Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo je “bad boy”?

Kdo je “bad boy”?

Pišeš, kot da obstajata samo dva tipa, copatar ali pa bad boy. Nič od tega ne bi želel biti. Obstaja tudi moški, ki ne copatar, ne bad boy, ampak je “zmes” obojega. Zaželjen pri drugih, prilagodljiv, vendar le toliko, da si najde žensko, ki je prav tako prilagodljiva oziroma mu pride naproti, do pol poti. Ti pa opisuješ dva ekstrema, ki po mojem mnjenju le delno zadovoljujeta.[/quote]

In seveda so tudi moški (pa še veliko jih je), ki niso ne eno, ne drugo.

Ampak malo so pa le pozorni, če morda kdaj njihove boljše polovice z več veselja ne pečejo piškotov 🙂

Pa kako to, da ste razne skele še kar samske. Baje si želite Markote in matjažkote oz. tak tip umirjenih moških . Takih tipov je pa ja cel kup. Če drugje ne, na kakšnih spoznavnih portalih. Kako uspete vse zgrešiti. Nekaj meni tu ne štima.

Ampak malo so pa le pozorni, če morda kdaj njihove boljše polovice z več veselja ne pečejo piškotov :-)[/quote]

Nč ne štekam, ampak ziher je kul….

Marsikej teb ne štima….

Takole v procentih Marko

Reciva da je 10 % Bad Boyev, 65 % copatarjev in 25 % tistih vmes.

BadBoyev je najmanj, v to sem 100 % prepričan. Copatarjev je pa če mene vprašaš še največ. To si lahko verjetno tudi sam opazil, po tistih dating portalih, kjer si redno bral sluzasta, nespodobna vabila fakfehtarjev, pod slikcah delno-privlačnih bejbik (mogoče si tudi sam sodelal v tem?). Saj če si dobrega izgleda, bogat, karizmatična persona, še ne pomeni, da ne moreš bit istočasno tudi copatar. Tudi tak se lahko zacopa v žensko in potem ceplja za njo do konca življenja, po break upu, ko se ga naveliča, se pa zjoka k pičkica. Videl že nešteto takšnih primerov.

Ve ste meni ko Crnogorci. Traži posao, a moli da ga ne nađe.

Ampak malo so pa le pozorni, če morda kdaj njihove boljše polovice z več veselja ne pečejo piškotov :-)[/quote]

Nč ne štekam, ampak ziher je kul….[/quote]

Nič za to. Morda še boš kdaj. 🙂

Ni jih cel kup. Od kot ti to? Mi smo zelo redki. 😉 Verjetno jih je celo vedno manj z zadnjimi generacijami.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Babam gre večina moških na živce. Zdijo se jim primitivni, zaostali, ali pa pač popolnoma dolgočasni. Nad moško živaljo imenovano bad boy se bodo zgražale, se pa bodo dol dale z njim, če bo prilika. ker je pač tak simpatičen seksi karizmatičen konj. Potem bodo sve skupaj racionalizirale, da so bile “neumne”. A ni to zanimivo, da je večina bab, kr naprej neumnih, ko so mlade?

Najbolj se pa nasmejim, ko kakšna sem prihrumi in pove, da smo moški bedni zahojeni konji, istočasno se pa pohvali z bogatim spolnim življenjem. Ja s kom pa ona seksa, z marsovcem na luni? Z zahojenim konjem, očitno..Pretirani prijazneži nikoli niso bili nek afrodizijak za babe, ker nimajo spolne privlačnosti.

No, ko so malo starejše se ponavadi poročijo, ne iz želje, ampak zaradi pritiska let in okolice. Potem se pa večina itak loči..

Da skrajšamo, čist brezveze je za moškega, da se obremenjuje s tem, kakšen je. Babam bo šel na živce v vsakem primeru. Če je en orgazmično zahojen konj, bo vsaj f.ukal. če je copatar, bo f.ukal bolj malo, bo pa baba sčasoma izgubila vso spoštovanje do njega. če noče f.ukat, ga bodo pa itak obtožile, da je gej.

Vsak ima svoje razloge da je takšen, kot je, babam pa itak ne moreš ugodit, zato so vsaki poskusi pristopa bližje babi brezvezni.

Ne vem, koliko je katerih. Mogoče je res razmerje nekje tukaj ja, bi znalo biti. Vendar, capljal za eno, ki ga je pustila, bo celo življenje, le “copatar”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma v čem si ti redek. Taki, kot si ti je cel kup. Verjetno zdajle mamakajo trnek na kakšnem spoznavnem portalu. Po ene 100 poskusih jim bo valjda uspelo.

Je zanimivo, če te zanima psihologija. 🙂 Je pa tudi dokaj preprosto in razumljivo, če te res zanima. Mladi in neizkušeni ljudje so pač pogosto neiskreni (predvsem do sebe) in so bolj, kot spoštovanja, željni pozornosti ozioroma občutka, da so zaželjeni. Ženske se tako prepustijo tem občutkom, hkrati pa upajo, da bodo tudi spoštovane. Vendar, spoštovanje se pridobi drugače, resen, stabilen odnos pa tudi. In tega se pač morajo naučiti zgrda. Sicer pa, saj so tudi malo uživale, ni bilo prisotno le grdo, če smo iskreni.

Ma v čem si ti redek. Taki, kot si ti je cel kup. Verjetno zdajle mamakajo trnek na kakšnem spoznavnem portalu. Po ene 100 poskusih jim bo valjda uspelo.[/quote]
Pa dobro, tam imaš vse sorte tipov, vsi ga namakajo, trnek mislim. :))

Je zanimivo, če te zanima psihologija. 🙂 Je pa tudi dokaj preprosto in razumljivo, če te res zanima. Mladi in neizkušeni ljudje so pač pogosto neiskreni (predvsem do sebe) in so bolj, kot spoštovanja, željni pozornosti ozioroma občutka, da so zaželjeni. Ženske se tako prepustijo tem občutkom, hkrati pa upajo, da bodo tudi spoštovane. Vendar, spoštovanje se pridobi drugače, resen, stabilen odnos pa tudi. In tega se pač morajo naučiti zgrda. Sicer pa, saj so tudi malo uživale, ni bilo prisotno le grdo, če smo iskreni.[/quote]
Boljše bi bilo, če bi napisal, da so še naivni, čeprav so tudi neiskreni, kar pa je bolj posledica naivnosti (včasih pa tudi izkušenosti).

Kako ti uspe isto besedilo kar 2krat citirat ? lol

Je zanimivo, če te zanima psihologija. 🙂 Je pa tudi dokaj preprosto in razumljivo, če te res zanima. Mladi in neizkušeni ljudje so pač pogosto neiskreni (predvsem do sebe) in so bolj, kot spoštovanja, željni pozornosti ozioroma občutka, da so zaželjeni. Ženske se tako prepustijo tem občutkom, hkrati pa upajo, da bodo tudi spoštovane. Vendar, spoštovanje se pridobi drugače, resen, stabilen odnos pa tudi. In tega se pač morajo naučiti zgrda. Sicer pa, saj so tudi malo uživale, ni bilo prisotno le grdo, če smo iskreni.[/quote]

In ko se to dogaja vezanim ženskam v času njihove največje spolne prebujenosti, recimo tam pri 35 ali 40+ in ob tem niti malo ne pomišljajo, da bi menjale stalnega partnerja?

Te fore so pa itak bedne, kao ženske do 35. leta nimajo dovolj visok libido, yeah right. Kako potem, da se ravno v študentskih letih največ fu*ajo ?

Sem morda rekel, da nimajo dovolj visokega libida?

Če vam take ne dajo, še ne pomeni, da niso nič pohotne. So pač zbirčne, ker so v najlepših letih in se vsi grebejo za njih.

LOL…. ne, ne zdijo se nam bedni in dolgočasni, to je samo TVOJA izkušnja…

Saj ni važno, o teh teorijah je že bilo govora enkrat, še neke grafe ste lepili gor.

In spet se vse ustavlja pri tvojih interpretacijah, kakšen sem jaz. V redu, poznaš baje cel kup tebi zelo zanimivih zabavnih in na sploh kvalitetnih tipov. zakaj ni noben od njih tvoj partner? Niso dovolj dobri?

Skoz babe neke teorije pesnite, kakšni tipi so vam baje všeč, baje poznate cel kup takih….ste pa še kr samske..

In spet se vse ustavlja pri tvojih interpretacijah, kakšen sem jaz. V redu, poznaš baje cel kup tebi zelo zanimivih zabavnih in na sploh kvalitetnih tipov. zakaj ni noben od njih tvoj partner? Niso dovolj dobri?

Skoz babe neke teorije pesnite, kakšni tipi so vam baje všeč, baje poznate cel kup takih….ste pa še kr samske..[/quote]

Ne ti zame skrbet….sem bila poročena in sem imela nekaj partnerjev, zdaj mi pa paše biti
malo sama….dokler mi ne zapaše kako drugače.
Pa ti?

Mah, skela ipd uporabnice, hodijo do trgovine in spet nazaj domov. Nič čudnega, da se jim potem nič ne dogaja in da nikogar ne uspejo spoznat . Z nekim luzerjem se pa tudi ne bo zapletla, saj vidiš kok so zahtevne…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close