Kdo ponižuje
zakaj potem nisi tega naredila? A si torej ti budala?[/quote]
Nekdo pač mora bit, samo da nisi ti, a ne?:))[/quote]
Evo ga sem ga pričakoval kako urco prej ampak malca v javni Upravi al pa obisk svetovalke na Zavodu za NEzaposlovanje je trajalo danes malce dlje lol
logika je zelo enostavna….
Če ti nekaj ni butasto je pametno in če je pametno in ti tega ne počneš si butasta ker ne počneš nekaj kar je pametno ali vsaj ne poizkušaš ???
Vprašaj one šmrkavce ki so se lotili ropa banke pa so jih na vratih pričakali policisti če so naredili PAMETNO ali BUTASTO ;))))
Pa vprašaj ti one, ki so obogateli in jih nikoli niso ujeli. 😉 🙂 Ujamejo te, če si butast. 😉
Lekcija 1 iz logike:
Matkič reče: omara je bela
Pandora reče: omara ni bela
Matkič reče: V redu. Če omara ni bela, potem je črna.
Pandora reče: Če omara ni bela,, je lahko rumena, rdeča, oranžna, modra, vijoličasta. To, da ni bela, še ne pomeni, da mora biti prav črna.
Matkič reče: Če omara ni bela, potem mora biti črna.
V svetu, kjer je odtenkov sivine več, obstajajo omare različnih barv, četudi vzameš samo gradacijo belo-črno.
Lepo bodi 🙂
Pa vprašaj ti one, ki so obogateli in jih nikoli niso ujeli. 😉 🙂 Ujamejo te, če si butast. ;)[/quote]
Še vsakega je smrt ujela navkljub silnim milijardam ali milijonom 🙂
Ene celo zelo mlade ….
Zate nisem nobena mala … bi pa poskusil pri meni s kepo samo enkrat, pa ti bi bilo žal za celo življenje.[/quote]
Čak da pade sneg… 🙂 boš ti vidla kepo… ma kaj kepo, snežaka ima da dobiš v glavo :)[/quote]
TI ne boš imel priložnosti za to …
Kak drugi pa me lahko s snegcem zmasira od glave do prstkov na nogah 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.