Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo ponižuje

Kdo ponižuje

Nikjer nisem zasledila, da je ta tema o Božanski komediji in njenih peklih 🙂

Nazadnje je tekla beseda o “upanju”, bodi pri stvari, ker drugač ni fajn…. 🙂

Nazadnje je tekla beseda o “upanju”, bodi pri stvari, ker drugač ni fajn…. :)[/quote]

nekako se je težko zadržati pri bistvu … če so prisotni določeni ljudje … 🙂

Nazadnje je tekla beseda o “upanju”, bodi pri stvari, ker drugač ni fajn…. :)[/quote]

nekako se je težko zadržati pri bistvu … če so prisotni določeni ljudje … :-)[/quote]

res je 🙂

nekako se je težko zadržati pri bistvu … če so prisotni določeni ljudje … :-)[/quote]

res je :)[/quote]

Veseli me, da se tako pridno povsod strinjaš z mano … priden, priden …če boš še malo z repkom mahal, dobiš kako kostko 🙂

Veseli me, da se tako pridno povsod strinjaš z mano … priden, priden …če boš še malo z repkom mahal, dobiš kako kostko :-)[/quote]

Ne laskaj si, tole je bilo slučajno da se strinjam s tabo. Če pomaham, boš potem tiho? A če se vsedem in dam tačko lahko potem pričakujem tvojo upepelitev? 🙂

Veseli me, da se tako pridno povsod strinjaš z mano … priden, priden …če boš še malo z repkom mahal, dobiš kako kostko :-)[/quote]

S čim se ti je zameril, da je postal pes?:))

S čim se ti je zameril, da je postal pes?:))[/quote]

Kaj se pa ti režiš? 🙂

Goldica, ni za javnost 🙂

Ne laskaj si, tole je bilo slučajno da se strinjam s tabo. Če pomaham, boš potem tiho? A če se vsedem in dam tačko lahko potem pričakujem tvojo upepelitev? :)[/quote]

Zgleda, da imaš rad neme, mrzle in mrtve … uživaj v fetišu 🙂

Goldica, ni za javnost :-)[/quote]

Dej no, saj vpletenih oseb ni potrebno imenovati, mene zanima samo zgodba:)).

Paco, pa kaj za vraga tebe ta Robi tako žuli, da izkoristiš vsako priložnost, da stresaš??? Avtomatsko se pridružiš bebavosti…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne laskaj si, tole je bilo slučajno da se strinjam s tabo. Če pomaham, boš potem tiho? A če se vsedem in dam tačko lahko potem pričakujem tvojo upepelitev? :)[/quote]

Zgleda, da imaš rad neme, mrzle in mrtve … uživaj v fetišu :-)[/quote]

Ampak ena stvar mi je pa všeč pri tebi, rada jezikaš namreč. S tabo ni dolgčas. Me zanima s čim se ti da zapret usta? 🙂

Goldica, ni za javnost :-)[/quote]

Dej no, saj vpletenih oseb ni potrebno imenovati, mene zanima samo zgodba:)).[/quote]

hehe, zvita si mi ti … seveda jih ni potrebno imenovat, saj so že znane 🙂

Zgleda, da imaš rad neme, mrzle in mrtve … uživaj v fetišu :-)[/quote]

Ampak ena stvar mi je pa všeč pri tebi, rada jezikaš namreč. S tabo ni dolgčas. Me zanima s čim se ti da zapret usta? :)[/quote]

Zakaj te pa to zanima? Saj vemo, kako ti tem stvarem strežeš … na gobec mahneš, a ne?

Dej no, saj vpletenih oseb ni potrebno imenovati, mene zanima samo zgodba:)).[/quote]

hehe, zvita si mi ti … seveda jih ni potrebno imenovat, saj so že znane :-)[/quote]

Nisem opazila:). Torej vrnimo se nazaj k zgodbi…:)

hehe, zvita si mi ti … seveda jih ni potrebno imenovat, saj so že znane :-)[/quote]

Nisem opazila:). Torej vrnimo se nazaj k zgodbi…:)[/quote]

Daj ribica, pojdi ti lepo nazaj v svoj akvarij al ribnik al mlako… skratka od koder si prlezla, ker še nimaš razvitih pljuč… torej si še vedno kakšnih 800 miljonov let za nami… 🙂 in ne mešaj dreka

Nisem opazila:). Torej vrnimo se nazaj k zgodbi…:)[/quote]

Daj ribica, pojdi ti lepo nazaj v svoj akvarij al ribnik al mlako… skratka od koder si prlezla, ker še nimaš razvitih pljuč… torej si še vedno kakšnih 800 miljonov let za nami… 🙂 in ne mešaj dreka[/quote]

Down boy! Ne žali mi ribice!

Ribica, ne morem in ne smem … sem obljubila 🙂

Daj ribica, pojdi ti lepo nazaj v svoj akvarij al ribnik al mlako… skratka od koder si prlezla, ker še nimaš razvitih pljuč… torej si še vedno kakšnih 800 miljonov let za nami… 🙂 in ne mešaj dreka[/quote]

Ribica, ne morem in ne smem … sem obljubila :-)[/quote]

Dobro, obljube pa res ne smeš prelomiti, ne bi te hotla zvleči v ta greh:). Samo povej mi…je tista neimenovana oseba en velik kekec?:)

Ribica, ne morem in ne smem … sem obljubila :-)[/quote]

Dobro, obljube pa res ne smeš prelomiti, ne bi te hotla zvleči v ta greh:). Samo povej mi…je tista neimenovana oseba en velik kekec?:)[/quote]

Tu gre za dve osebi 🙂 A niso vsi moški samo eni veliki kekci? 🙂

Dobro, obljube pa res ne smeš prelomiti, ne bi te hotla zvleči v ta greh:). Samo povej mi…je tista neimenovana oseba en velik kekec?:)[/quote]

Tu gre za dve osebi 🙂 A niso vsi moški samo eni veliki kekci? :-)[/quote]

A še en kekec več?:))
Moški so lahko tudi kljukci:).

Tu gre za dve osebi 🙂 A niso vsi moški samo eni veliki kekci? :-)[/quote]

Moški so lahko tudi kljukci:).[/quote]

drekec, pekec, tomejto, tomato, saj je vse isto 😉

Moški so lahko tudi kljukci:).[/quote]

drekec, pekec, tomejto, tomato, saj je vse isto ;-)[/quote]

Dekleta, naj vaju samo spomnim, Kekec je bil pravzaprav precej dobrosrčen in pogumen fantič. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

drekec, pekec, tomejto, tomato, saj je vse isto ;-)[/quote]

Dekleta, naj vaju samo spomnim, Kekec je bil pravzaprav precej dobrosrčen in pogumen fantič. :)[/quote]

Tako je. Saj to sem imela v mislih…moški kot kekci:).

Dekleta, naj vaju samo spomnim, Kekec je bil pravzaprav precej dobrosrčen in pogumen fantič. :)[/quote]

Tako je. Saj to sem imela v mislih…moški kot kekci:).[/quote]

Torej si hotla rečt, da je vpleteni še nedozorel? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close