Katera našla srečo tudi po 32- tem letu
Tu si me pa pozitivno presenetil. :-))
Ampak za kratko ali za daljše obdobje?
Tu si me pa pozitivno presenetil. :-))
Ampak za kratko ali za daljše obdobje?[/quote]
Odvisno od naivnosti tipa.[/quote]
Se mi je kar zdelo, da bo nekaj v tem stilu. :-))
Robi, govorim o tem, da smo se v “mojih” časih spoznavali na morju, smučanju, kakšnih potovanjih. Če je kakšna simpatija bila, si se potem dogovoril za pijačo, kino, kajjazvem kaj še. Zdaj je ta reč precej draga in si marsikdo tega ne more privoščiti. Saj pod vrbo načeloma tudi gre, samo …[/quote]
Jaz pa govorim o tem, da je to, da so te reči drage, le izgovor, ker ljudem ni toliko do resnega spoznavanja.
Če ti je spoznavanje prioriteta, ne boš iskal možnosti, ki so predrage, da bi koga spoznal.
Lahko greš ven, v naravo, gledat sončni zahod. Včasih je to bilo ful romantično. 🙂
In zastonj, ker tako ali tako nismo imeli veliko denarja.
Po drugi strani pa je že ogromno kinodvoran propadlo, ker vsak gleda filme doma in se zato raje drži doma.[/quote]Se strinjam robi s tabo kot skoraj vedno. Kinom je že odbilo pred 8-10 leti.
Ampak margot ima point. Danes je potrebno lagati, nujno je treba lagati. Če imaš denar, se moraš lagati, če ga nimaš, se moraš pa spet lagati. Sorodna duša ja…ko jo gledaš z lažnivimi očmi v lažnive oči..takrat samo takrat imaš mogoče priložnost, da jo najdeš…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Dajte se zresnit no, že prvi zmenek je na polno sfejkan, oba se trudita prikazat v čim boljši luči. Nič nisi takrat to kar si, bolj ko ti je ženska zanimiva, bolj jo boš želel impresionirat. Takšni smo po naravi, naravnani samodokazovanju. Tudi zveze so polne laži, spletk, prevar, da se kolikor toliko dolgo obnesejo.
Ne, v devetdesetih je zmanjkalo. Mislim, katenjka … :))[/quote]Draga margot…ne vem, kaj naj rečem na to še… Svojo hčer učiš lagati (si malo prej opisala). Kako naj verjame v to, da obstaja sorodna duša, prava ljubezen in kar je še tega??? Je tvoja mati delala s tabo tudi tako? najbrž ne, ker je pač bilo drugače..kakorkoli že pač, je bilo drugače.
Pa saj ti nič ne očitam…tudi moja mama je delala strašljive napake in moj oče prav tako. Rezultat je pa..tu.[/quote]
Tako je. Moja mama je vedno lagala. Šele ko sem sama postala mama sem dojela zakaj je pri kosilu, ko smo razkosali piščanca govorila, da naj njej pustimo perutničke, češ da jih ima najraje. Me jih nismo marale. Ona tudi ne, samo sem za to izvedela kasneje. Njena brezmejna ljubezen pač. Rezultat je pa … tu.
Kot pravim, za koliko je družba napredovala v materialnem smislu, toliko je nazadovala v duševnem ali čustvenem smislu.
Zato verjamem, da je težko ustvariti nek zadovoljujoč odnos, če vse temelji na sprenevedanju, pa varanju…Kot praviš, popredmetenje.
Pa čeprav le hipotetično rečemo, da je še vedno na razpolago isto število sorodnih duš, se ti dve duši zaradi pomanjkanja vrednot ne bosta zbližali, ampak sovražili.
Robi, govorim o tem, da smo se v “mojih” časih spoznavali na morju, smučanju, kakšnih potovanjih. Če je kakšna simpatija bila, si se potem dogovoril za pijačo, kino, kajjazvem kaj še. Zdaj je ta reč precej draga in si marsikdo tega ne more privoščiti. Saj pod vrbo načeloma tudi gre, samo …[/quote]
… samo da se navadno konča že tisti trenutek, ko si povesta, da je eden zaposlen, drugi pa nezaposlen.[/quote]
No saj če tistega zaposlenega moti tista nezaposlenost je res bolje, da se konča takoj, še isti trenutek :/
Naredi kaj, da tega ne bo. Aja, tak si po naravi. To pa res ne moreš spremenit. Smola zate.
… samo da se navadno konča že tisti trenutek, ko si povesta, da je eden zaposlen, drugi pa nezaposlen.[/quote]
No saj če tistega zaposlenega moti tista nezaposlenost je res bolje, da se konča takoj, še isti trenutek :/[/quote]
Vidiš, pa se zopet strinjava.
Kva bi ti rad sedaj povedal, da smo že dementni al kva? :-))
Naredi kaj, da tega ne bo. Aja, tak si po naravi. To pa res ne moreš spremenit. Smola zate.[/quote]
Bolj zate, ker si obtičal s povprečno žensko.[/quote]
Idealna zame. Če to ni sreča. :))
Jaz pa govorim o tem, da je to, da so te reči drage, le izgovor, ker ljudem ni toliko do resnega spoznavanja.
Če ti je spoznavanje prioriteta, ne boš iskal možnosti, ki so predrage, da bi koga spoznal.
Lahko greš ven, v naravo, gledat sončni zahod. Včasih je to bilo ful romantično. 🙂
Po drugi strani pa je že ogromno kinodvoran propadlo, ker vsak gleda filme doma in se zato raje drži doma.[/quote]
Ok, ja se strinjam, velikokrat je le izgovor, samo resnica pa je tudi ta, da si velika večina mladih ne more ničesar privoščiti. Je čisto drug filing, če film pogledaš v kinu ali pa če ga doma. In veliko je takšnih, ki si ga doma, ker si kina ne morejo privoščiti.
V naravo? Zdajle? Robi, tačas ko bi mi ti izpovedoval ljubezen, bi jaz verjetno zzzzmrzzznila :)))
Po drugi strani pa je že ogromno kinodvoran propadlo, ker vsak gleda filme doma in se zato raje drži doma.[/quote]
Ok, ja se strinjam, velikokrat je le izgovor, samo resnica pa je tudi ta, da si velika večina mladih ne more ničesar privoščiti. Je čisto drug filing, če film pogledaš v kinu ali pa če ga doma. In veliko je takšnih, ki si ga doma, ker si kina ne morejo privoščiti.
V naravo? Zdajle? Robi, tačas ko bi mi ti izpovedoval ljubezen, bi jaz verjetno zzzzmrzzznila :)))[/quote]
Pa kako ti ženska nisi razumela, da je le hotel povedati, da je romantična duša?
Še jaz sem v tem zaznal romatiko, so se mi kar učke zarosile. :-))
Naredi kaj, da tega ne bo. Aja, tak si po naravi. To pa res ne moreš spremenit. Smola zate.[/quote]No ti si recimo sorodna duša z goldfishevo. Sem mislila najprej, da je to napisala ona. Prav lahko bi to napisala ona, ampak sem vseeno pogledala avtorja, ker se mi zdi, da bi ona pravilno uporabila rodilnik. No saj ni važno. Imaš sorodno dušo v glavnem.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Se strinjam, da je filing čist drugi. Doma je veliko boljšeee. Po mojih izkušnjah. :))
Draga margot…ne vem, kaj naj rečem na to še… Svojo hčer učiš lagati (si malo prej opisala). Kako naj verjame v to, da obstaja sorodna duša, prava ljubezen in kar je še tega??? Je tvoja mati delala s tabo tudi tako? najbrž ne, ker je pač bilo drugače..kakorkoli že pač, je bilo drugače.
Pa saj ti nič ne očitam…tudi moja mama je delala strašljive napake in moj oče prav tako. Rezultat je pa..tu.[/quote]
Tako je. Moja mama je vedno lagala. Šele ko sem sama postala mama sem dojela zakaj je pri kosilu, ko smo razkosali piščanca govorila, da naj njej pustimo perutničke, češ da jih ima najraje. Me jih nismo marale. Ona tudi ne, samo sem za to izvedela kasneje. Njena brezmejna ljubezen pač. Rezultat je pa … tu.[/quote]Tvoja mama je lagala, ker menda niste bili prav premožni. Ti pa pred kinom nisi lagala zato, ker ne bi imeli dovolj. Svojo hčer učiš škrtunstva, skopuštva, sprenevadnja…poseldično jadikovanja, kako je danes vse drago, čeprav vam menda tako hudo ne gre?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.