Katera našla srečo tudi po 32- tem letu
Ma kakšne slabe izkušnje, lepo te prosim. Vsaka izkušnja je dobra, se pravi koristna za naprej.
Brez skrbi bodi… ne boš edina, ki bo šele našla srečo (ponovno).
Le pošteno “inventuro” prejšnega razmerja naredi in potegni zaključke, kaj je bilo dobro in kaj slabo.
Good Luck!
haha…ti javim k bom čez 32 😀 jih pa full poznam, k so šli narazn po 10 al pa 15. letih zveze….in so potem kmal našl nekoga “the one”….mislim…brezveze se je s tem obremenjevat…k bo-bo….na silo nima smisla…. če maš problem, da ne morš bit sama in si ravn zato ubodeš kr nekoga, si itak sama seb nardila več škode k koristi 🙂
Ne ne gre se zato da ne bi morala biti sama, ampak da bi našla nekoga ki je iskren in ki te ima tudi iskreno rad (no sem mislila da sem ga imela a sem se krepko motila bila v zvezi 12 let pred kratkim se je končala).Zgledam ne slabo no to mi govorijo drugi ker sama sebe ravno ne smatram. Ja predvsem me mučijo leta (32) saj vsi okrog mene so poročeni v zvezah,imajo otroke… :(.
ma deeeej….kaka leta te mučijo? pr 32? sj vsa tu nekje…zdej je fajn, da nardiš mal pavze a veš…da pr seb razpucaš te zadeve, da jih ne vlačiš v novo vezo….bot sama zdej kako leto, pa boš vidla, da je prov super…če vmes spoznaš koga, ki je kul, pa tolk bolš zate 🙂 sploh kr maš trenutno en kup problemov v glavi in predsodke na podlagi tega tvojga tipa….zadihi mal…se ne bo svet podru, če se seb posvetiš za neki časa…pa tud ful boljšo energijo boš oddajala k ne boš več na podnu zarad tega, kar se ti je zdej zgodil in k boš našla v seb srečo…vrjem… nikamor se ti nej ne mudi…otroka lohk maš komot tud par let kasneje 🙂
Samo nobena se ti v tej temi ni javil, ki bi rekla, da pa je našla, a ne :)? Govorijo, da je možno, ampak nobena, ki je pa uspelo se pa ne javi :).
Glej, stvar je v tem, da po 30tem so večinoma že poparčkani. Tisti, ki pa niso bi pa kar na silo in na hitrco nekaj.
No, jaz sem sicer bistveno starejša od tebe, sem pa tvoja leta dala skoz. Sploh tam po 35 je res kriza, ker preprosto skoraj ni več samskih. Če so pa samski ali želijo ostati samski (in so preprosto zadovoljni s samskim stanom) ali pa bi kar na hitrco nekaj (in ti že na začetku tako pritiskajo, da se kar ustrašiš, če tudi ti nimaš take želje po hitenju s poroko in otroci).
Lahko da ja, lahko da ne. Vsekakor je po izgubi partnerja težko ponovno zaupati. Zato ti predlagam, da je tvoj cilj druženje in ne iskanje partnerja – to pride zraven. Pa tud če katerega spoznaš ne ga kar smatrat, za bodočega moža. Mogoče bo vmes kakšen le prehodnega značaja. Pa pazi se poročenih, ki so idealni, da tvoji ranjeni duši rožce sadijo in še preden se boš zavedla boš ljubica. Jaz sem vsakemu poročenemu, ki me je osvajal rekla, če sem ti tako všeč se loči, potem pa bom z veseljem šla na kavo. Ko me je drugič zopet nekaj nagovarjal, sem rekla ali si že ločen? Ti povem, splinijo na celi črti.
No pa še nekaj statistike: Jaz poznam tri, ki imajo nove partnerje in so srečne: ena ločena pri 31-tih, brez otrok ima dve leti mlajšega tipa že tri leta, ena ločena pri 32 letih z dvema otrokoma ima partnerja starejšega 3 leta in je zelo srečna že več let, ena samska trenutno stara 35 let že dve leti v srečni vezi z ločencem (ima starejšega otroka). Tako da možno je vse. Poznam pa tudi eno, ki je stara 39 let in samska že vsaj 10 let, luštna toda zamorjena in bo po moje samska tudi ostala.
Ti pa natančna :-))) Točno 32 let? A 33 ne sme bit?
Gazela ti je že lepo povedala….ne smeš biti obupana, ne smeš iskati
“moža”, ne smeš nasedati f*kfehtarjem, ki prežijo na točno take, kot si
ti (in nakladajo vse živo, sam da te dobijo)…
Predvsem uživaj življenje, druži se , spoznavaj ljudi (z zdravo mero
objektivnosti) in se ne sekiraj…
Kakor vidiš, eni pri teh letih še prve zveze niso uspeli skup spravit….
Forum je zaprt za komentiranje.