Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kavbojke in ženske ritke

Kavbojke in ženske ritke

Danes sem razmišljal, ko sem opazoval ženske v mestu, kako pogrešam klasični kroj kavbojk na njihovih ritih.Zdaj so moderni ti modeli z nizkim pasom, brez žepov na riti in na zvonec. Vse to nosijo. Klasične kavbojke, po možnosti z visokim pasom, na ženski komaj še kdaj vidiš. Škoda,se mi zdi, da so boljše povdarile žensko rit, jo tako malo povzdignile..

Nadalje, punce zelo kmalu praktično nehajo nositi kavbojke.že tam pr 22, 23, se vržejo na same bolj resne hlače, po možnosti črne. Škoda.

Ženska ritka v enih ozkih big starkah z visokim pasom, pa leder jaknca do pasu….to so bili časi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pa na korenčka :)))))) O fuj 🙂

Spider, hitro v jok in na drevo 🙂

Spider a te lahko vprašam kolk si star?

Spider se stara. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider, Spider, po napačnih koncih se potikaš…..:(((

Pri nas smo toliko za časom, da se še vedno nosijo tebi željne kavbojke, vsaj tiste, kar nismo več najstnice.
Itak pa so kavbojke s povišanim pasom zakon, skrjana sila so tiste z navadnim, znižan pas pa ni šanse, da bi šel na mojo rit!

Spider, a si obtičal v osemdesetih ali kaj?

Spider, ti si pa kar malo pred časom. Korenček je spet moderen, sam pri nas ga še ni videt…

Barka čao kako si kaj?Kaj pa ti ali rada nosiš oprijete sexi kavbojke?

Žan, ja rada nosim oprijete seksi kavbojke. Pravzaprav sem si ravno ene nove kupila in mi res dobro pašejo. Da ne povem preveč… Lepo se imej.

Spider,

Ko bi ti vedel, kako tezko je take kavbojke dobit. Pravzaprav, jih ni za dobit. Replay klsicnega kroja nima vec, Diesel tut ne… Se jaz sem presaltale na take z nizkim pasom…

Oh kar brez zadržkov,bodimo odprti in svobodno se pogovarjajmo o erotiki in sexi oblekah.V kateri obleki pa se ti najbolj počutiš privlačno in zapeljivo?Kaj najraje izzivalnega oblečeš?

Take so še bolj seksi.

Ti si malo za časom.Meni so pa tiste klasične z visokim pasom obup. Imam še ene takšne big starove doma, pa ni šans, da jih dam gor. Pa še trde so za popenit. So mi veliko bolj sexy oprijete kavbojke z nizkim pasom.

Žan, če povem po pravici, nimam veliko izzivalnih oblačil. Mislim, da sem že sama dovolj seksi, da sploh ne rabim kaj posebnega. No, vseeno imam eno rdečo svileno srajčko, pa rdeče spodnje perilo s podvezicami, pa črno kratko in zelo izrezano majčko, pa hude črne nogavice, pa…

Je tvoj fant zadovoljen ko se izzivalno oblečeš?

“Ženska ritka v enih ozkih big starkah z visokim pasom, pa leder jaknca do pasu….”

O moj bog stari… ….pa pomožnosti blond natupirana čupa in preveč in neokusen makeup???…. Že skor TWISTED SISTER varjanta :))))
Sej sem HUGE FAN of 80’s pa GLAM… sam kavbojke z visokim pasom pa ledr jakna do pasu je pa obup… pa pomožnosti mal prevelke kavbojke – da se riti sploh dobr ne razloči???

Drgač pa nevem … jest palim na MISS SIXTY ritke – sam nisem še čist razčistu – al nosijo miss 60 sam une k majo hude ritke (njam mlade, napete) al je obratno da miss 60 nardijo dobro večino ritk…

Kokrkol… NIZKE kavbojke so bomba in poudarijo okroglost ritke…

Pa na tangice pozablaš… če bojo mele spet visoke pasove se bo vidlo NIČ… pa tist sexy predel se tut nebi videl – hrbtne mišice nad ritko 😛

Skratka brez zamere stari, samo NEEEEeeee….

Kavbojke z visokim pasom naredijo grdo postavo, tiste z nizkim pasom pa lahko nosijo zenske, ki nimajo trebuscka in prevelike riti, po mojem mnenju.

Ne maram prevec kavbojk z nizkim pasom, ker po pravici povedano, skodijo mojim ledvicam in jajcnikom – ne same kavbojke, ampak “prepih”.

Najbolj od vsega mrzim hlace z visokim pasom.

Uh, punce…

zdaj pa sme razočaran..:((

:))

Moji riti pašejo tako tiste z visokim, kot nizkim pasom. tko da nimam problema, mal je od mraza odvisno. Itak je rit, ki se nadaljuje v ozek pas brez trebuha, en velik plus na meni.

Žan, seveda je prezadovoljen. Sicer so pa moje izkušnje take, da je moški spol zelo enostavno zadovoljit.

Haha, čista resnica.

Odvisno kolikor je moški zahteven,izkušen in vzdržljiv pri sexu.Sexi oblačila pa zadevo začinijo.

Žan pa orgazme dobiva ob prebiranju opisov kavbojk. Žan, škoda, da ni slikc. Tu se pa verjetno oba strinjava.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close