Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katera si upa?

Katera si upa?

Tina, to je vse kar zna. To je že njeogva povedala.

Sedaj ga je dala na čevelj, ko je ugotovila, kaj vse še obstaja.

Mogoče sem ji res malo preveč povedal naenkrat, sedaj hoče vsakič kaj novega…

KIR ce so ti tok vsec kr..sam me zanima kako si jih predstavlas.

O, Tinna kaj bi vse počel s tabo! Celo bi te stuširal, namazal z oljem, zmasiral od glave, pa do zadnjega prstka na nogi, posebno rit in MUCO, nazadnje bi se od strasti tresla in prosila naj ti ga vteknem (samo pazi, zelo je debel), pa prst na ščegija. Mislila bi, da je prispel orkan, samo še tisočkrat močnejši od tistega nad Florido!!!
Samo barab ne poslušaj.

Tina, to je prepisal iz zadnje Millerjeve knjige. Stran 125, drugi odstavek

Robyfruit, moj instinkt (ki me skoraj nikoli ne razočara) mi pravi, da imaš čutne,rdeče, polne in majhne ustnice, točno take, da bi lepo objela mojega debeluha. Oh, kako paše!!!

Tinna, ne daj se zmest. Saj vidiš kaj vse znam. Saj veš – ogromno delovnih izkušenj…

KIR napise se Rubyfruit…drgac pa hm..glih mejhne moje ustnce niso..polne pa so ja.

Kar mikavno.Jaz bi si pa oblekla erotična oblačila.Sem pa črnolasa,ostrižena na paž,vitka 50 kg,!74 velika.Rada imam tudi analno .

Rubyfruit, pardon, no saj je še boljše, če so malo večje (take obožujem), ker imam debeluha. No, si videla, da me instinkt ne vara?!?

Zadnji Miller, stran 89, 4, vrstica. Samo ime je zamenjano…

Ga ravno berem, da dobim kako novo idejo za tvojo, Kir…

Tinna, jaz sem pa bolj dedec! (189 cm in 92 kg) – kot tank. Zato sem tudi nežen, kot 5 – tonski slonček. Nič nisi pohvalila česa vse ne znam, delovna doba pač!

Dedci, zginte stran!!!!!

Hahaha, dokaz samozavesti

Že preganja konkurenco. Posebej tiste, za katere je očitno, da so boljši

Kar mikavno in bi se spusti z menoj v avanturco?In potem se bi dobivala po potrebi občasno.

Ur, punco ali ženo pripelji, pa boš videl – dobiš samo kovček pred vrata in morda dežnik na kljuko!

Tinna, ja, ja, ja….
In kakšno spodnje perilo boš imela na sebi?

To je pa tvoja tebi povedala, pa ji nisem verjel..

Zadnjic mi je rekla, da ti bo, pa ji nisem verjel.

Očitno sem še boljši, kot sem mislil…

Tangice rdeče,pa mrežaste nogavice.A si se ustrašil?Saj te ne bom tako močno obdelala.Če si korajžen in če te je kaj v hlačah,če si za stvar,greva in se dobiva!?

Tina, ne verjemi mu…

Mjegova mi je pvoedala, da je kot zajec trrrrrrrrrrrrrrr ck in to je vse

In temu pravi vrhunec seksa…

Raje si izberi mene, imam vsaj nekaj znanja in izkušenj…

Tangice so pa takoooooooooooo. Raztrgaš tisti trakec, potem pa…

Super razmišljaš.Sem že malo vlažna.KIR se je po moje ustrašilSaj veste:velika usta malo naredijo.

Si predstavljam, tvoja mala usteca in Kirov ostanek filtra…

Potem pa to primerjaš z nečim resnim

Ne, Tinna, treba je čim prej, sicer bom šel zopet drkat! Pa se nič ne bojiš velikana, kakršnega imam? Potem pa še rdeče tangice, dobra ženska rit, kar mehka kolena dobim, ko si to zamislim, kaj šele vidim. Tina, čim prej, tiste z velikimi usti pa pusti (glej še rima se)

Tinna, če hočeš otroške igrice, pojdi v vrtec, tam govorijo o mehkih kolenih, ko dobijo čigumi – cigareto.

Korenjake iščeš pa drugje

Ja kaj je sedaj s tabo Tina, pa ja menda te ni zmešala ta baraba?
Raje povej kakšno muco imaš: obrito/neobrito. Jaz bi ti napravil srčka, pa še svojega spodnjega srčka bi ti not dal!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close