kdo mi gre na živce – dopolnite seznam
Meni pa elaine ne gre na živce. Ima ponavadi prav dobre:)
Težko da bi rekla, da mi gre našteto na živce. Marsičesa včasih nisem tolerirala in sem morala komentirat. Danes pa se ob vsem naštetem in marsičem drugem malo nasmehnem in si mislim, da niti komentarja ni vredno. Mi je škoda časa, ker ga imam vedno manj …
Meni gredo pa na živce tiste ženske, ki se oblečejo za v službo, belo mini krilo, skozi katerega se vse vidi in majčko brez modrca. Ampak to ne ženska, ki ima idealno postavo. Ali pa hlače take, kot, da so si pozabile sleči pižamo, po možnosti še prekratke. Ali pa ženske, ko si pozimi oblečejo bundo za smučat in fino torbico in petke. Haloo
Če ti gre čakte mal ne jetra, ker je pametna in naduvana, odgovarja. Kot pravoverna monovka rečem hvala za kompliment da sem pametna. Tisto o duvanju pustimo ob strani. Ker samo povem, kar vsakodnevna monovka sprašuje. Kaj bo na Zagorski noči. In vtipkaš v google zagorska noč 08 in vse dobiš.In zdej sem naduvana. Če pa misliš glede razmišljanj. Ja kaj češ, me pač zanima svet okoli sebe in hodim z odprtimi očmi. Hvala za kompliment še enkrat, kako si ga pa ti mislila, mi pa je vseeno, ker sem ga jaz tako dobro vzela.Vidiš, meni gredo pa posploševanja tega tipa tukaj na jetra. Živcev je škoda, jetra se pa hitro obnovijo.
SAMSONITE:)) HAAAHAHAHHAAHHAHAHA
ta je za prilimat.
na živce mi grejo ljudje ki me pokličejo v službo po telefonu in rabijo pol ure da povejo kdo so potem pa še pol ure da povejo zakaj kličejo…
pa tisti ki zvohajo našo privat številko in nam hočejo zavarovanje prodat al pa sklade.
na živce mi gre da ko pridem na plažo so okoli mene samo opedenane mamice ki držijo telefon v eni roki pa čik v drugi roki zraven pa vidim šive na njiohovih seksi ritkah, in dvignjene joške, sej vem fovšija me daje.
na živce mi gre ko prižgem tv, za katero plačujem naročnino in na niti enem od petdesetih kanalov ne najdem ene stvari ki bi bila prebavljiva za gledat.
NAJBOLJ MI GREJO PA NA ŽIVCE tipi, ki parkirajo avtomobile direkt pred vhod bifeja, tako da zasedejo cel pločnik in ne moreš mimo niti če si sam ne, kaj šele če si z vozičkom.
Na živce mi gredo razne kvazi slovenske samooklicane zvezde na čelu z
Murkom, Einsiedlerco,Natašo Kirn,Markom Žitnikom, Sanjo Grohar, itd.
Na živce mi gredo razni samooklicani terapevti, strokovnjaki za medije in javno nastopanje. Na živce mi gredo tudi neprijazne prodajalke v trgovinah.
Na živce mi gredo tudi ženske, ki se pogovarjajo samo o svojih otrocih kot
da ne obstaja še kaj drugega na svetu.
Na živce mi gredo tudi goreče vernice in še bi se našlo.
na živce mi gredo babure, ki ne pustijo Mavričnega na miru. se mi revež že prav smili :-)))))))) to je blo mal za hec
drugač pa: najbolj me s tira vrže ena bezobrazna babura, soseda, ki vsak večer hodi pozno “iz službe” in vpije in loputa z vrati in glasno govri, se eno uro pedena (tušira) v kopalnici – tko da jo cel blok posluša, kot da je poldan ura.
Kdo mi gre na živce??
HMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
HMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Neč se ne morem spomnit.
Meni grejo na živce pešči, ki hodijo po cesti, kot da so sami. Imajo pločnik, ampak ne, oni morajo hoditi po cesti. Ali pa tisti, ki ko prečkajo prehod za pešče, se tako vlečejo po časi, da bi jim človek z veseljem dal en pospešek (ne govorim o starih ali bolnih ljudeh).
na živce mi grejo tudi tisti vozniki, ki ne ustavijo pred prehodom za pešče, čeprav stojiš že z eno nogo na cesti. Ali pa prečkaš cesto, si že na polovici, mimo pa pripiči en kreten z 80 na uro in te sploh ne opazi.
-babe, ki otrokom (tujim) ne pozabijo povedati, kako je zrasel;
-babe, ki sprašujejo otroke ˝kako pa je tebi ime˝;
-babe, ki silijo otroke ˝no povej, kako ti je ime˝;
-babe, ki sugerirajo svojim otrokom, naj navežejo stik z vrstnikov v stilu ˝vprašaj punčko/fantka, kako ji/mu je ime;
-babe, ki govorijo otrokom o drugih ljudeh kot tete/strici, čeprav niso sorodniki
-babe, ki ne skrivajo v javnosti, da so svojemu možu/partnerju z lahkoto sposobne reči kreten
No, meni gredo pa na živce ženske, ki so brez napake, nikoli ne povzdignejo glasu, imajo vedno vse tip top pospravljeno, ob tem so vedno urejene in dobre volje. Imajo najpametjejše otroke in seveda najlepše, pri vzgoji ne delajo napak. Imajo moža, ki jih vedno razume, se o vsem pogovori, je romantičen, ne hodi s prijatelji na pivo in nikoli ne pogleda druge ženske.
In pa neuporaba dvojine in rodilnika.
:))))
Evo, se strinjam. Ful sem jezna nase, ker si dovolim, da me kakšen X človek, s svojo neumnostjo spravi ob živce. Npr. kot zadnjič, ker sem skoraj povozila človeka, ker on meni nič tebi nič, je kar stopil s pločnika na cesto, brez da bi pogledal okoli sebe, brez da bi bil prehod za pešče tam. Res je, da je bila omejitev 50 km/h, ampak tip mi je praktično stopil pred avto. Ker ga nisem zbila, sem ga tako napizdila, da je bil samo tiho in čukasto gledal.
mene pa zanima, zakj gredo vsem samo BABE na živce in samo babe vas spravljajo ob živce, kaj pa dedci?? A možakarji so pa zmeri ful kul al kaj?
-Men pa gredo na živce možaki, ki si brišejo nos brez robčka, samo tako zatisnejo eno nosnico in pihajo ven, FUJJ
-na živce mi gredo ljudje, ki že ob 7.30 zjutraj v trgovini smrdijo po švicu jaoo.
-na živce mi gredo ženske, ki sebi na blagajni kupijo cigarete, otroku pa rečejo, ko prosi za sladoled ali jogurt, da ga ne potrebujejo.
pa še bi se našlo….
Forum je zaprt za komentiranje.