Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere cigarete in koliko?

Katere cigarete in koliko?

Sem opustila to razvado kajenja v avtomobilh. Zdaj že v zadnjih treh, kadar vozim ne kadim, če sem pa zraven, pa ga prižgem. Nehala sem, ker sem si zaradi nerodnosti zažgala kiklo, najlonke, pika na i pa so bile čisto nove pajkice, v katere mi je uspelo narediti 1 cm veliko luknjo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anita696, 24.11.2022 ob 21:55

Sem opustila to razvado kajenja v avtomobilh. Zdaj že v zadnjih treh, kadar vozim ne kadim, če sem pa zraven, pa ga prižgem. Nehala sem, ker sem si zaradi nerodnosti zažgala kiklo, najlonke, pika na i pa so bile čisto nove pajkice, v katere mi je uspelo narediti 1 cm veliko luknjo.

Da te ni sram to sploh napisat za javnost, kaj šele, da to počneš kot sopotnik v avtu. Sram naj te bo.

Kot drugo kadilci smrdite, pa imate posebej grd in globok  hripav glas. Opažam tudi kako ste agresivni, v trgovini recimo bi kar preko vrste te svoje čike.

Jaz bi kajenje v avtu in vse ostale stvari, ki niso povezane z vožnjo z zakonom prepovedala in kršitelje kaznovala.

Marlboro Fine Touch, 3-5 dnevno. Kadim cca. 1 leto.

No, se bo še kdo opogumil?

cigarilos

Kaj boste kadili, ko se bodo podražile cigarete?

Anonimno 8768, 28.11.2022 ob 20:51

Kaj boste kadili, ko se bodo podražile cigarete?

ENi velik pijete eni prevec zrete drugi pa kadimo

Pika

Pikapolonica530, 22.11.2022 ob 19:02

Zdravo!

Zanima me, koliko cigaret kadite in katere? Če ni skrivnost, koliko ste stare/stari?

Da začnem: Winston White, 2 škatli tedensko. Stara 29 let, kadim od konca srednje šole.

Na dan pokadim cca škatlo pa pol Marlboro Gold kratkih, starost 22 let, kadim pa že od srednje šole se pravi 6-7 let.

Glamour Amber, pol škatle dnevno. Stara 34 let, kadim cca. 10-12 let.

A wape velja? 😀

Winston Xstyle Long Blue odkar so prišle ven, cca. pol škatle dnevno (ali kakšnega manj)… 3 škatle na teden približno

Morava brez filtra. 3 na dan. Starost 82.

Men puši maksačivčata. 3x dnevno, ima velik plus, beri v nicku

ponavadi winston dolge modre, ker so med cenejšimi, cca 4 škatle na dan, stara sem 48 let. nekako tako preguram 16+ur dela dnevno. se zavedam, da je to zelo zelo slabo. ampak nekega dolgega življenja ob takem delu tako ne pričakujem, niti ga ne želim.

18 dni ne kadim. Prej pa 1kutijo /dan boss silver 100s. Tolažim se s tem, da bom.na letni ravni ujel jurja pa pol. Lih za 14 dni morja? cele familje(brez jest pa pit in goriva).

Rothmans 100’s, 20-30 na dan, kadim že 35 let.

Kadilci smrdite in to še obešate na velik zvon. Aplavz.

Jst sm nehal kadit. Sm ih pa na koncu sam delal, je veliko ceneje. Uporabljal sm strojček Powermatic 4+ za poljnjene tubic. Posredujem še link https://www.tobaccostuff.eu/sl/products/elektricni-strojcek-za-polnjenje-cigaret-powermatic-4-plus

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close