Kavbojke in ženske ritke
Obozujem kavbojke z visokim pasom, itak ne dam nic na modo..če meni neki ne paše..ampak sedaj ko so me zenske le prepričale..da sem si kupile vsaj…ene une kavbojke z nizkim pasom..vidim na moskih oceh..da je to to..in tudi one in jaz..smo bile enotne..velik bl seksi postava..poudari..vse kar je treba..tko da sedaj so une z visokim pasom nekaj casa na cakanju..in jaz imam še par novih z nizkim pasom…žal spider..tko je;)!
Se pa cudim..vecina moskih ima raje take z nizkim pasom..jih bl rajca..recimo lep tange spodi..zadaj se jih vidi..ritka bolj poudarjena..tudi busi je itak raven..lepo napet..ce hocs..da nosis tak kroj…nardijo lepse noge..bolj vitko postavo..ker so bolj oprijete..seveda ce je postava za take kavbojke..enim to res ne paše..tazga mnenja sem bila tudi jaz zase..ker nisem marala tako oprijete hlace…pa vidim da sem se motila…velik lepš je zdaj.
Ej, kaj pa tiste, ki imate večjo zadnjico in precej zaobljene boke, trebuh pa raven-nasploh ozek pas (to sem tudi jaz), kakšne kavbojke kupujete?
Imam sicer “srečo” (če se temu tako reče), da imam službo, jer je predpisano poslovno oblačenje, ampak zelo rada bi imela vsaj ene dobre kavbojke za prosti čas, pa sem nekako neuspešna pri nakupu. Vsake ko kupim, se mi zdijo OK, potem pa kmalu ugotovim, da niso nič posebnega, ali mi celo ne pašejo.
Aja pa še nekaj, sem velika 172 cm, tako, da je zelo problem dobit dovolj dolge. Rada bi namreč tako dolge, da so do tal, kljub višji peti.
Nasvet, katera znamka??
Hvala punce.
LP
Ah, takoj sem se pocutila, da moram svojo rito obranit, pa se kaksne kritike ni bilo.:-)
No, visok pas je zame dovolj nizek, da se popek se vidi. Stare Replayke so bile zakon. Jih na zalost ne delajo vec. Visjega pa nisem prenesla.
Aja, z nizkim pasom Diesel, Zara…
Imam pa zdajle moske Big starke. Pa lahko recem, da sem drugacna od ostalih, pa da moja rita ni zato nic prikrajsana kaksnih pogledov.
se strinjam, kavbojke z nizkim pasom in mal elastične so zakon
jaz mam tud doma še big starke pa dizelke pa leviske pa vse so tko trde pa tist je grozno k se na kolenih nardi, tega pri ta novih ni
tale žan je pa tumač patetičen, mislim da si ga pa lih pri vsaki temi meče na roko je pa tud že mal bedno
V eni od poletnih stevilk Meanshealtha (no, ce je lahko referenca) je clanek na temo nizkih hlac in tangic. Pa ne morem reci, da se vse skupaj ujema s tem, kar se pise tule. Tudi, kar se tice udobha. Aja, sestavek je pa zenska napisala.
Se pa na starih hlacah res takoj res kolena naredijo. Samo prepognes koleno, pa imas takoj strlece hlace.
Bistvo je, da ritka itak mora bit dobra pa trebuscek flet. Ce ni, ti se tako nizek pas ne pomaga. Visoke hlace pa tudi ne.
uhhh… ocitno sem ena izmed redkih tukaj, ki nima idealne postave. moja rita je malo obiljenjša, zato hlače z nizkim pasom odpadejo. Samo enkrat sem si kupila ene, ker sem jih rabila nujno, v celi trgovini pa niso imeli ene kavbojke z normalnim pasom. Ko pa sem se prvič usedela, so se mi videle cele spodnje hlačke skoraj! Tako da še vedno prisegam na kavbojke z normalnim pasom.
Forum je zaprt za komentiranje.