Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere cigarete in koliko?

Katere cigarete in koliko?

Zdravo!

Zanima me, koliko cigaret kadite in katere? Če ni skrivnost, koliko ste stare/stari?

Da začnem: Winston White, 2 škatli tedensko. Stara 29 let, kadim od konca srednje šole.

no coment ?

Odgovor na objavo uporabnika
Pikapolonica530, 22.11.2022 ob 19:02

Zdravo!

Zanima me, koliko cigaret kadite in katere? Če ni skrivnost, koliko ste stare/stari?

Da začnem: Winston White, 2 škatli tedensko. Stara 29 let, kadim od konca srednje šole.

Kako pa izgleda to dve škatli na teden??

Nekako tako?

slika

Važno da cigareti niso predragi.

Mene zanim kateri cigareti so najbol podobni muratti modrim ker sploh nisem nasla se cikov da mi ugajajo,sploh zdaj se ne morm odlocit ko ne pise kok je cesa not

Obvezno bel filtr se bols flow filter pa da so blagi

Sara, probaj Lucky Strike Aqua Resized. Te sem enkrat vzela ko je zmanjkalo Winston belih. Niso slabi, so dosti lahki pa flow filter imajo.

Nobene sem  kot najstnik videl dovolj cigaret  požrl preveč dima  in nazadnje videl še očeta kako ga je rak na grlu premagal. Umiral  in trpel je več mesecev in mi z njim .  Še 10x dražji bi morali biti.

Sara555, 22.11.2022 ob 19:57

Mene zanim kateri cigareti so najbol podobni muratti modrim ker sploh nisem nasla se cikov da mi ugajajo,sploh zdaj se ne morm odlocit ko ne pise kok je cesa not

Obvezno bel filtr se bols flow filter pa da so blagi

..najljubši.  muratti blue 100s.   Sosed mi jih je dostavljal ko je še špedicijo vozil ?.   Sicer zelo malo kadim cca 1 škatlo na mesec poleti ( na terasi zvečer, ob kakšnem kozarcu vina )- pozimi še to ne  je premraz ? .   Ampak podobnih ni.   Sedaj  kupim  marlboro advance blue  .  ( 100s so že nehali prodajat)…

Jaz tudi približno dve do tri škatle na teden. Kadim West Blue 100S. Si ne predstavljam kave brez čika, pa zjutraj, ko peljem psa ven moram obvezno dva skadit, da pridem k sebi.

Anita696, 22.11.2022 ob 21:56

Jaz tudi približno dve do tri škatle na teden. Kadim West Blue 100S. Si ne predstavljam kave brez čika, pa zjutraj, ko peljem psa ven moram obvezno dva skadit, da pridem k sebi.

Zasmrajena cuckojebka torej.

Lucky Strike original rdeče, pribl. škatlo na dan, že 46 let, starost : 60

Od 30 do 55 : 33 do 39 cigaret dnevno

Xyz615, 22.11.2022 ob 22:08

Lucky Strike original rdeče, pribl. škatlo na dan, že 46 let, starost : 60

Od 30 do 55 : 33 do 39 cigaret dnevno

Kolk pa kašljaš???

Mene pa zanima, če se še kje dobijo cigareti z okusom?

Že kar nekaj časa kadim West Silver ta dolge, približno pol škatle na dan. Kadim nekje od sredine srednje šole, stara pa sem 46.

Monća, 23.11.2022 ob 02:42

Mene pa zanima, če se še kje dobijo cigareti z okusom?

Že kar nekaj časa kadim West Silver ta dolge, približno pol škatle na dan. Kadim nekje od sredine srednje šole, stara pa sem 46.

Winston expression green, pa še eni od bossa so in west tudi.

Jaz ze 30 let cca 5 na dan. Se zgodi, da kdaj ne, ce je pa kak meni ljub druzaben dogodek pa tud x3. Jih cepam kot napolitanke. Marlboro gold 100S.

Od nekdaj se mi zdi, da so ljudje, ki ne kadijo zavrti in nezabavni. Vse moje prijateljice so priloznostne kadilke kar pomeni:okoli otrok ne, v domu ne, ce je babji cvek kje (tudi v sluzbi): ja , da bi rinle posebej in same kamirkoli na cigaret bolj ne kot ja. Delno odvisne haha. Meni doda ta dimna zavesa mistiko, čar, popestritev dogodka, globino, pravljicnost zato mi je Iqos čista bedarija. Probala pa nima smisla tiato frulico vlečt. Alkohola pa ne pijemo.

Poletni večer, ko je zunaj trda tema  na terasi ob zvoku čričkov in soju vrtnih luči in … se zleknem v zunanji fotelj ,kozarec caberneja/ ali pa kakšen martini  in prižgem cigaret…

Pozimi bo ..pa tudi ob kakšnem kuhančku,  vrtnem ognju .

Priložnostno.

Potrebe po vsakodnevnem  nikotinu nimam.  Iz navade pa marlboro blue.  Moj pa cigare.. neke cortez( tiste lepo dišijo) neke toscano pa smrdijo.

Winston silver  7-10 cigaret dnevno, starost 71, kadim dobrih 50 let.

Kdaj pa največ in najmanj kadite? Ali mislite, da je kajenje lahko protiutež stresu?

Kadim Lucky Strike Aqua Resized, koliko pokadim in svoje starosti raje ne napišem, imam preveč slabo vest. Uživam ob kavici in cigareti, pa včasih še kozarec sladkega muškata.

Drina brez filtra, pokajenih do zdaj nič, star 55, cigaret še nikoli kadil

Do zdaj pokadil eno havanko na žurki po zaključku doktorata, brez inhaliranja
in en dim travce v Amsterdamu (in potem pol ure kašljal ter s tem ugotovil, da to ni zame)

Jaz sem po pol letnem kajenju dobila hud kaselj za en mesec sele zdaj se mi je pomiril po enem mescu ko sem nehala kadit,da ne govorim kakswn refluks sem se zraven imela

Nikoli vec

Jaz mam vape, tko od 19 do 25 € stane tekočina, uporabljam pa različne.

Se, 23.11.2022 ob 03:03

Winston expression green, pa še eni od bossa so in west tudi.

Men se zdi, da so West Green? Samo težko, da jih kje najdeš? V Mercatorju, Sparu, Eurospinu zihr ne.

Koliko pa vas je, ki kadite tudi v avtu med vožnjo, če vozite ali pa samo sedite zraven?

Jaz sem včasih nonstop kadila v avtu, zdaj v zadnjem času pa se kajenja v avtu trudim vsaj malo vzdržat.

Kadim west silver 100s, cca 4 škatlice na teden. Stara pa sem 46.

Kr ena849, 24.11.2022 ob 18:53

Koliko pa vas je, ki kadite tudi v avtu med vožnjo, če vozite ali pa samo sedite zraven?

Jaz sem včasih nonstop kadila v avtu, zdaj v zadnjem času pa se kajenja v avtu trudim vsaj malo vzdržat.

Kadim west silver 100s, cca 4 škatlice na teden. Stara pa sem 46.

Nikoli v avtu, tudi v zaprtih prostorih ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close