Kateri kraj na svetu bi najraje obiskali, če bi si to lahko privoščili?
To si želiš? Pa saj to vidiš na vseh koledarjih za 1 €. In kaj boš delu?
Pessda, morje! <3 Palme, toplo morje, ribce. muska….[/quote]
Jap..pa totalni dolgcajt…eno in isto…vsak dan…destinacije brez duše, brez zgodovine, brez pristnosti … faking nič od nič…že od nekdaj nimam prav nobene želje po taki eksotiki …
Mene zanimajo škotske destilarne, irske pivovarne, angleška zgodovina, nizozemski kolesarski fenomen, skandinavska arhitektura, pokrajina, ljudje s popolnoma drugačno kulturo od naše…
Če so vam take zadeve brezvezne, ste tud sami brezveznjaki…
Jap..pa totalni dolgcajt…eno in isto…vsak dan…destinacije brez duše, brez zgodovine, brez pristnosti … faking nič od nič…že od nekdaj nimam prav nobene želje po taki eksotiki …
Mene zanimajo škotske destilarne, irske pivovarne, angleška zgodovina, nizozemski kolesarski fenomen, skandinavska arhitektura, pokrajina, ljudje s popolnoma drugačno kulturo od naše…
Če so vam take zadeve brezvezne, ste tud sami brezveznjaki…[/quote]
Lepo si to napisal. Verjetno je res, da si nekoč živeli tam. 🙂
In zakaj misliš, da si ne moremo??
Aja, po sebi sklepaš.[/quote]
Najbrž sprašuje tiste, ki si ne morejo. Nekateri si lahko, drugi težko, tretji ne morejo.
Žal, pašem med zadnje. Že dobro leto sem v mizerni penziji. Več kot 3-4 dni na morje so vse le sanje.
Šla bi pa recimo v Kanado, na Portugalsko….pa še , pa še…
Če so vam take zadeve brezvezne, ste tud sami brezveznjaki…[/quote]
Popolnoma drugačno kulturo od naše? No ta je pa res dobra :-))
Od evropskih držav: Portugalska, Francija, Španija in Grčija (celina), celotna južna Amerika z otočji vred.
Sem bila že na Kubi, v Dominikani, na Kanarcih, Mallorci, Madeiri, v Turčiji, na Cipru, Rodosu in Krfu.
Vse to bi ponovila, za zdaj pa mi je največja želja Mehika.
Ampak slabo kaže, če še toliko varčujem, je ob penziji težko kaj privarčevati za take želje.
ameriko, celo življenje gledam ameriške filme, tako kot večina verjetno, pa bi šel čist tako zaradi filinga, tud v živo malo pogledat, čeprav vem, da je nikakva.
Drugač pa, v teh krajih v katerih živimo imamo pozimi smučanje, poleti morje, vse pri roki za užitke, ko jebe ostal svet. Važno je, da recimo si ob nekom, ki je srečen in vesel ob tebi kot osebi. Orgazmiranje zaradi tega, ko vidš en kraj 10 tisoč kilometrov od doma mi je brezvezno. Mi bi bilo pa to doživetje, če bi do tja prišel s kolesom.
Forum je zaprt za komentiranje.