Kdo in kakšni so tradicionalisti?
Če bi bil dovolj dolgo tukaj bi vido tudi lestvico TOP 10 piscev na monu…. in v tej temi sta se oglasila VSAJ 2 ki imata 10000000% več prispevkov na monu kot jaz 🙂
moji posti so pametni za PAMETNE… ti definitivno to nisi kar potrjuješ z zapisi 🙂
ti morš brat Markota on je nivo ali LEVEL 1 ko boš prišel do levela 99, potem bodo tudi posti Spiderja, Sadnega, Daterja, Mariborcana Fotrovega sineta in moji bolj logični in pametni
pa lp!
Madona, tako nizko pa še jaz nisem mislil, da ste. Malo bolj bi se lahko cenil. :))
Ti pa se kar filozofsko tolaži da je level 1 kao najvišji 🙂 v vseh igricah (ali v 99%) začneš na nivoju 1 ali celo 0… tak da naj ti bo od največjih zgub si DEFINITIVNO boljši 🙂
Ti pa se kar filozofsko tolaži da je level 1 kao najvišji 🙂 v vseh igricah (ali v 99%) začneš na nivoju 1 ali celo 0… tak da naj ti bo od največjih zgub si DEFINITIVNO boljši :)[/quote]
Aja, ti si mislil na igrce. Jaz sem govoril o resničnem življenju. 😉
Ti pa se kar filozofsko tolaži da je level 1 kao najvišji 🙂 v vseh igricah (ali v 99%) začneš na nivoju 1 ali celo 0… tak da naj ti bo od največjih zgub si DEFINITIVNO boljši :)[/quote]
Aja, ti si mislil na igrce. Jaz sem govoril o resničnem življenju. ;)[/quote]
Življenje je Igra!
Najboljši so pa posti nekega mariborčana, ki je iskal dovolj velik kondom za svojega pitona. Pa leta se je diposoval z eno punco preko neta pa se nista nikoli srečala, potem pa ga je ona skenslala. In on je mesece in mesece jokal na netu kako je bogi, ker ga je ona zapustila. Potem pa se je odločil igrati velika frajerja in postal črni vdovec :).
Aja, ti si mislil na igrce. Jaz sem govoril o resničnem življenju. ;)[/quote]
Življenje je Igra![/quote]
Pa ne računalniška.
Edini deformiranec (v glavi) si tukaj ti…. če že bi opravljali DEZINFORMACIJO….
Jasno se tukaj vidi kdo nima dovolj možganskih kapacitet 😉
u ti boga … kaj pa so tisti, ki hodijo na vsako triatlonsko prireditev v istem terminu in kraju ☺ … aja, copatarji, ki gredo od doma, da lahko njihove babnice natepava Spider-ček ☺
Forum je zaprt za komentiranje.