Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere vzvode bi vi uporabili za deportacijo migrantov in ciganov

Katere vzvode bi vi uporabili za deportacijo migrantov in ciganov

Odgovor na objavo uporabnika
sam fprašam, 02.09.2025 ob 20:17

Julij Cezar, 02.09.2025 ob 20:14

sam res, 02.09.2025 ob 19:58

Lahko bi razpisali referendum za deportacijo članov SDS. Referendum bi uspel. Za bedake gre! 😀 😀 😀

razpisi ga… nedvomno bo uspel kot se vsak levakarski referendum hehe

A tako kot je uspel ta desnim tisti trojni referendum, ko so dobili 3 zaušnice na mah?

o cem govoris debil?kaj pa referndum da asta vrecko vrne ukraden denar, ali duh stojmenova, ali kraljica aneksov, svarc pipanova….

Dajmo uvozit pol milijona Palestincev sem, to je naša dolžnost, nas, bolnih belih kretenov!

Monovke bodo vesele, ker domači inceli nimamo orodja za njihove plodne trobente; one pa komaj čakajo uvožene prvovrstne gene, preizkušene skozi mnoge generacije incesta, da jim zaplodijo čokoladne naslednike downovega sindroma.

to niso migranti.   t oso iz zaporov spuščeni morilci, posiljevalci, ubijalci, drogendilerji, pedofili, umski bolniki. ki so se jih celo musliči sami želeli rešit.  to so skrjani islamisti. ki niso zaželjeni v dubaju.

jaz?   kot sem povedal na bataljnskem sstanku v SV. pa so  me malo jezno gledali.  ampak so že bli navajeni.    na vlak pa na ladjo in poti do arktike, 2x zapxxnit.   ne se jezit. jaz pač povem na glas, kaj si večina misli.  ker me boli kurac, ker os mi ti komunajzarji že dovolj uničili fsega.  svinje levičarske.

On misli na referendum o vodah ???

nekaj bo treba storiti v tej meri, da ne bomo Slovenci postali manjšina v lastni državi.

Migranti nujno potrebujejo nastavitev, prihaja zima in vlada je migrantsko vprašanje reševala s srcem <3

v Sl. Bistrici so prvi mobilni kontejnerji že v proizvodnji.

lahko bi uvedli letalsko linijo….za muslimane bi jo poeticno poimenovali…..leteca preproga…ali Ali express…za afganistance….kabulske sanje…..pilotirali bi saudijci…zadost da znajo vzleteti….znanje pristajanja zazeljeno ni pa nujno….se noben avion  ni ostal v zraku

Tako kot Francozi, na avtobus in gas.

Vsi smo od nekje prišli, noben ni tu vzniknil. Iz zgodovine se pa nič ne naučite, kdo vam je kriv.

Kaj pa bi se po tvoje morali naučiti iz zgodovine?

Julij Cezar, 02.09.2025 ob 17:58

roko na srce, ce vam v shrambi misi in podgane delajo skodo jih ne boste gledali in jim kupovali ogrevane kletke in hrano?lahko bi uporabili idejo iz filma running man….ovratnica okoli vratu z eksplozivom ki se aktivira cd se oseba vrne cez mejo in deaktivira ko oseba doseze maticno drzavo….zgolj hipoteticno vprasanje v primeru da pridem na oblast bom ze imel konkretne resitve

Dobiš moj glas, če boš to uveljavil.

Samo res, za mojega psa (kmalu tudi za mačko) veljajo strožja pravila! Obvezno cepljenje, čip, ne sme se sam sprehajati brez nadzora, za določene pasme je obvezno osnovno šolanje – zaradi socializacije. Razumete moj Point? In, prosim, ne zmerjajte me takoj s ksenofobko, res mislim, da so tu dvojna merila. Pa Slovenija je MOJA domovina, madona!

Vsi smo od nekje prišli, noben ni tu vzniknil. Iz zgodovine se pa nič ne naučite, kdo vam je kriv.

Jaz sem prisla iz ljubljanske porodnisnice. Sicer smo ziveli v stari Ljubljani. Moja starsa sta se rodila v Sloveniji, enako pra stari starsi, pra pra stari starsi in tako nazaj 400 let,  kot je dokumentirano. Noben od njih se ni rodil v Afganistanu, Maroku ali Pakistanu.

Mi imamo tudi rodovnik tako po očetovi kot mamini strani izdelan, za 300 let nazaj. Smo Slovenci, nekaj je tudi avstrijske krvi, ker smo bili dolgo pod monarhijo Habsburgov. Še vedno pa kristjani, niti sledu o islamu.

Uporabi se policijo in vojsko.

Vojska na zunanje meje z ukazom mrtve straže. Policija pa polovi vse v notranjosti in se jih deportira.

Cigane se razoroži, kdor ne upošteva zakonov Slovenije, se mu odvzame državljanstvo, vse pravice in deportira v Indijo.

Anonimno 2936, 04.09.2025 ob 05:24

Uporabi se policijo in vojsko.

Vojska na zunanje meje z ukazom mrtve straže. Policija pa polovi vse v notranjosti in se jih deportira.

Cigane se razoroži, kdor ne upošteva zakonov Slovenije, se mu odvzame državljanstvo, vse pravice in deportira v Indijo.

Vse se da, če se hoče. Svoje dvorišče počistiti tudi! Pa ne mi spet z Amnesty International, lepo prosim. Meni je bilo slabo že, ko smo vse spuščali v Evropo zaradi “povabila” Angele Merkel. Še naši vnuki bodo to svinjarijo čistili.

Za zgornji citat pa – podpis! Desetkrat, če bi lahko!!!

Za migrante je avtobus do meje, za cigane pa je včasih pomagal pendrek lokalnega miličarja!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close