Kdaj so spet podražale cigarete??
930 ti mogoče res ne…. Robi in nekateri ostali pa vse vedo, kako in kaj “stvari stojijo”. :))))[/quote]Eni imajo pa res srečo….. :))) Ti si že začela po tem receptu Bibita_M? :))))[/quote]
Nis(m)o vsi pod srečno zvezdo rojeni… to je res 🙂
Pa še reči, če moj recept ni dober… višek je treba podelit :)))
Še imaš čas.
Potrudi se malo…. :))))[/quote]
On_ a dam tebe tudi na seznam? :))[/quote]V čast mi bo 🙂
Ps
Samo malo me je strah….. moram doma fprašat, če se lahko približam tako nevarni stvari kot je Sahara, da me ne potegne vase……
Kako bi potem skobacal iz peska.?…. :))))))
Si že na seznamu…. 🙂
Ti kar doma vprašaj, pa jo s sabo povabi, ti bo na licu mesta znala boljše svetovati kako in kaj.:)[/quote]To spet ne bo nič, k bom moral nagobčnik nosit….. 😀
Kaj češ, eni imamo pač urejene družinske razmere in življenje 😉
Sedaj samo povejte kdo bo tortico pripravil, veste malo sem razvajen, naša zelo dobre dela tako, da nisem kar z vsako zadovoljen.
Lahko pa samo albert kekse ponudite, če bo družba dobra, bodo odtehtali odsotnost tortic. :)))
Glej On_ eno bo spekla Bibitka, drugo tvoja… jaz se pa z veseljem odpovem temu ‘privilegiju’. Pa ne, da mi ne bi šlo od rok, samo kakšnega orgazmičnega zdovoljstva pa tudi ne najdem v tem. Me lahko za kaj drugega zadolžite. :)))
Hmmmm jaz nisem probal samo drugi moški jo pohvaljo kako dobre sladice pripravlja, tako da nekaj bo na tem, da dobro zna 🙂
Japkica ne bit preveč…. požrešna? Lahko sladkorno fašeš…. :))))
Ali so to samo tvoje oči tako lačne? 🙂
Naroči tip šest kremšnit, poje štiri, oni dve ki sta ostali zgrabi z rokami in z njimi maže po očeh zraven pa govori:
“Na oči zdaj pa jejte, ko ste bile tako lačne.!…”
Med vrsticami ;)[/quote]
Ma dobr no… sicer ponavadi vem, če kaj hočem… :)))
Samo da nisi prebral, da ne upam. ;)[/quote]Ah to pa ne, ena taka sproščena in zadovoljna, poročena zmaže obe, podre kupček, gor zlije še 6pack pira….. potem se pa začne veselica. 😀
A od tu ‘vaši’ problemi?
No pri nas ‘naša’ ne pije. ;))))[/quote]Ha, ha, ha….
Ja no vidiš pri vas imate to razdeljeno, vsak nekaj eden tortice, drug tekočo hrano…
Ni čudno, da ni čutit zagrenjenosti 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.