Katera našla srečo tudi po 32- tem letu
Naredi kaj, da tega ne bo. Aja, tak si po naravi. To pa res ne moreš spremenit. Smola zate.[/quote]No ti si recimo sorodna duša z goldfishevo. Sem mislila najprej, da je to napisala ona. Prav lahko bi to napisala ona, ampak sem vseeno pogledala avtorja, ker se mi zdi, da bi ona pravilno uporabila rodilnik. No saj ni važno. Imaš sorodno dušo v glavnem.[/quote]
No, vidiš da so še. 🙂
Tako je. Moja mama je vedno lagala. Šele ko sem sama postala mama sem dojela zakaj je pri kosilu, ko smo razkosali piščanca govorila, da naj njej pustimo perutničke, češ da jih ima najraje. Me jih nismo marale. Ona tudi ne, samo sem za to izvedela kasneje. Njena brezmejna ljubezen pač. Rezultat je pa … tu.[/quote]Tvoja mama je lagala, ker menda niste bili prav premožni. Ti pa pred kinom nisi lagala zato, ker ne bi imeli dovolj. Svojo hčer učiš škrtunstva, skopuštva, sprenevadnja…poseldično jadikovanja, kako je danes vse drago, čeprav vam menda tako hudo ne gre?[/quote]In “upaš”, da te bo spregledala šele, ko bo sama postala mama?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Naredi kaj, da tega ne bo. Aja, tak si po naravi. To pa res ne moreš spremenit. Smola zate.[/quote]No ti si recimo sorodna duša z goldfishevo. Sem mislila najprej, da je to napisala ona. Prav lahko bi to napisala ona, ampak sem vseeno pogledala avtorja, ker se mi zdi, da bi ona pravilno uporabila rodilnik. No saj ni važno. Imaš sorodno dušo v glavnem.[/quote]
Kot da on ve kaj je rodilnik, lol
Ok, ja se strinjam, velikokrat je le izgovor, samo resnica pa je tudi ta, da si velika večina mladih ne more ničesar privoščiti. Je čisto drug filing, če film pogledaš v kinu ali pa če ga doma. In veliko je takšnih, ki si ga doma, ker si kina ne morejo privoščiti.
V naravo? Zdajle? Robi, tačas ko bi mi ti izpovedoval ljubezen, bi jaz verjetno zzzzmrzzznila :)))[/quote]
Pa kako ti ženska nisi razumela, da je le hotel povedati, da je romantična duša?
Še jaz sem v tem zaznal romatiko, so se mi kar učke zarosile. :-))[/quote]
Eeem, no daj prosim ti spusti solzico, meni nikakor ne gre :))
Tako je. Moja mama je vedno lagala. Šele ko sem sama postala mama sem dojela zakaj je pri kosilu, ko smo razkosali piščanca govorila, da naj njej pustimo perutničke, češ da jih ima najraje. Me jih nismo marale. Ona tudi ne, samo sem za to izvedela kasneje. Njena brezmejna ljubezen pač. Rezultat je pa … tu.[/quote]Tvoja mama je lagala, ker menda niste bili prav premožni. Ti pa pred kinom nisi lagala zato, ker ne bi imeli dovolj. Svojo hčer učiš škrtunstva, skopuštva, sprenevadnja…poseldično jadikovanja, kako je danes vse drago, čeprav vam menda tako hudo ne gre?[/quote]
Če se jaz spomnim dobre pol ure nazaj… bilo je govora o tem, da bo vse plačala hči, pa ji Margot ni hotela narediti stroškov.
Tvoja mama je lagala, ker menda niste bili prav premožni. Ti pa pred kinom nisi lagala zato, ker ne bi imeli dovolj. Svojo hčer učiš škrtunstva, skopuštva, sprenevadnja…poseldično jadikovanja, kako je danes vse drago, čeprav vam menda tako hudo ne gre?[/quote]
Če se jaz spomnim dobre pol ure nazaj… bilo je govora o tem, da bo vse plačala hči, pa ji Margot ni hotela narediti stroškov.[/quote]Drugič bo hči rekla, “saj bi vama častila tortico in sok, pa saj sta na dieti, ali ne pač?”
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ti pa v očitkih robiju, (pri čemer so dosti manj upravičeni!)[/quote]
Meni se zdi obratno.[/quote]Ti pač ljubiš margot, saj to je vsem znano. Še ena vezana ženska, ki jo utopično in noro nezadržno do konca ljubiš…
[code]"Nekoč bo lepo,
Drugič bo hči rekla, “saj bi vama častila tortico in sok, pa saj sta na dieti, ali ne pač?”[/quote]
Zame je to, da ju je hči povabila lepo dejanje. Prav tako lepo dejanje od njiju, ki pač nista hotela narediti stroškov njeni žepnini, ker bo morda tisti denar uporabila za kaj, kar si želi. Vsak ima pač svoj pogled. Prav tako, kaj v tem kdo vidi vzgojnega ali nevzgojnega.
Ha ha. Margot mi je simpatična, v bistvu se mi zdi edina normalna ženska tu gor.[/quote]Saj nisi edini, ki se je zagledal v njo…ne pusti se motiti, če ti je všeč…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Tako je. Moja mama je vedno lagala. Šele ko sem sama postala mama sem dojela zakaj je pri kosilu, ko smo razkosali piščanca govorila, da naj njej pustimo perutničke, češ da jih ima najraje. Me jih nismo marale. Ona tudi ne, samo sem za to izvedela kasneje. Njena brezmejna ljubezen pač. Rezultat je pa … tu.[/quote]Tvoja mama je lagala, ker menda niste bili prav premožni. Ti pa pred kinom nisi lagala zato, ker ne bi imeli dovolj. Svojo hčer učiš škrtunstva, skopuštva, sprenevadnja…poseldično jadikovanja, kako je danes vse drago, čeprav vam menda tako hudo ne gre?[/quote]
Ne verjamem, da mi bo zamerila. Saj sem tudi dedcu lagala, da sem na “shujševalni”. Je bil pač brez prebite pare, kaj češ. In ko me je pogruntal, mi ni niti malo zameril. Celo nasprotno. Zaradi tega me je imel le še bolj rad. In ja, Katenjka, nič se ne pritožujem, ne gre nam slabo, pa si zaradi tega še vseeno ne naročim vsega, kar ponuja jedilnik. Sem precej skromen človek. Kdo bi si mislil kaj?
Katenjka, midva bova pri otrocih vedno na “dieti”. Tega se ne da razložiti. Tako pač to je. Nekoč boš razumela.
Ha ha. Margot mi je simpatična, v bistvu se mi zdi edina normalna ženska tu gor.[/quote]
Zaradi te normalne ženske tvoje, jaz nisem več “sadni”.[/quote]Ja tu je kiksnil tudi robi, žal.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Tvoja mama je lagala, ker menda niste bili prav premožni. Ti pa pred kinom nisi lagala zato, ker ne bi imeli dovolj. Svojo hčer učiš škrtunstva, skopuštva, sprenevadnja…poseldično jadikovanja, kako je danes vse drago, čeprav vam menda tako hudo ne gre?[/quote]
Ne verjamem, da mi bo zamerila. Saj sem tudi dedcu lagala, da sem na “shujševalni”. Je bil pač brez prebite pare, kaj češ. In ko me je pogruntal, mi ni niti malo zameril. Celo nasprotno. Zaradi tega me je imel le še bolj rad. In ja, Katenjka, nič se ne pritožujem, ne gre nam slabo, pa si zaradi tega še vseeno ne naročim vsega, kar ponuja jedilnik. Sem precej skromen človek. Kdo bi si mislil kaj?
Katenjka, midva bova pri otrocih vedno na “dieti”. Tega se ne da razložiti. Tako pač to je. Nekoč boš razumela.[/quote]whatsof..kingever…ne gre to tako. Ali lažeta oba ali pa noben…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ne verjamem, da mi bo zamerila. Saj sem tudi dedcu lagala, da sem na “shujševalni”. Je bil pač brez prebite pare, kaj češ. In ko me je pogruntal, mi ni niti malo zameril. Celo nasprotno. Zaradi tega me je imel le še bolj rad. In ja, Katenjka, nič se ne pritožujem, ne gre nam slabo, pa si zaradi tega še vseeno ne naročim vsega, kar ponuja jedilnik. Sem precej skromen človek. Kdo bi si mislil kaj?
Katenjka, midva bova pri otrocih vedno na “dieti”. Tega se ne da razložiti. Tako pač to je. Nekoč boš razumela.[/quote]whatsof..kingever…ne gre to tako. Ali lažeta oba ali pa noben…[/quote]Kako je že tvoj drugi oboževalec napisal in posebej odprl temo zate..kako to, da si ti našla svojega…partnerja…(kako točno ga je že imenoval?)
[code]"Nekoč bo lepo,
Zaradi te normalne ženske tvoje, jaz nisem več “sadni”.[/quote]Ja tu je kiksnil tudi robi, žal.[/quote]
Kiksnil je samo Sadni. Pa še žal mu ni. Tako, da je vse ok. 🙂
whatsof..kingever…ne gre to tako. Ali lažeta oba ali pa noben…[/quote]Kako je že tvoj drugi oboževalec napisal in posebej odprl temo zate..kako to, da si ti našla svojega…partnerja…(kako točno ga je že imenoval?)[/quote]
Pa ne, da padaš na halo efekt?
Kako je že tvoj drugi oboževalec napisal in posebej odprl temo zate..kako to, da si ti našla svojega…partnerja…(kako točno ga je že imenoval?)[/quote]
Pa ne, da padaš na halo efekt?[/quote]Jaz ne. Pač pa margot. Saj ona njega tudi ljubi. Everybody loves raymond. lol
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Pa ne, da padaš na halo efekt?[/quote]Jaz ne. Pač pa margot. Saj ona njega tudi ljubi. Everybody loves raymond. lol[/quote]
Uf, svaka “čast” za tole izpeljavo.
Forum je zaprt za komentiranje.