kdo na forumu vam je všeč?
Saj veš kdo, 10.12.2021 ob 22:36
Jutranja rosa, 10.12.2021 ob 16:37
Watamaro.
Dala bi mu medenega. srčka.
Jutranja rosa.
V tem času bi sprejel Lectovo srce z veseljem. To pa je tudi edino srce povezano z žensko, ki sem ga še v življenju pripravljen prelomiti. :-))
.https://www.youtube.com/watch?v=9X_ViIPA-Gc
O Watamaro kaj ti zamujaš, zaradi ene grenčice.
Medeno ❤️
Jutranja rosa, 11.12.2021 ob 12:32
O Watamaro kaj ti zamujaš, zaradi ene grenčice.
Medeno ❤️
Jutranja rosa
Vem, da marsi kaj zamujam, ampak Hej, je v tem tudi nekaj pozitivnega. Srečna vsaka, ki me je zamudila. :-)))
Saj veš kdo, 11.12.2021 ob 13:38
Jutranja rosa
Vem, da marsi kaj zamujam, ampak Hej, je v tem tudi nekaj pozitivnega. Srečna vsaka, ki me je zamudila. :-)))
Arigatou. ai.
Kokoši, 10.12.2021 ob 23:33
Andreja Verovšek, 10.12.2021 ob 22:40
Momčilo, 10.12.2021 ob 18:30
Meni mi je vsec tako vizualno ga. Andreja Verovsek.
Hvala 🙂
O gospa Andreja Verovšek, kako lepo, da ste se oglasili. Morda bi pomagali in malo pritisnili na odgovrne, da bi se uredilo vsaj citiranje na temu forumu?
S spoštovanjem,
Kokoši
Gospa Verovšek hvaležen bi vam bil za odgovor.
@saj veš kdo
O ti hartbrejker, ti… Pa je treba vse polomit??
Nimaš pojma kdo, 12.12.2021 ob 09:32
@saj veš kdo
O ti hartbrejker, ti… Pa je treba vse polomit??
No ja nindža… itak ti ne bo jasno, ampak OK, naj ti bo. :-)))
MATJAŽKO, 12.12.2021 ob 13:48
Jaz bi rad nov dildo. Kdo mi ga kupi? Rad bi presenetil forumskega prijatelja 🙂
Krasno, res. Dobi se tudi komplet za lasten odlitek iz dvokomponentnega silikona. Po pošti se da poslat kopijo originala brez problema, lahko tudi več kopij. Lahko se uporabi čokolada namesto silikona, ali pa tudi kaj drugega. Kreativnost in ustvarjalnost je neskončna.
“Ma daj no”,
Prejšne sporočilo; da lahko je ona, lahko da ni”, nisem jaz napisal.
Je pa pred mesci, ko so forum sesuli, ga. ANDREJA VEROVŠEK mirila uporabnike, da delajo vse na temu, da bojo forum postavili v prejšne stanje. Nakar so nekateri uporabniki začeli dvomiti, da to piše prava gospa VEROVŠEK. VIHARNI JEZDEC je bil zelo sesut in neutoložljiv. Hotel sem ga potolažiti in mu rekel, da se bom obrnil na gospo VEROVŠEK, a on me je ozmerjal z bedakom. Nato mi je gospa ANDREJA VEROVŠEK napisala, da mi lahko pomaga le toliko, da mi pride popušit kurac, da za kaj več pa naj se na SIMONA obrnem, da glede foruma pa nič ne more pomagati.
Forum je zaprt za komentiranje.