Kdo ponižuje
res je :)[/quote]
Veseli me, da se tako pridno povsod strinjaš z mano … priden, priden …če boš še malo z repkom mahal, dobiš kako kostko :-)[/quote]
Ne laskaj si, tole je bilo slučajno da se strinjam s tabo. Če pomaham, boš potem tiho? A če se vsedem in dam tačko lahko potem pričakujem tvojo upepelitev? 🙂
Veseli me, da se tako pridno povsod strinjaš z mano … priden, priden …če boš še malo z repkom mahal, dobiš kako kostko :-)[/quote]
Ne laskaj si, tole je bilo slučajno da se strinjam s tabo. Če pomaham, boš potem tiho? A če se vsedem in dam tačko lahko potem pričakujem tvojo upepelitev? :)[/quote]
Zgleda, da imaš rad neme, mrzle in mrtve … uživaj v fetišu 🙂
Ne laskaj si, tole je bilo slučajno da se strinjam s tabo. Če pomaham, boš potem tiho? A če se vsedem in dam tačko lahko potem pričakujem tvojo upepelitev? :)[/quote]
Zgleda, da imaš rad neme, mrzle in mrtve … uživaj v fetišu :-)[/quote]
Ampak ena stvar mi je pa všeč pri tebi, rada jezikaš namreč. S tabo ni dolgčas. Me zanima s čim se ti da zapret usta? 🙂
hehe, zvita si mi ti … seveda jih ni potrebno imenovat, saj so že znane :-)[/quote]
Nisem opazila:). Torej vrnimo se nazaj k zgodbi…:)[/quote]
Daj ribica, pojdi ti lepo nazaj v svoj akvarij al ribnik al mlako… skratka od koder si prlezla, ker še nimaš razvitih pljuč… torej si še vedno kakšnih 800 miljonov let za nami… 🙂 in ne mešaj dreka
Nisem opazila:). Torej vrnimo se nazaj k zgodbi…:)[/quote]
Daj ribica, pojdi ti lepo nazaj v svoj akvarij al ribnik al mlako… skratka od koder si prlezla, ker še nimaš razvitih pljuč… torej si še vedno kakšnih 800 miljonov let za nami… 🙂 in ne mešaj dreka[/quote]
Down boy! Ne žali mi ribice!
Ribica, ne morem in ne smem … sem obljubila 🙂
Daj ribica, pojdi ti lepo nazaj v svoj akvarij al ribnik al mlako… skratka od koder si prlezla, ker še nimaš razvitih pljuč… torej si še vedno kakšnih 800 miljonov let za nami… 🙂 in ne mešaj dreka[/quote]
Down boy! Ne žali mi ribice!
Ribica, ne morem in ne smem … sem obljubila :-)[/quote]
Dobro, obljube pa res ne smeš prelomiti, ne bi te hotla zvleči v ta greh:). Samo povej mi…je tista neimenovana oseba en velik kekec?:)
A še en kekec več?:))
Moški so lahko tudi kljukci:).[/quote]
drekec, pekec, tomejto, tomato, saj je vse isto ;-)[/quote]
Dekleta, naj vaju samo spomnim, Kekec je bil pravzaprav precej dobrosrčen in pogumen fantič. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.