Kdo ponižuje
Kekec je bil res še mlad ampak je ukanil še Pehto, da je tiste kaplce dobu…. :)))
In potem je Mojca spregledala….. Misliš da če bi bil dozorel ne bi tega storil? :)[/quote]
Kekec je bil nedozorel..
Mar bi pustil stvari na miru.
Včasih je bolje če je ženska slepa gluha in nema… :)[/quote]
Pa še mrtva si pozabil, a ne? Pa smo spet pri čudnem fetišu 🙂
On_
Glede na to, da naj bi bil vpleteni kekec, torej mlad, nedozorel fantič … Mene zanimajo moški:-)
Kekec je bil nedozorel..
On_
Glede na to, da naj bi bil vpleteni kekec, torej mlad, nedozorel fantič … Mene zanimajo moški:-)[/quote]Glej ne bit tako črnogleda, moraš malo drugače gledat vse skupaj, ker mlad fantič zmore, ti pa znaš. Idealna kombinacija! 🙂
In ko/če ga boš tako trenirala bi lahko postal moški…. :)))
Kekec je bil nedozorel..
On_
Glede na to, da naj bi bil vpleteni kekec, torej mlad, nedozorel fantič … Mene zanimajo moški:-)[/quote]
hehe,
ne mora bit živa, topla, mehka in nagajiva 🙂
On_
Glede na to, da naj bi bil vpleteni kekec, torej mlad, nedozorel fantič … Mene zanimajo moški:-)[/quote]Glej ne bit tako črnogleda, moraš malo drugače gledat vse skupaj, ker mlad fantič zmore, ti pa znaš. Idealna kombinacija! 🙂
In ko/če ga boš tako trenirala bi lahko postal moški…. :)))[/quote]
hehe, prepuščam tako treniranje komu drugemu … moški je le moški, že izoblikovan, pa čeprav se ga ne da niti 1 % spremenit 🙂
Glej ne bit tako črnogleda, moraš malo drugače gledat vse skupaj, ker mlad fantič zmore, ti pa znaš. Idealna kombinacija! 🙂
In ko/če ga boš tako trenirala bi lahko postal moški…. :)))[/quote]
hehe, prepuščam tako treniranje komu drugemu … moški je le moški, že izoblikovan, pa čeprav se ga ne da niti 1 % spremenit :-)[/quote]Ma ja še ena, ki bi, da ji vse prinesejo na pladnju….. 🙂
Poglej, če znaš ustvarit prave pogoje se bo temu primerno odzval, kot se odzove na zimo in se obleče v bundo in na poletje in se sleče v kopalke. 😉
Zmoreš ti to? 🙂
hehe, prepuščam tako treniranje komu drugemu … moški je le moški, že izoblikovan, pa čeprav se ga ne da niti 1 % spremenit :-)[/quote]Ma ja še ena, ki bi, da ji vse prinesejo na pladnju….. 🙂
Poglej, če znaš ustvarit prave pogoje se bo temu primerno odzval, kot se odzove na zimo in se obleče v bundo in na poletje in se sleče v kopalke. 😉
Zmoreš ti to? :)[/quote]
ne, da ne zmorem, ne da se mi več učit … mogoče povezano z mojim bivšim poklicem 🙂
Ma ja še ena, ki bi, da ji vse prinesejo na pladnju….. 🙂
Zmoreš ti to? :)[/quote]
ne, da ne zmorem, ne da se mi več učit … mogoče povezano z mojim bivšim poklicem :-)[/quote]Aja, pol se boš zadovoljila s tistim kar so druge pred tebo naučile (in potem zavrgle)? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.