Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo ponižuje

Kdo ponižuje

Kekec je bil res še mlad ampak je ukanil še Pehto, da je tiste kaplce dobu…. :)))
In potem je Mojca spregledala….. Misliš da če bi bil dozorel ne bi tega storil? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kekec je bil res še mlad ampak je ukanil še Pehto, da je tiste kaplce dobu…. :)))
In potem je Mojca spregledala….. Misliš da če bi bil dozorel ne bi tega storil? :)[/quote]

Kekec je bil nedozorel..
Mar bi pustil stvari na miru.
Včasih je bolje če je ženska slepa gluha in nema… 🙂

In potem je Mojca spregledala….. Misliš da če bi bil dozorel ne bi tega storil? :)[/quote]

Kekec je bil nedozorel..
Včasih je bolje če je ženska slepa gluha in nema… :)[/quote]
Pa še mrtva si pozabil, a ne? Pa smo spet pri čudnem fetišu 🙂

On_

Glede na to, da naj bi bil vpleteni kekec, torej mlad, nedozorel fantič … Mene zanimajo moški:-)

Kekec je bil nedozorel..

On_

Glede na to, da naj bi bil vpleteni kekec, torej mlad, nedozorel fantič … Mene zanimajo moški:-)[/quote]Glej ne bit tako črnogleda, moraš malo drugače gledat vse skupaj, ker mlad fantič zmore, ti pa znaš. Idealna kombinacija! 🙂
In ko/če ga boš tako trenirala bi lahko postal moški…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kekec je bil nedozorel..

On_

Glede na to, da naj bi bil vpleteni kekec, torej mlad, nedozorel fantič … Mene zanimajo moški:-)[/quote]

hehe,
ne mora bit živa, topla, mehka in nagajiva 🙂

On_

Glede na to, da naj bi bil vpleteni kekec, torej mlad, nedozorel fantič … Mene zanimajo moški:-)[/quote]Glej ne bit tako črnogleda, moraš malo drugače gledat vse skupaj, ker mlad fantič zmore, ti pa znaš. Idealna kombinacija! 🙂
In ko/če ga boš tako trenirala bi lahko postal moški…. :)))[/quote]

hehe, prepuščam tako treniranje komu drugemu … moški je le moški, že izoblikovan, pa čeprav se ga ne da niti 1 % spremenit 🙂

Glej ne bit tako črnogleda, moraš malo drugače gledat vse skupaj, ker mlad fantič zmore, ti pa znaš. Idealna kombinacija! 🙂
In ko/če ga boš tako trenirala bi lahko postal moški…. :)))[/quote]

hehe, prepuščam tako treniranje komu drugemu … moški je le moški, že izoblikovan, pa čeprav se ga ne da niti 1 % spremenit :-)[/quote]Ma ja še ena, ki bi, da ji vse prinesejo na pladnju….. 🙂
Poglej, če znaš ustvarit prave pogoje se bo temu primerno odzval, kot se odzove na zimo in se obleče v bundo in na poletje in se sleče v kopalke. 😉
Zmoreš ti to? 🙂

hehe, prepuščam tako treniranje komu drugemu … moški je le moški, že izoblikovan, pa čeprav se ga ne da niti 1 % spremenit :-)[/quote]Ma ja še ena, ki bi, da ji vse prinesejo na pladnju….. 🙂
Poglej, če znaš ustvarit prave pogoje se bo temu primerno odzval, kot se odzove na zimo in se obleče v bundo in na poletje in se sleče v kopalke. 😉
Zmoreš ti to? :)[/quote]

ne, da ne zmorem, ne da se mi več učit … mogoče povezano z mojim bivšim poklicem 🙂

Ma ja še ena, ki bi, da ji vse prinesejo na pladnju….. 🙂
Zmoreš ti to? :)[/quote]

ne, da ne zmorem, ne da se mi več učit … mogoče povezano z mojim bivšim poklicem :-)[/quote]Aja, pol se boš zadovoljila s tistim kar so druge pred tebo naučile (in potem zavrgle)? 🙂

ne, da ne zmorem, ne da se mi več učit … mogoče povezano z mojim bivšim poklicem :-)[/quote]Aja, pol se boš zadovoljila s tistim kar so druge pred tebo naučile (in potem zavrgle)? :)[/quote]

No ja, jaz ne gledam na to kot na nekaj zavrženega 🙂

Aja, pol se boš zadovoljila s tistim kar so druge pred tebo naučile (in potem zavrgle)? :)[/quote]

No ja, jaz ne gledam na to kot na nekaj zavrženega :-)[/quote]

ooooo bejba bi reciklirala 🙂
lepo da si tako ekološko zavedna 🙂

No ja, jaz ne gledam na to kot na nekaj zavrženega :-)[/quote]

lepo da si tako ekološko zavedna :)[/quote]

Vedno! 🙂

lepo da si tako ekološko zavedna :)[/quote]

Vedno! :-)[/quote]

Nič ne zavržeš ali izpljuneš? 🙂

Vedno! :-)[/quote]

Nič ne zavržeš ali izpljuneš? :)[/quote]

To bi pa izvedel na večerji 😉

Nič ne zavržeš ali izpljuneš? :)[/quote]

To bi pa izvedel na večerji ;-)[/quote]

Aja? A daš meso kdaj v usta? 🙂

To bi pa izvedel na večerji ;-)[/quote]

Aja? A daš meso kdaj v usta? :)[/quote]

that is for me to know and you to find out 🙂

Aja? A daš meso kdaj v usta? :)[/quote]

that is for me to know and you to find out :-)[/quote]

moram vedet 🙂

that is for me to know and you to find out :-)[/quote]

moram vedet :)[/quote]

pa ne boš, če boš ribici darilca kupoval 😉

Sem svoboden moški, lahko počnem kar me je volja.
To me spomni na en vic:
Žena v mestu sreča moža ki nosi šopek rož.
Dragi komu pa neseš rože?
Oooo draga, za tajnico so…
Aja??? Njej rože meni pa kur.ac?
Ja no a bi rada zamenjala?

hehe

Bodi svoboden … jaz pa ne delim … kar je moje, je MOJE 🙂

Slovenija, če fovšija bi gorela, bila bi v ognju cela… 🙂

Dragi moj, nimaš prav, to ni fovšija 🙂

Dragi moj, nimaš prav, to ni fovšija :-)[/quote]
Da ne draga moja? Kaj pa? Posesivnost? 🙂

Dragi moj, nimaš prav, to ni fovšija :-)[/quote]
Da ne draga moja? Kaj pa? Posesivnost? :)[/quote]

Prvinska, tako je 🙂

Sam, da se imate radi :), to mi je všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close