Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kdo na forumu vam je všeč?

kdo na forumu vam je všeč?

Dolgolaska mi je všeč. Pa čeprav ne vem kdo je. Všeč mi je zato, ker pravi, js sm sama seb

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši, 12.12.2021 ob 15:36

Ma daj no, 12.12.2021 ob 12:29

Kokoši, 12.12.2021 ob 03:01

Kokoši, 10.12.2021 ob 23:33

Andreja Verovšek, 10.12.2021 ob 22:40

Momčilo, 10.12.2021 ob 18:30

Meni mi je vsec tako vizualno ga. Andreja Verovsek.

Hvala 🙂

O gospa Andreja Verovšek, kako lepo, da ste se oglasili. Morda bi pomagali in malo pritisnili na odgovrne, da bi se uredilo vsaj citiranje na temu forumu?

S spoštovanjem,

Kokoši

Gospa Verovšek hvaležen bi vam bil za odgovor.

Pa ne, da res verjameš, da se je tam oglasila Andreja?

“Ma daj no”,

Prejšne sporočilo; da lahko je ona, lahko da ni”, nisem jaz napisal.

Je pa pred mesci, ko so forum sesuli, ga. ANDREJA VEROVŠEK mirila uporabnike, da delajo vse na temu, da bojo forum postavili v prejšne stanje. Nakar so nekateri uporabniki začeli dvomiti, da to piše prava gospa VEROVŠEK. VIHARNI JEZDEC je bil zelo sesut in neutoložljiv. Hotel sem ga potolažiti in mu rekel, da se bom obrnil na gospo VEROVŠEK, a on me je ozmerjal z bedakom. Nato mi je gospa ANDREJA VEROVŠEK napisala, da mi lahko pomaga le toliko, da mi pride popušit kurac, da za kaj več pa naj se na SIMONA obrnem, da glede foruma pa nič ne more pomagati.

Če še dodam, da ne samo, da me je VIHARNI JEZDEC ozmerjal z bedakom, ko sem mu rekel, da se bom obrnil k gospe VEROVŠEK, da jo povprašam če ona lahko kaj naredi za forum, on jo je začel še žaliti, jo preklinjal in pisal grde stvari o njenem živlenju. Nato mi je ga.VEROVŠEK napisala tisto seksualno stvar in drugi formaši so bili obupani ker se jim je začelo dozdevati, da gospa  VEROVŠEK, ki jih je mirila, da bojo zrihtali forum v resnici ni gospa VEROVŠEK.

Nato je prišlo sporočilo od ANDREJA VEROVŠEK: ” Sem nezemljan, bitje vesolja ?”

Meni Borat.

Kokosi a si ti tudi Xrobe?

Vse bolj se mi dozdeva da ja.

Druga frekvenca, 13.12.2021 ob 07:38

Kokosi a si ti tudi Xrobe?

Vse bolj se mi dozdeva da ja.

DRUGA FREKVENCA zakaj se ti tako dozdeva?

Meni je všeč kokoši. Ves čas je tu in nas brezplačno animira s svojimi detektivskimi zgodbami. Hvala.

Ostani borbeno bitje, ki se ne pusti jahat. Divji konj. Danes vidiš samo upognjene glave okoli in to boli.

Kokoši, 13.12.2021 ob 03:35

Če še dodam, da ne samo, da me je VIHARNI JEZDEC ozmerjal z bedakom, ko sem mu rekel, da se bom obrnil k gospe VEROVŠEK, da jo povprašam če ona lahko kaj naredi za forum, on jo je začel še žaliti, jo preklinjal in pisal grde stvari o njenem živlenju. Nato mi je ga.VEROVŠEK napisala tisto seksualno stvar in drugi formaši so bili obupani ker se jim je začelo dozdevati, da gospa  VEROVŠEK, ki jih je mirila, da bojo zrihtali forum v resnici ni gospa VEROVŠEK.

Nato je prišlo sporočilo od ANDREJA VEROVŠEK: ” Sem nezemljan, bitje vesolja ?”

Andreja Verovšek ima registriran nick, tole pisanje (in tudi tisto takrat) pa niti po pomoti ni bila ona!

In si zelo naiven, če si tudi samo za trenutek verjel, da se je res ona oglasila.

soft, 15.12.2021 ob 07:40

Meni je všeč kokoši. Ves čas je tu in nas brezplačno animira s svojimi detektivskimi zgodbami. Hvala.

Ostani borbeno bitje, ki se ne pusti jahat. Divji konj. Danes vidiš samo upognjene glave okoli in to boli.

“SOFT”,

hvala. ? Lepo si to napisala.

Midva si znava izmenjati mnenje brez žaljenja, četudi imava nekatere drugačne poglede na svet. Ker to znamo normalni ljudje, tudi če nas kdo žali nas ne prizadane, ker imamo razčiščeno pri sebi kdo smo.

To vidim ko sem kdaj grob in nesramen iz provokacije in namesto, da bi to bil “vžig” za razpravo eni začnejo žaliti i se jokati. S tem samo pokažejo, da nimajo ničesar oprejemljivega za argument.

Nihče po pravici povedano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close