Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kdo mi gre na živce – dopolnite seznam

kdo mi gre na živce – dopolnite seznam

Zanimivo. Meni pa pešci, ki se sprehajajo po kolesarskih stezah.

Seveda veliko pešačim in to opazim ti pa se verjetno več voziš s kolesom.

nihče mi ne gre na živce – kar me ne zanima, ne preberem, grem naprej,

edino mi ni jasno, zakaj berete teme in osebe, ki vam grejo na živce – ne razumem – temo se preskoči in je.

Če nekdo vpraša nekaj, zakaj bi mi šlo na živce – mogoče se mi zdi vprašanje čudno, provokativno, nezanimivo…preskočim, ampak me ne moti, da vpraša, saj vprašati ni greh

je škoda živcev, da bi mi šlo kaj na forumu na živce, je zadosti živcev treba pustit v resničnem življenju:)))

Vsi, ki solažnivi,preračunljivi,opravljivi, zavistni.Vsi, ki se jim toži po jugoslovanskih časih in tisti, ki se jim Tito zdi “cool”, vsi komunisti. Vsi,ki funkcionirajo po sistemu “snađi se”, razvajeni in kričeči otroci in starši, ki otroke vzgajajo z dretjem. Ženske, ki vztrajajo z moškim kljub temu, da z njim niso srečne in potem tožijo kako so boge, velja tudi obratno.Vsi, ki ne zavarujejo svojega premoženja in ob nesreči pričakujejo ali prosijo za pomoč državo ali “dobre ljudi”.Vsi, ki se delajo nemočne ali nesposobne ali čustveno izsiljujejo zato, ker so v resnici preleni, da bi srečno živeli.Tudi tisti,ki za svojo nesrečo iščejo krivca izven sebe. Oblikovalci in arhitekti, ki mislijo, da so umetniki in pozabljajo na uporabno vrednost tega kar delajo.Fanatiki in nestrpneži katerekoli sorte.Prodajalke v dizajnerskih trgovinah, ki se držijo tako, kot da so najmanj one tiste, ki so kreirale oblačila, ki jih prodajajo.Ljudje, ki ne hodijo na volitve, referendume in se pritožujejo čez državo.”Prijatelji”, ki pričakujejo, da jim boš naredil zastonj nekaj s čimer se sicer preživljaš, malenkosti so izvzete.Pa moški, ki so v resnici še vedno fantki pri svojih 30+.Trgovke in trgovci, ki se pritožujejo čez nedeljski delovnik, kljub temu, da je mnogo poklicev, ki jim tovrstno jamranje ne pade niti na pamet…Huh,vidim da je tega kar dosti…V resnici mi ne grejo na živce, ker se potrudim, da takšni ne vstopajo v moje življenje in v resnici ne prenesem le tistih, ki so navedeni v prvih dveh vrsticah, vsi drugi me jezijo le malo in le včasih.Najbolj ob živce pa spravljam samo sebe, kadar se nekako znajdem v kateri izmed zgornjih kategorij.Seveda jaz zato nisem nič kriva ;)))

ema ne prenašaš nestrpnežev? kako lahko potem sebe prenašaš…

@za emo
preberi malo zadnjih par stavkov in ne jemlji vsega tako resno, no. Posebej tisto, da grem najbolj na živce sama sebi, kadar se znajdem v kateri od naštetih kategorij;)

Ema, tole je pa impresiven seznam! Kako ti ostane cas se za kaj drugega v zivljenju?
(seveda se tudi jaz mal hecam, da ne bos jezna zdaj)

Ema, ti pa si vzorni primer otroka kapitalizma.

“Nom nom nom”? 😀 HAHAHA, sem se skoraj polula od smeha ob tem 🙂

povrsno sem prebrala poste, vendar mislim da sledecih ni napisanih:
zivcirajo me
tisti,ki govorijo SMA SLA in podobno
izgovorjava številke 60 šedeset
izgovorjava G kot H (hremo namesto gremo)

nacickane trgovke v kaksnih fancy stacunah, k se tko obnasajo kot da so NAJMANJ lastnice le teh

LUDJE ki tepejo svoje pse po cesti (jasno tudi doma)

mamice, ki na igriscih totalno odklopijo da imajo otroka v blizini oz ne opazijo grdega obnasanja in jih ne opozorijo na to

forumasev, ki opozarjajo druge na slovnicne napake

vsi s kompleksom vecvrednosti

mamce ki vozijo po obvoznici 50/h

…..

…al pa babe, ki sprašujejo,kaj kupiti možu za obletnico poroke!
…al pa ko pišejo “sma”bila…
…al pa kaj vzeti s sabo na morje..
…al pa kolk denraja so pršparale v 1 mesecu…

MENI PA “OPRAVLJIVKE”

Dum spiro-spero

Od moških mi gredo na jetra tisti ki pošnofajo majico, če je še dobra za na šiht, saj so se samo petkrat prešvicali v njej! Ženske pa tiste, ki se polijejo s parfumon, da človek ne upa prižgati vžigalnika poleg njih, da ne bi eksplodiralo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

meni taki ljudje ki trzajo ali imajo kako znacilno gesto, tik, ki je obupna, recimo mezikajo, kot bi jim nekj v oko padlo, udrihajo z glavo nazaj, itd…fuj.

pa tudi pretirano pateticno in ljubkovalno govorjenje, v pomanjsevalnicah, ne samo mame, magari blagajnicarka v merkatorju!! grrrrrrrrrr!!
pa ssircek, kruhek, mlekce, brskbive,…to bo vse? 7 evrckov in 20 centkov

za skozlat

Jooooooooooooooooj, paco, ta je pa full dobra !:-))))) V sosednji prikolic v kampu sem to enkrat doživela, sredi najhujšega poletja, ko je možakar to naredil, pa ni bil prepričan, ali bi ali ne bi, pa je dal majico pošnofat še ženi in ta se je odločila, da je še dobra!!!!!!!!

Dol smo cepali od smeha in to zadevšno imamo dandanes še vedno za silno zajebancijo doma, ko se gazda za v službo ureja, pa me po čem vpraša in pravim: “ma dej, pošnofi mal, pa boš vidu, a je dobra al’ ne !” pa je že zjutraj polno smeha v bajti !:-)))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Morda pa se kdo res najde, ki pozna samo pet klikov do foruma, kjer so in se jim ne da potrudit iskat po internetu! :-)))) In morda čisto zares čakajo odgovor, ker je to najlažje, lažje, kot malo razmišljati s svojimi sivimi celicami …???? Je pa tudi veliko provokacije, čisto zares! Samo zato, da se nekaj govori in o nečem debatira, pa na koncu izpade vse skupaj tako zelo butasto, da človek verjeti ne more, da se je morda tudi sam oglasil ?:-))))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Katjuša1, ne vem, zakaj bi ti šle na živce reči, ki so značilonost določenega kraja, področja. Pišeš, da ti grejo na živce tisti, ki govorijo SMA ŠLA. To vendar govori celo štajersko območje ??? Kako ti to lahko gre na živce???

Na živce ti gredo ljudje, ki ne izgovarjajo črke G in jo nadomestijo z grleno črko H, to vendar počnejo vsi PRIMORCI !

Izgovorjava številke 60 kot “šedeset” je tudi zančilnost določenega krajevnega območja, ali pa morda govorna napaka človeka, ki pa za to ni sam kriv.

Torej ti gre na živce cela Štajerska, cela Primorska in še glih ene toliko ljudi skupaj, ki ne zmorejo izreči “šestdeset” in kljub vsemu dovolj razločno povedo, da gre za 60 ????

Smešno, silno smešno!

No, meni pa grejo na živce vse naštete stvari in še kaj, ampak se zaradi tega ne živciram toliko, da bi mi to vzelo kaj časa… pride in gre mimo!

In tudi ti Katjuša1 si prišla in greš mimo! :-)))))))))

Btw, sem Primorka in tudi jaz ne izgovorim črke “G” tako, kot se izgovarja, trdo … ampak izgovarjam grleno črko “H” … in zagotovo ti grem zdaj silno na živce, ane !!!! ???? :-))))

Alenka Bikar, ki je namesto na OI pristala v Olimpijskem S5, koga je podkupila?

– tipčki, ki imajo za vsako žensko vedenje za povedat kako jim gre na živce,
– tečni tipčki, jih zmoti vsaka mala zadeva in zato lahko celo jutro težjo svoji, ko pa pridejo v službo pa preklopijo na prijaznost..
– babe, ki imajo za vsako priložnost svojo torbico in tem ves čas govorijo (meni to ni nevem kako lep modni dodatek pa še precej dolgočasno je, da si vzameš čas posebej za prelaganje stvari iz ene v drugo torbico ene 2x na dan. Mi diši po dolgočasnem življenju.

Tolk zanekrat.

Sosedje za migajočimi zavesami…
Suhe prekle, ki si mislijo da so zlate…
Družine z več avtomobili…
Ženske, ki se obnašajo kakor kure…
Ljudje brez spoštovanja…
Bližnji, ki mi spodkopavajo samozavest…
Vsi tisti, ki ne priznajo moje družinice…
Ne samo da mi grejo na živce, gre mi na bruh…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close