Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdaj so spet podražale cigarete??

Kdaj so spet podražale cigarete??

930 ti mogoče res ne…. Robi in nekateri ostali pa vse vedo, kako in kaj “stvari stojijo”. :))))[/quote]Eni imajo pa res srečo….. :))) Ti si že začela po tem receptu Bibita_M? :))))[/quote]

Nis(m)o vsi pod srečno zvezdo rojeni… to je res 🙂

Pa še reči, če moj recept ni dober… višek je treba podelit :)))

Bibitka, ko boš spekla pa ti tortico za MONe, pridem pa tudi jaz. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Se lahko tudi jaz javim ? 🙂
Mislim za tortico…:)

Mislim za tortico…:)[/quote]

Bibitkino… ali bi ti pekel? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mislim za tortico…:)[/quote]

Bibitkino… ali bi ti pekel? :)))[/quote]
Nisem takšen strokovnjak..Se premalo zanimam za konkretne teme..:)

Bibitkino… ali bi ti pekel? :)))[/quote]
Nisem takšen strokovnjak..Se premalo zanimam za konkretne teme..:)[/quote]Še imaš čas.
Potrudi se malo…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Japkica, to bi mi bilo pa v posebno čast, če bi ti prišla; sam ne vem, če znam jaz tako dobro naredit, da bo tebi všeč; ker kolkor se spomnim, ti pri kuhi in peki tudi nisi od muh… pa še mislim, da imaš posebne zahteve glede cukra pa to … 🙂

Robi tvoja prijava je že zabeležena… tako da se vidimo. 🙂

Nisem takšen strokovnjak..Se premalo zanimam za konkretne teme..:)[/quote]Še imaš čas.
Potrudi se malo…. :))))[/quote]

On_ a dam tebe tudi na seznam? :))

Še imaš čas.
Potrudi se malo…. :))))[/quote]

On_ a dam tebe tudi na seznam? :))[/quote]V čast mi bo 🙂

Ps
Samo malo me je strah….. moram doma fprašat, če se lahko približam tako nevarni stvari kot je Sahara, da me ne potegne vase……
Kako bi potem skobacal iz peska.?…. :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Si že na seznamu…. 🙂

Ti kar doma vprašaj, pa jo s sabo povabi, ti bo na licu mesta znala boljše svetovati kako in kaj.:)

Si že na seznamu…. 🙂

Ti kar doma vprašaj, pa jo s sabo povabi, ti bo na licu mesta znala boljše svetovati kako in kaj.:)[/quote]To spet ne bo nič, k bom moral nagobčnik nosit….. 😀

Kaj češ, eni imamo pač urejene družinske razmere in življenje 😉

Sedaj samo povejte kdo bo tortico pripravil, veste malo sem razvajen, naša zelo dobre dela tako, da nisem kar z vsako zadovoljen.

Lahko pa samo albert kekse ponudite, če bo družba dobra, bodo odtehtali odsotnost tortic. :)))

Glej On_ eno bo spekla Bibitka, drugo tvoja… jaz se pa z veseljem odpovem temu ‘privilegiju’. Pa ne, da mi ne bi šlo od rok, samo kakšnega orgazmičnega zdovoljstva pa tudi ne najdem v tem. Me lahko za kaj drugega zadolžite. :)))

Eh, On_ zdaj pa že kompliciraš.:)

Kako veš, da tvoja tako dobre dela, če še drugih nisi s(probal)? Pa s tem ne mislim, da jih tvoja dobro ne dela.:))))

p.s.
Albert kekse…. hehehe…. kaj se bojiš, da boš od strahu drisko dobil? :)))))))))))

Hmmmm jaz nisem probal samo drugi moški jo pohvaljo kako dobre sladice pripravlja, tako da nekaj bo na tem, da dobro zna 🙂

Japkica ne bit preveč…. požrešna? Lahko sladkorno fašeš…. :))))
Ali so to samo tvoje oči tako lačne? 🙂

Naroči tip šest kremšnit, poje štiri, oni dve ki sta ostali zgrabi z rokami in z njimi maže po očeh zraven pa govori:
“Na oči zdaj pa jejte, ko ste bile tako lačne.!…”

Zdaj me je pa ena sama radovednost; kje za vraga si ti prebral, da bi jst kar obe tortici pojedla???? :))))

Zdaj me je pa ena sama radovednost; kje za vraga si ti prebral, da bi jst kar obe tortici pojedla???? :))))[/quote]Med vrsticami 😉

Med vrsticami ;)[/quote]

Ma dobr no… sicer ponavadi vem, če kaj hočem… :)))
Samo da nisi prebral, da ne upam. 😉

Med vrsticami ;)[/quote]

Ma dobr no… sicer ponavadi vem, če kaj hočem… :)))
Samo da nisi prebral, da ne upam. ;)[/quote]Ah to pa ne, ena taka sproščena in zadovoljna, poročena zmaže obe, podre kupček, gor zlije še 6pack pira….. potem se pa začne veselica. 😀

A od tu ‘vaši’ problemi?
No pri nas ‘naša’ ne pije. ;))))

A od tu ‘vaši’ problemi?
No pri nas ‘naša’ ne pije. ;))))[/quote]Ha, ha, ha….

Ja no vidiš pri vas imate to razdeljeno, vsak nekaj eden tortice, drug tekočo hrano
Ni čudno, da ni čutit zagrenjenosti 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close