Kdaj so spet podražale cigarete??
Ja, vraga no, da so se tudi na tortice spravili. Po mojem bi morala dati država kaj zraven, da dobim svojo tortico tako kot narkomanom metadon. Bom šla k zdravniku in vprašala, če nam čokoholikom tudi kaj pripada, na recepet :).
Evropa je pa pri nas tudi, zdaj pa ne vem ali sva v istem kraju ali pa je več slaščičarn z istim imenom 🙂
Mene take podražitve ne ganejo, škatlica lahko zaradi mene stane 50 evrov, saj so vsi tisti, ki sebe in druge zastrupljalo ter tratijo denar, potem pa po forumih pišejo take bedarije čisti neumneži. Sama nikoli ne bi niti centa zapravila za cigarete. Potem pa narod med vdihavanjem nikotina vzdihuje kakšna ‘kriza’ je. Čeprav je res, bi se na finančnem stanju marsikaterega posameznika poznalo, če ne bi kupoval cigaretov kar nekaj denarja.
Kaj pa vem..Časi se spreminjajo, o čemer je sosednja tema o “fukrendici” pravi pokazatelj, da je zaradi krize bolj rentabilno, če se tudi žensko deli….Tako, kot se lastnega avta več ne bo splačalo imeti, ampak ga boš le najel po potrebi, da boš prišparal pri stroških. :)[/quote]
Najbolje, da si vse razdelimo:).
(Še) nič ne vemo o tem…..[/quote]
930 ti mogoče res ne…. Robi in nekateri ostali pa vse vedo, kako in kaj “stvari stojijo”. :))))[/quote]Eni imajo pa res srečo….. :))) Ti si že začela po tem receptu Bibita_M? :))))
Kaj pa vem..Časi se spreminjajo, o čemer je sosednja tema o “fukrendici” pravi pokazatelj, da je zaradi krize bolj rentabilno, če se tudi žensko deli….Tako, kot se lastnega avta več ne bo splačalo imeti, ampak ga boš le najel po potrebi, da boš prišparal pri stroških. :)[/quote]
Najbolje, da si vse razdelimo:).[/quote]
Še predvsem pa srečo…:)
No ja, tudi bolečino je fajn deliti. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.