Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri telefon kupiti?

Kateri telefon kupiti?

Zdravo kupujem nov telefon pa ne vem katerega naj vzamem oziroma katerega se sploh splača vzet glede na kvaliteto. Vsi telefoni se mi zdijo nekak isti, nisem pa zahteven uporabnik.
Če malo napišete vaše izkušnje s katero znamko telefona ste zadovoljni.

Hvala in lp

Pa iphone odpade iz seznama 🙂

Jaz sem pristaš NOKIA telefonov.

Gledam tudi za nokio pa ne zgleda slab telefon. Kakšne pa so kaj te android nokie?

Dobre.

Vzeti huaweja fotoaparat ok, sony tud ni slab, samsung precenjen. Pol maš pa nižji cenovni rang kake nokije pa lg tud ni slab za mal denarja dobiš ok telefon.

Če nisi zahteven uporabnik, je vse en klinc, kateri telefon vzameš, za klicat, sms-at in mal prebrskat po spletu, ne rabiš ne vem kaj, glej samo, da ima malo večjo kapaciteto, da ti ne nalaga Mona glih 10 minut.

Jaz bi vzel redmi 7. 130 evrov nov z garancijo.

ki ima možnost telefoniranja že tovarniško vgrajeno

Samsung, in verjetno nikoli več nič drugega, to ti lahko pove, da sem ekstremno zadovoljna.

Huawei ne mislim vzeti, ker ima samo fotoaparat dober ostalo tako tako, fotoaparat pa mi ni tako važen, ker ne slikam veliko.
Sony imam zdaj, nisem zadovoljen, v 4ih letih bil dvakrat na servisu.
Samsung mogoče ampak ne s10, ker je preveč €vrov, mogoče keri drug model.
Nokio bi imel samo nevem kakšna je kaj android nokia. Tiste klasične nokie pred leti so bile odlične, sploh legendarna 3310.
LG sem tudi gledal ampak spet ne vem kakšna je kvaliteta. Tvje imajo dobre, telefone pa ???

Nepoznana znamka tako da verjetno odpade. Koliko para toliko muzike…

Splača se pogledat kakšno manj znano in popularno znamko. Sam imam Acerja že par let, pa sem zelo zadovoljen. In zanj sem dal v prosti prodaji pod 100 Eur, ko je bil ravno v akciji.

S10+ – zelo zadovoljen.

mogoče Samsung A70?

Večina jih je kar zadovoljna s samsungom, bom še malo pogledal v tej smeri.
Kateri model pa imaš če ni javna tajna?

Večina jih je kar zadovoljna s samsungom, bom še malo pogledal v tej smeri.
Kateri model pa imaš če ni javna tajna?
[/quote]

Ni 🙂
Samsung Galaxy S9 Duos, z enim učem sem pa na 10-ki
[img]https://gd.image-gmkt.com/SAMSUNG-SAMSUNG-GALAXY-S9-DUOS-G960FD-SNAPDRAGON-845-5-8-INCH-8MP-12MP/li/223/290/1113290223.g_400-w_g.jpg[/img]

Acer poznam, če je to ta znamka kot za prenosnike. Sploh nisem vedel, da imajo tudi telefone.
Bom pogledal kaj se ponuja za ta denar.

Verjamem, to je že višji rang telefona. Ni slab, ampak preveč denarja.

Sem tudi že tega gledal. Je v ožjem izboru.

Verjamem, to je že višji rang telefona. Ni slab, ampak preveč denarja.
[/quote]

A9?

Ni 🙂
Samsung Galaxy S9 Duos, z enim učem sem pa na 10-ki
[img]https://gd.image-gmkt.com/SAMSUNG-SAMSUNG-GALAXY-S9-DUOS-G960FD-SNAPDRAGON-845-5-8-INCH-8MP-12MP/li/223/290/1113290223.g_400-w_g.jpg[/img]
[/quote]

Lep telefon, se mi pa zdi, da so si te samsungi kar nekako podobni med sabo. Ni bistvene razlike med njimi, samo v ceni.

Lep telefon, se mi pa zdi, da so si te samsungi kar nekako podobni med sabo. Ni bistvene razlike med njimi, samo v ceni.
[/quote]

Ma kaj jaz vem,nisem neka poznavalka, samo tale S9 mi je res pri srcu, prijeten za uporabo, tako da naslednji bo 10…in tako naprej, če me ne razočarajo 😉

Prej Samsung, zdaj Xiaomi. Zadovoljen, kamera ok, baterija tudi, android one. Za ta denar je to to. Se sreca, da je bil tako poceni, ker mi je v sluzbi drugi dan zgrmel po tleh. :))

A9?
[/quote]

Dober predlog glede na kvaliteto in ceno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close