Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera si upa?

Katera si upa?

imam obrito muco na črto in uhan v popku,Kdaj se dobiva pri Prešernovem spomeniku v Lj?

Ob 13-tih, ker že skoraj prihajaaaa! Uf, kako mi je tvoja muca všeč! Zdi se mi, da je že zelo vlažna, to je tapravo.
Boš vsaj videla kaj je taprav seks, saj si ga tudi zaslužiš.

Ko bi ti vedel kako stokam in vzdihujem ob dobrem sexu.Ali si za avanturo ali ne,prpa,aa?

Ja Tinna, seveda sem za avanturo, pa ne samo eno! Posebno še, ker mislim, da si super riba, pošteno vredna grega. Uf, kako mi stoji, hlače bodo šle k hudiču!

Bom ti jaz pomagal.

KLIK! http://lepotica.dneva.com/?d=040819&month=08&year=2004

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Noo in..greva ali ne,prosila te pa ne bom.

Seveda, že tečem, spoznala me boš po eni veliki buli v hlačah! Kaj ti naročim za pijačko?

Beldežur.”Usro se hrabri”.Pojdi v posteljo in se samozadovolji.S tabo ni nič.

Ja kje si bila? Iskal sem mrežaste nogavice, nobenih nisem videl, še manj rdečih tangic. Le ene stare branjevke, od ene sem kupil rdečo vrtnico in jo moral na koncu vreči v Ljubljanico. Še žal ti bo, ker si tamalo stisnila, ne veš kaj te je čakalo!…

Ali si šla pa s katerim drugim, samo zadovoljena NE BOŠ, kriva si si pa sama!

No, kaj porečete na to, drage dame:
Čim se hočem pogovarjati z vami, se takoj začnejo zaletavati vame neki mladički (UR, Žan, DE…). Pa kaj, saj se odbijajo kot od skale!

Ampak dobesedno, KIR, dobesedno od skale

Ženske pa vseeno tudi na kurjem forumu rabijho vsaj sledi intelekta

UR, res je postal kurji forum – saj si čist navaden petelinček. Ja, pa intelekta pa tudi – to sem jaz, saj so dame že zdavnaj ugotovile.

Kir, vidiš, vsak lahko drugemu popa karakteristike – kamnite oznake sebe so pa tu bolj redke….

No vsaj to ti priznam da si realno samokritičen…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close