Kdo je “bad boy”?
A ti bi kr vsako. Hm. makes sense.[/quote]
Vidiš, ko sodiš po sebi, potem pa delaš napačne sklepe. 😉
Naivna ja, ampak pogosto ne zato, ker ne bi imela pri sebi razčiščenih zadev, pač pa zato, ker sklepa po sebi.
Medtem ko nekdo na veliko krade, se nekdo drug (po razkritju kraj) sprašuje, kako je onemu na kraj pameti padlo, da je lahko kadarkoli vzel karkoli, kar ni njegovega. A v tem primeru tudi velja, da je “narobe”, da se tako na široko sprašuje o moralnih zadevah?
Glede tega, da vsak najde sebi primernega, se deloma strinjam, ampak s predpostavko, da gre za učenje, spoznavanje novih (nepoznanih) razsežnosti človekove nravi. Če sklenem, je bil ta “bad boy” za punco primeren predvsem za to, da v prihodnje ne bo več tako zelo naivna (hkrati ji želim, da po drugi strani ne bo paranoična).
To ti nekaj po svoje racionaliziraš. 🙂
Vedno pozabljaš, da ženska rabi še kaj več, kot pa le goli seks.Da bo ženska res zadovoljna, mora biti izpolnjena tako fizična, kot čustvena komponenta. Dober seks in orgazem ter čustvena bližina oz. ljubezen.[/quote]
Če misliš, da si ženska nikoli ne želi res samo golega seksa, živiš v precejšnji zmoti.[/quote]
To so bolj izjeme. Se pa tiste izjeme potem ne pritožujejo nad svojo neumnostjo.
Takšne se potem nimajo kaj zgražati nad bad boy-i, če je dobila, kar je želela.
Jaz se ne bi preveč hvalil, koliko mi jih je dalo, ker vsako, ki bi meni hotela “dat”, na lep način zavrnem, ne glede na njeno starost.
Žalost je tole z dajanjem, no. Jaz sem pa mislil, da so te milosti samo copatarji deležni.[/quote]
Ja, to ti pa verjamem.
ojej, tale se mi pa zdi bolj matjažkov tip
Robi, Marko, od kod vama vaše bistre misli o odnosih, seksu, avanturah, če pa nikoli nista bila del te scene? Iz knjig in teorije?
Vajina predstava o “neresnih zvezah” je podobna moji predstavi o delu mehanika. Ja, sej si predstavljam, da on tam šraufa nekaj, dejansko pa nimam pojma o njegovem početju.
Če misliš, da si ženska nikoli ne želi res samo golega seksa, živiš v precejšnji zmoti.[/quote]
To so bolj izjeme. Se pa tiste izjeme potem ne pritožujejo nad svojo neumnostjo.
Takšne se potem nimajo kaj zgražati nad bad boy-i, če je dobila, kar je želela.[/quote]
ravno v tem je catch: čustveno dobi doma, fizično pa drugje in e je zadovoljstvo popolno 🙂 Na žalost (ali veselje) imajo fantje delno prav vsaj v nečem: ti dve komponenti sta pri moških velikokrat v obratnem sorazmerju.
Mah, sami lažnivci ste tu gor. Imate se za prave moške, potem morate pa v virtuali iskat partnerico. Ne znate niti osvajat, niti ne zberete dovolj poguma, da bi se lotili česa takega, potem smo pa mi nezreli otročaji. Tiste odpadke pobirate po portalih, nas samske pa kar razjeda od ljubosumja, ker se imate tok fajn. A saj ne, da na koncu še vedno večino prostega časa zapravite na forumu…lol
Baba mora bit pa res zadovoljna s takšnim moškim, kaj to cel čas sedi poleg in se zabava ob branju vaših debilnih komentarjev ?
Sem mislil, da se malo hecaš, zdaj pa vidim, da dejansko ne razumeš. Ja, jaz sem govoril. Vendar to ne pomeni, da je vsak vredna ZAME, ampak da se za vsako najde nekje nekdo oziroma za vsakega se nekje ena najde.
Takšne se potem nimajo kaj zgražati nad bad boy-i, če je dobila, kar je želela.[/quote]
ravno v tem je catch: čustveno dobi doma, fizično pa drugje in e je zadovoljstvo popolno 🙂 Na žalost (ali veselje) imajo fantje delno prav vsaj v nečem: ti dve komponenti sta pri moških velikokrat v obratnem sorazmerju.[/quote]
To že, ampak še vedno, take se ne pritožujejo. Ali se? 🙂
Kdo je pa zdaj tebi rekel, da si nezrel? To si kar sam sklenil. Ne zdaj bentit nad nami, če sam tako skleneš.
ravno v tem je catch: čustveno dobi doma, fizično pa drugje in e je zadovoljstvo popolno 🙂 Na žalost (ali veselje) imajo fantje delno prav vsaj v nečem: ti dve komponenti sta pri moških velikokrat v obratnem sorazmerju.[/quote]
To že, ampak še vedno, take se ne pritožujejo. Ali se? :)[/quote]
Morda včasih – čez svojega “uradnega” 🙂
Naivna ja, ampak pogosto ne zato, ker ne bi imela pri sebi razčiščenih zadev, pač pa zato, ker sklepa po sebi.
Medtem ko nekdo na veliko krade, se nekdo drug (po razkritju kraj) sprašuje, kako je onemu na kraj pameti padlo, da je lahko kadarkoli vzel karkoli, kar ni njegovega. A v tem primeru tudi velja, da je “narobe”, da se tako na široko sprašuje o moralnih zadevah?
Glede tega, da vsak najde sebi primernega, se deloma strinjam, ampak s predpostavko, da gre za učenje, spoznavanje novih (nepoznanih) razsežnosti človekove nravi. Če sklenem, je bil ta “bad boy” za punco primeren predvsem za to, da v prihodnje ne bo več tako zelo naivna (hkrati ji želim, da po drugi strani ne bo paranoična).[/quote]
Če tvoj komentar povežem s trenutno temo, potem je to isto, kot če nekdo potem sprašuje ali naj še naprej živi s kleptomanom.
Kot, da se iščejo opravičila v njegovih dejanjih, ker ima oseba očitno vseeno neko korist od samih kraj.
Zato je možno, da ta oseba pri sebi nima razčiščenih zadev. Sklepanje po sebi pa ne zanika nerazčiščenih zadev.
Glede tega, da vsak najde sebi primernega, se deloma strinjam, ampak s predpostavko, da gre za učenje, spoznavanje novih (nepoznanih) razsežnosti človekove nravi. Če sklenem, je bil ta “bad boy” za punco primeren predvsem za to, da v prihodnje ne bo več tako zelo naivna (hkrati ji želim, da po drugi strani ne bo paranoična).[/quote]
Če tvoj komentar povežem s trenutno temo, potem je to isto, kot če nekdo potem sprašuje ali naj še naprej živi s kleptomanom.
Kot, da se iščejo opravičila v njegovih dejanjih, ker ima oseba očitno vseeno neko korist od samih kraj.
Zato je možno, da ta oseba pri sebi nima razčiščenih zadev. Sklepanje po sebi pa ne zanika nerazčiščenih zadev.[/quote]
Kakšna naivnica se hitro znajde s takim, ja, za tisto, ki s takim vztraja (in išče opravičila zanj), se pa strinjam, da nima vsega razpucanega v glavi.
Če se navežem na temo, ki služi kot iztočnica za to temo, je avtorica jasno napisala, da ga je odslovila (beri: vrgla iz svojega flata).
Da bi zgolj zato, ker se “tako na široko” sprašuje o moralnih zadevah, rekla, da nima razčiščenih zadev sama s sabo, se mi zdi pa too much – a ni logično, da je šokirana nad situacijo, ki je zanjo nova, in ravno zato, ker je njen moralni stav drugačen, tudi nerazumljiva?
Spider je Bad Boy! 🙂
Glavno je, da se počutimo v svoji (moški) koži dobro (in jaz se, kdo mi pa kaj more sedaj? :D), če ti je nekdo drugi vzor in sklic, pomeni, da takšen moški ni zadovoljen s sabo in je negotov. Da smo zadovoljni sami s sabo točno takšni, kakršni že pač smo, to je glavno tudi za uspeh pri ženskah, ker igrane/napravljene moške hitro spregledajo, če niso več najstnice. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.