Kdo je “bad boy”?
Jebeš oblačila, motor, tetovaže, nabildano telo, nič od tega tu ne igra bistvene vloge. Tudi njegova zgodovina z ženskami nima nobene veze. Njega ni nobena nogirala, pa četudi ga je, mu je bilo za to vseeno. Jebe se njemu za resno zvezo, njemu se gre za seks in nič drugega. Podira eno za drugo, brez slabe vesti, nima samo ene ženske, ampak kje še kakšno za rezervo. Ob varanju ne občuti nobene krivde, tudi ko ga katera zaloti v akciji z drugo in se potem joka pred njim, kako zelo jo je prizadel, ga to prav nič ne gane. Tak človek se ne bo nikoli spremenil, nikoli ne bo “odrasel”, kot vi temu radi pravite. In veste zakaj ne ? Ker je takšen že po naravi. Tudi tako je bil vzgojen, s takšnimi ljudmi se je družil celo otroštvo in še naprej se bo, ker so to edini ljudje s katerimi se lahko poistoveti. V družbi drugačnih, takšnih kot si ti, dolgočasnih, brezjajčnih čustvenih pi*kic, nima on kaj za počet. Poudarek na čustvenih, ker ravno tu je vsa poanta. Moški ne sme bit preveč čustven, bolj kot je, manj bo ženskam bil zanimiv. Ravno zaradi tega, pa ti brezbrižni, jebivetri seksajo z najboljšimi komadi, ti in podobni pa ste nič drugega kot opazovalci, tam v kotu nekje se grizete od ljubosumja, ko vam ti možje pred nosom speljejo vsako babo, vzrok temu pa prepisujete nezrelosti ženskam, ker so vse v najlepših letih neresne. Bolj slaba tolažba bo tole…
Vsekakor se tak ne plete z ženskami na tak način zaradi sovraštva in strahu pred razočaranji, ampak zato, ker mu tak način pač ustreza – vsaj tisti trenutek ali obdobje in tudi iskren je glede tega, da iz vsega skupaj kakšna “resna zveza” ne more ratat. Res pa je tudi, da se s svojim življenjem in stilom ne bo havalil po forumih.[/quote]
Hehe. Seveda mu ustreza, ampak le zaradi prevelikega strahu. Saj s tem ni nič narobe, da ne bo kdo narobe razumel. Ampak le toliko, da razčistimo, ljudje smo čustvena bitja in vedno nas pri našem načinu odločanja, načinu življenja vodita tako pogum, kot strah. Noben način pa ni več ali manj vreden od drugega.
V resnici človek le skriva svoj strah pred tem, da mu kdo ne poruši slike o sebi. Ok, človek je lahko tudi ponosen na to, kako dobro le to prikriva. Vsekakor taki tipi vedno bodo, saj jim na drugi strani ženske to omogočajo in na nek način en drugemo omogočajo osebno rast. Ampak le omogočajo.[/quote]
let me think: prava osebna rast se odraža v želji po nadaljevanju vrste in s tem povezanimi rečmi?
Kar me skrbi, je to, da ti takega izgubljenčka idealiziraš.
In v čem je teko zelo superioren nad rajo? V tem, da ne čustvuje? A to je plus?
Da je v bistvu nečuteča žival, na svetu zato, da izpolnjuje neke svoje trenutne potrebe, brez
razmisleka ali občutka za soljudi?
A to je končni cilj človeštva, al kako?
Marko si verjetno domišlja, da badboyi, hodijo tudi na med over net. Noben od nas ni badboy, takšen človek nima kaj za počet tu. Sploh ne bi oglašal v takšnih podobnih temah, največ kar bi lahko napisal bi bilo – “hahahaha”, vsem po vrsti bi se nam režal, ker delamo tak big dela iz tega. Eno vrstico bi napisal in se že odlogiral. Misliš, da bo bral to tvoje moraliziranje, napotke kako postati boljši človek ? lol
Prizadelo me je že marsikaj. Vendar je to tako, kot da bi me vprašal, kaj me je tako prizadelo, da se ukvarjam s športom. :)) Ne vidim smisla v tem vprašanju. Delam, kar mi pač paše.
Alternativa je vedno in jo ima vsak, namreč prav vsak ima možnost živeti tudi sam. Ampak v resnici si malo kdo tega res želi, razen tistih, ki so bili že prevečkrat prizadeti. Bolj kot je človek prizadet, bolj se izogiba tesnemu odnosu z nekom.[/quote]
Aki bi veljalo nekaj takega tudi obratno?[/quote]
Tudi obratno velja. Vendar je pomembno poudariti, da takrat odnos ni “zdrav”, zadovoljiv za nobenega od sodelujočih.
To je res slaba tolažba, zate seveda. :))
Ampak spoštujem pa tvoje mnenje, napisano nad tem. Je precej resnice v njemu.
Zato pa resne ženske ne želijo, da se na njih gleda kot na trofeje. 🙂
To je zdaj čisto nekaj drugega. V tem primeru so vsi zadovoljni. V izhodiščnem primeru, pa ni zadovoljen ne tisti moški iz zgodbe in ne ženska.[/quote]
Ne! Za taksnimi zenskami smo in se vedno gledamo ti, jaz, Marko in vse ostalo kar leze in gre. In nekaterim se uspe priblizat. Upajo. Kujejo jo v nebesa. Vecini pa se niti sanja ne kako nepomembni so ji. In vsi ti moski niso nezreli bebci. Lahko bi bil ti ali kdorkoli.
Spet morajo bit izponjeni neki pogoji, sicer pa ja, temu se reče tast. Nobenemu pa ni treba, da se ve. 🙂
Težko bi ga označil za izgubljenčka, ko pa ve točno kaj počne in se še uživa v tem. Če ne bi vedel tudi ne bi bil tolikšnem deležu žensk zanimiv. Saj pa ja vemo kakšni moški vas privlačijo : samozavestni, vase sigurni, odločni. Zakaj pa bad boy ne bi mogel bit takšen ? A ker ni moški po tvojih merilih, ker si ga ti ne želiš vidit kot takšnega ? 😉
In ne idealiziram jih, jaz vam samo pišem dejstva. Točno takšni profili moških pokavsajo največ žensk. Ti tapridni, čustveni, lepo počesani, podobni Marku, iščejo pa po dating portalih, da sploh lahko kakšno dobijo.
Ne, tega ne mislim in me prav malo briga, kaj bo kdo storil. Je pa zanimivo spremljat odzive in o tem debatirat, to pa ja.
Kar me skrbi, je to, da ti takega izgubljenčka idealiziraš.
In v čem je teko zelo superioren nad rajo? V tem, da ne čustvuje? A to je plus?
Da je v bistvu nečuteča žival, na svetu zato, da izpolnjuje neke svoje trenutne potrebe, brez
razmisleka ali občutka za soljudi?
A to je končni cilj človeštva, al kako?[/quote]
Sebe tudi večkrat idealizira. 🙂
Je pa ta težnja po nečuteči živali povsem razumljiva, če človek ne zna ustvariti globljega odnosa v katerem bi bil zadovoljen. Bolečine pa nihče ne mara, zato se čustva potlačijo in tako zavaruje pred morebitno bolečino.
No, ne zdaj kar vsepovprek obsojat, kaj bi kdo in kaj si kdo želi. Menda ja nisi užaljen? Saj ti nihče nič noče.
Spet morajo bit izponjeni neki pogoji, sicer pa ja, temu se reče tast. Nobenemu pa ni treba, da se ve. :)[/quote]
ti moraš pa bit kakšna daljnja žlahta Kremenčkovih.[/quote]
Možno, mogoče sva celo v žlahti, ampak pusti zdaj to, ni pomembno. 🙂
Težko bi ga označil za izgubljenčka, ko pa ve točno kaj počne in se še uživa v tem. Če ne bi vedel tudi ne bi bil tolikšnem deležu žensk zanimiv. Saj pa ja vemo kakšni moški vas privlačijo : samozavestni, vase sigurni, odločni. Zakaj pa bad boy ne bi mogel bit takšen ? A ker ni moški po tvojih merilih, ker si ga ti ne želiš vidit kot takšnega ? 😉
In ne idealiziram jih, jaz vam samo pišem dejstva. Točno takšni profili moških pokavsajo največ žensk. Ti tapridni, čustveni, lepo počesani, podobni Marku, iščejo pa po dating portalih, da sploh lahko kakšno dobijo.[/quote]
Je izgubljenček, ker ni tak po izbiri, ampak zato, ker drugačen ne zna in ne zmore biti.
Samozavesten, vase prepričan, odločen moški ne rabi vedno novega potrjevanja ega, da
bi preživel. On ne rabi števca ob postelji, da bi se zavedal lastne vrednosti.
Ali celo javnega objavljanja “dosežkov”, da ja ne bi kdo spregledal, kakšek džek je.
Pravi moški se takim lulčkom samo tiho posmehnejo….in gredo svojo pot….
In ne idealiziram jih, jaz vam samo pišem dejstva. Točno takšni profili moških pokavsajo največ žensk. Ti tapridni, čustveni, lepo počesani, podobni Marku, iščejo pa po dating portalih, da sploh lahko kakšno dobijo.[/quote]
Je izgubljenček, ker ni tak po izbiri, ampak zato, ker drugačen ne zna in ne zmore biti.
Samozavesten, vase prepričan, odločen moški ne rabi vedno novega potrjevanja ega, da
Ali celo javnega objavljanja “dosežkov”, da ja ne bi kdo spregledal, kakšek džek je.
Pravi moški se takim lulčkom samo tiho posmehnejo….in gredo svojo pot….[/quote]
Saj tudi copatar ne more bit drugačen, pa naj se še ne vem kako trudi. Lahko postane samo kak približek, ponaredek bad boya, original pa ne bo nikoli.
Bi se strinjal s tabo, če bi bil najstnik. Pa to več (že zdavnaj) nisem. 🙂
Me ne zanimajo lepotičke in ženske, ki uživajo ob tem, da se čim več moškh ob njej slini.
Takšne ženske ponavadi preveč dajo na svoj zunanji videz in premalo na svoj notranji “videz”.[/quote]
Za pogledat pa so, to pa ja. Kaj drugega pa pravi moški itak dobi doma, tako da tega ne pogreša. Ravno tako so mu nepomebmne, kot on njim. 🙂
Pravi moški se takim lulčkom samo tiho posmehnejo….in gredo svojo pot….[/quote]
Saj tudi copatar ne more bit drugačen, pa naj se še ne vem kako trudi. Lahko postane samo kak približek, ponaredek bad boya, original pa ne bo nikoli.[/quote]
Še zmeri sta oba revčka.
Pišeš, kot da obstajata samo dva tipa, copatar ali pa bad boy. Nič od tega ne bi želel biti. Obstaja tudi moški, ki ne copatar, ne bad boy, ampak je “zmes” obojega. Zaželjen pri drugih, prilagodljiv, vendar le toliko, da si najde žensko, ki je prav tako prilagodljiva oziroma mu pride naproti, do pol poti. Ti pa opisuješ dva ekstrema, ki po mojem mnjenju le delno zadovoljujeta.
Tudi njega bo pekla, ko bo izgubil nekaj, kar mu je bilo dragocenega. Pride ta čas. Saj se tudi s tem da živeti. Če je ni vsaj malo cenil, potem ga ne bo pekla. Vendar to pomeni le eno, da se tudi sama ni kaj preveč cenila.
Vsak ima izbiro v življenju. Če nekdo misli, da se mora ves čas po babah slinit, je to njegov problem. Kaj je narobe z abstinenco, konec koncev? Ta tema je itak odprta samo zato, ker sem jaz s svojimi prispevki dežurne moraliste malo razjaril. V duhu njihovih pridig bi jaz recimo lahko napisal, da oni bežijo pred nečim. Pred realnostjo denimo.
A osebnostno da ste zrastli. Ja ni videti. Še vedno vas zanimajo iste teme. Na nek čudaško vojerski način pravzaprav..
Forum je zaprt za komentiranje.