Katere cigarete in koliko?
Anita696, 24.11.2022 ob 21:55
Sem opustila to razvado kajenja v avtomobilh. Zdaj že v zadnjih treh, kadar vozim ne kadim, če sem pa zraven, pa ga prižgem. Nehala sem, ker sem si zaradi nerodnosti zažgala kiklo, najlonke, pika na i pa so bile čisto nove pajkice, v katere mi je uspelo narediti 1 cm veliko luknjo.
Da te ni sram to sploh napisat za javnost, kaj šele, da to počneš kot sopotnik v avtu. Sram naj te bo.
Kot drugo kadilci smrdite, pa imate posebej grd in globok hripav glas. Opažam tudi kako ste agresivni, v trgovini recimo bi kar preko vrste te svoje čike.
Pikapolonica530, 22.11.2022 ob 19:02
Zdravo!
Zanima me, koliko cigaret kadite in katere? Če ni skrivnost, koliko ste stare/stari?
Da začnem: Winston White, 2 škatli tedensko. Stara 29 let, kadim od konca srednje šole.
Na dan pokadim cca škatlo pa pol Marlboro Gold kratkih, starost 22 let, kadim pa že od srednje šole se pravi 6-7 let.
Jst sm nehal kadit. Sm ih pa na koncu sam delal, je veliko ceneje. Uporabljal sm strojček Powermatic 4+ za poljnjene tubic. Posredujem še link https://www.tobaccostuff.eu/sl/products/elektricni-strojcek-za-polnjenje-cigaret-powermatic-4-plus
Forum je zaprt za komentiranje.