Katere cigarete in koliko?
Sara555, 22.11.2022 ob 19:57
Mene zanim kateri cigareti so najbol podobni muratti modrim ker sploh nisem nasla se cikov da mi ugajajo,sploh zdaj se ne morm odlocit ko ne pise kok je cesa not
Obvezno bel filtr se bols flow filter pa da so blagi
..najljubši. muratti blue 100s. Sosed mi jih je dostavljal ko je še špedicijo vozil ?. Sicer zelo malo kadim cca 1 škatlo na mesec poleti ( na terasi zvečer, ob kakšnem kozarcu vina )- pozimi še to ne je premraz ? . Ampak podobnih ni. Sedaj kupim marlboro advance blue . ( 100s so že nehali prodajat)…
Monća, 23.11.2022 ob 02:42
Mene pa zanima, če se še kje dobijo cigareti z okusom?
Že kar nekaj časa kadim West Silver ta dolge, približno pol škatle na dan. Kadim nekje od sredine srednje šole, stara pa sem 46.
Winston expression green, pa še eni od bossa so in west tudi.
Jaz ze 30 let cca 5 na dan. Se zgodi, da kdaj ne, ce je pa kak meni ljub druzaben dogodek pa tud x3. Jih cepam kot napolitanke. Marlboro gold 100S.
Od nekdaj se mi zdi, da so ljudje, ki ne kadijo zavrti in nezabavni. Vse moje prijateljice so priloznostne kadilke kar pomeni:okoli otrok ne, v domu ne, ce je babji cvek kje (tudi v sluzbi): ja , da bi rinle posebej in same kamirkoli na cigaret bolj ne kot ja. Delno odvisne haha. Meni doda ta dimna zavesa mistiko, čar, popestritev dogodka, globino, pravljicnost zato mi je Iqos čista bedarija. Probala pa nima smisla tiato frulico vlečt. Alkohola pa ne pijemo.
Poletni večer, ko je zunaj trda tema na terasi ob zvoku čričkov in soju vrtnih luči in … se zleknem v zunanji fotelj ,kozarec caberneja/ ali pa kakšen martini in prižgem cigaret…
Pozimi bo ..pa tudi ob kakšnem kuhančku, vrtnem ognju .
Priložnostno.
Potrebe po vsakodnevnem nikotinu nimam. Iz navade pa marlboro blue. Moj pa cigare.. neke cortez( tiste lepo dišijo) neke toscano pa smrdijo.
Kr ena849, 24.11.2022 ob 18:53
Koliko pa vas je, ki kadite tudi v avtu med vožnjo, če vozite ali pa samo sedite zraven?
Jaz sem včasih nonstop kadila v avtu, zdaj v zadnjem času pa se kajenja v avtu trudim vsaj malo vzdržat.
Kadim west silver 100s, cca 4 škatlice na teden. Stara pa sem 46.
Nikoli v avtu, tudi v zaprtih prostorih ne.
Forum je zaprt za komentiranje.