Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere vzvode bi vi uporabili za deportacijo migrantov in ciganov

Katere vzvode bi vi uporabili za deportacijo migrantov in ciganov

roko na srce, ce vam v shrambi misi in podgane delajo skodo jih ne boste gledali in jim kupovali ogrevane kletke in hrano?lahko bi uporabili idejo iz filma running man….ovratnica okoli vratu z eksplozivom ki se aktivira cd se oseba vrne cez mejo in deaktivira ko oseba doseze maticno drzavo….zgolj hipoteticno vprasanje v primeru da pridem na oblast bom ze imel konkretne resitve

Na srečo ti ne boš nikoli niti blizu oblasti, kreten!

Če bi bilo po moje bi bil ti in par bolnikov tukaj prvi na spisku za izgon iz države.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5207, 02.09.2025 ob 18:09

Če bi bilo po moje bi bil ti in par bolnikov tukaj prvi na spisku za izgon iz države.

res?cudno…razmisljanje…delovnee ljudi bi izgnal pusti pa parazite…se ja pozrete med sabo v enem tednu hehe

Danes živimo v civiliziranem svetu in se taktika bolj nagiba k uporabi korenčka kot palice. Če bi vlada ponudila, da za vsakega ilegalnega migranta deportira še enega člana sds, bi dosegli plebiscitarni konsenz in ubili dve muhi na en mah 😀

Ciklon b

Cepidlakec, 02.09.2025 ob 18:18

Danes živimo v civiliziranem svetu in se taktika bolj nagiba k uporabi korenčka kot palice. Če bi vlada ponudila, da za vsakega ilegalnega migranta deportira še enega člana sds, bi dosegli plebiscitarni konsenz in ubili dve muhi na en mah 😀

kaj pa ce na enega miigranta dodamo 4 leve pofuklje?

Julij Cezar, 02.09.2025 ob 18:16

res?cudno…razmisljanje…delovnee ljudi bi izgnal pusti pa parazite…se ja pozrete med sabo v enem tednu hehe

Sej ni bilo za pričakovat, da bi poštekal napisano.

Srbija je izgnala mislim da 150 migrantov, ki so delali brez vize. Vozili avte in skuterje brez vozniškega dovoljenja ter jih razbijali.

Anonimno 8729, 02.09.2025 ob 18:21

Ciklon b

Morda res edina rešitev !

Končati je treba s podeljevanjem trapastega azila in potem vse wannabe azilante pač repatriirati v domače države.

Glede ciganov pa bi bil potreben meddržavni sporazum z Indijo, da jih oni vzamejo nazaj. Njihovi so in v Evropo niti pod razno ne sodijo.

Julij Cezar, 02.09.2025 ob 18:23

kaj pa ce na enega miigranta dodamo 4 leve pofuklje?

Za deportacijo desnih komunajzarjev iz sds bi glasovalo 80% državljanov, obratno ne bi bilo bilo potrebne večine.

Vsak levosučni bi moral vzeti enega na svoj dom. Hitro bi se romantika “pomagajmo jim” končala…..

Takole bi šlo, 02.09.2025 ob 19:37

Vsak levosučni bi moral vzeti enega na svoj dom. Hitro bi se romantika “pomagajmo jim” končala…..

V bistvu bi morali desni homofobi vzeti migrante k sebi, da se ta desni počasi socializirajo. Še mlade kužke je potrebno socializirati kaj šele nazadnjaške desničarje.

Tako, kot so že župani Kočevja, Ribnice, Novega mesta predlagali, samo jih nihče noče upoštevati – najprej vsem prekrškarjem (to je pa skoraj vsa populacija) , ki se delajo norca iz pravne države, takoj ukiniti VSO državno podporo. Jaz sem se tudi klateških mačk okoli bajte znebil šele, ko sem ženi STROGO prepovedal, da jih še kdaj nahrani. So takoj z bolhami in garjami vred šle v druge kraje – k sosedom. Ne pučem več drekov okoli bajte, mater, je fajn!!!!

to z ovratnico in ciklonom b  je.migrante na odslužene barke pa pustit pred obalami izvora oz bratov po veri.cigane pa zamenjat za indijce,ki bodo delali za wolt

Marsikaterega nesposobnega slovenskega zgubarja s tabo na čelu bi z veseljem poslal na neskončne počitnice v Kandahar.

Lahko bi razpisali referendum za deportacijo članov SDS. Referendum bi uspel. Za bedake gre! 😀 😀 😀

Še večji jih sem namnožit! Potem bomo pa videli, kdo bo preživel. Ni druge. Levičarji – ateisti, ki so pičkice, se bodo prvi prilagodili novi veri. Feministke pa takoj za njimi oblekle burke in utihnile za dolga stoletja.

Ne vem, no…, 02.09.2025 ob 19:46

Tako, kot so že župani Kočevja, Ribnice, Novega mesta predlagali, samo jih nihče noče upoštevati – najprej vsem prekrškarjem (to je pa skoraj vsa populacija) , ki se delajo norca iz pravne države, takoj ukiniti VSO državno podporo. Jaz sem se tudi klateških mačk okoli bajte znebil šele, ko sem ženi STROGO prepovedal, da jih še kdaj nahrani. So takoj z bolhami in garjami vred šle v druge kraje – k sosedom. Ne pučem več drekov okoli bajte, mater, je fajn!!!!

Tako nekako so to včasih delali.   Ne razumem tega kar je danes.

Včasih je po naših krajih hodil samo en cgn.

Pa še tega smo bili vedno veseli, ker je popravljal dežnike in brusil škarje in nože.

Kako je vedel, da ne sme ničesar pljunit, pa ne vem. Zgledno se je obnašal.

Zbiranje v obstojecem domu, ko se jih zadosti nabere, z ladjo naprej. Vecina jih je iz obmorskih drzav. Se boljs bi pa bilo, ce bi mejo zaprli.

Ce mene v tujih drzavah preverjajo v detajle in me poslikajo s kamero za prepoznavo obraza, naj se njih preverijo, kdo so, od kod so, zakaj so tu, izpis iz kazenske evidence iz domace drzave in iz vseh drzav skozi katere so sli, potni list, prstni odtisi, zdravnisko potrdilo, preveritev obvezne minimalne vsote denarja za prezivljanje, ime sponzorja s preverjenim fiancnim stanjem in jamstvom za dobo 5 let ali ime preverljivega delodajalca, skratka vse, kar se zahteva od Evropejcev in legalnih migrantov v drugih drzavah.

sam res, 02.09.2025 ob 19:58

Lahko bi razpisali referendum za deportacijo članov SDS. Referendum bi uspel. Za bedake gre! 😀 😀 😀

razpisi ga… nedvomno bo uspel kot se vsak levakarski referendum hehe

ampak priznajte…to z ovrstnicami je genijalna ideja….zraven se lahko rapisemi natecaj za migrantsko popevko….jaz bi dal moji naslov…..teci Jusuf, teci hehe

Julij Cezar, 02.09.2025 ob 20:14

razpisi ga… nedvomno bo uspel kot se vsak levakarski referendum hehe

A tako kot je uspel ta desnim tisti trojni referendum, ko so dobili 3 zaušnice na mah?

Neregistriran, 02.09.2025 ob 20:01

Še večji jih sem namnožit! Potem bomo pa videli, kdo bo preživel. Ni druge. Levičarji – ateisti, ki so pičkice, se bodo prvi prilagodili novi veri. Feministke pa takoj za njimi oblekle burke in utihnile za dolga stoletja.

Mislis tako, kot JJ hodil v Jajce in prosil, da ga vzamejo nazaj v KP,  zdaj pa prvi v cerkvenih klopeh?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close