podobnost med človekom in živaljo je majhna?? Od kod si se pa ti vzela, iz jame? Daj pojdi študirat biologijo, preden ponovno nakvasiš kakšno bedarijo.

Razlike med reakcijami človeka in živali so zelo velike – rezultati testov na živalih so človeškim reakcijam podobni le nekaj (deset) procentov – odvisno od testa. To je bilo mišljeno z majhno podobnostjo med človekom in živaljo.

manemirect, ti pa maš en odnos do folka…. se potem razume, kakšen maš šele odnos do živali. kekc

Daj se pojdi najprej v osnovno šolo poučit o osnovah dezoksiribonukleinske kisline in nje podobnosti med človekom in živaljo, potem pa se ponovno oglasi.

Kekc te je naredil, žival si pa ti. 🙂

manemirect, srne lahko jedo mušnice. Daj, probaj še ti malo.

Se popolnoma strinjam z Nikom-čemu vse ljudje nasedemo, da bi ˝izboljšali˝ svet. To me spominja na tiste reklame o kremah, ki imajo ˝naravne˝ rastlinske hormone. Halo?! Kakšni pa naj bi bili rastlinski hormoni, če ne naravni- tako je pred kakšnima dvema tednoma v TLP neka kozmetična ˝strokovnjakinja˝ razložila zakaj neka krema za obraz stane 120.000 sit. Pa tiste štorije med ˝naravnim˝ in ˝kemičnim˝ vitaminom C-bla, bla, če je kemična struktura enaka potem ni nobene razlike! Me prav zanima ali ljudje, ko pridejo z receptom v lekarno, sprašujejo če je le-to prestalo predklinične in klinične teste, če so bile sestavine tudi testirane na živalih.
Dragi moji, če je se pa tako obremenjujete, pa dajte živeti ob vodi in zraku, brez oblek in sredi travnika. Pamet v roke!!!

P.S. Sem ljubiteljica živali, vendar me preseneča, koliko ljudi si pusti oprati možgane z marketinškimi fintami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close