karkol napišeš, ti prizadete pišejo, da si grd debel pa plešast
Anonimno 10171, 11.08.2025 ob 14:23
Pa sej nikokar niti en mal zanima, kakšen si, grd ali lep oz. gdo si v resnici. To, da zmerjaš ženski spol, družbeno nižji sloj, pa veliko o tebi samemu pove. Očitno si prilezel iz ene takšne proizvodne riti, da sam rineš v nižji sloj, misleč, da si kaj več.
Poznaš tisti pregovor; povej s kom se družiš in ti povem, gdo si
ali pa “povej kje živiš in ti povem, gdo si”.
Čisto simpl za razumeti, tudi drugi tebi nastavljajo ogledalo.
Kdo ne Gdo! KDO!!! Je vsaj en človek tu ki je faking osnovno šolo končal?!
Inceli/incelke, motenci, stara JU babšeta in nepismena tesla. Večina vse troje. Starševski čvek. Faking šit če se to razmnožuje….
Moraš razumet. To je kot bi psa postavil pred izložbo mesnice. Ne more do mesa, a sline se mu cedijo do poda in tisto izložbo bo sanjal vsako noč do smrti.
Primitivci so od nekdaj hodili na plaže zijat v ljudi. Ne razumem, zakaj dandanes trošijo denar za plaže, če imaš na netu webkamere iz vseh plaž na svetu in bi lahko brezplačno drkali doma udobno v fotelju. Blizu kake ženske itak ne bojo nikoli prišli, samo pokraspani so od grmovja in spikani od komarjev ti drkađije.
eh sej se isti.. napišeš da imaš rad nedelje, pa se že hvališ.. napišeš, da si naravna pa se že hvališ.. napišeš da si luštna pa se že hvališ.. napišeš da si izgubila službo zaradi stečaja, se poškodovala pa se že hvališ.. no, nekateri pa ne verjamejo, isto sranje drugo pakovanje.. ne znajo prebrat pravilno kamoli začutit energijo.. zato pa v virtuali kogarkoli spoznavat je sranje, kar je znanstveno dokazano-ker mnogi besede pretolmačijo drugače, kot so zapisane in mišljene. na, pa se pejt.. v reali je v bistvu luštno spoznavat ljudi, tukile ni.
rok-1, 11.08.2025 ob 16:48
Čudno, prečudno…
Meni se pa nikoli ne zgodi to. Nikoli mi nobena ne napiše da sem debel, grd pa plešast! Le zakaj ne – če je pa precej res?
Čudne, res…
Ti gotovo veš, da imamo ženske selektivni vid, kajne?
Prijeten, šarmanten in zanimiv moški ima lepo obliko glave in možat stas, neprijeten tip pa pač plešo in trebuh… ?
hehehe, robi ,še res je…ker pa resnično obstajajo moški, ki so plešasti pa ala grdi ( no , niso manekeni ) pa ajd debeli (no , bolj popolnjeni )…,ki so fejst , simpatični, empatični, energični itd…lahko so iz višjih ali pa nižjih slojev…ker a veš, de te zunanji sloj ne določa kakšna osebnost si…in zato se tudi lepotice lepijo na takšne – ker se pokonektajo z energijo, vibracijo…imaš pa tudi ultra lepotce, popolne- kateri so žleht , narcistični, egoistični, houdreti …torej…posploševanje vsepovprek …
Smo odkrili toplo vodo?
Na prijetnem, simpatičnem človeku pač vidimo vrline, pomanjkljivosti pa so nam neopazne, nemoteče in nepomembne. Terjajo morda kak dobronameren nasvet, morebitne napake imenujemo zdrsi, nesrečni slučaji in podobno. Zlahka najdemo zanj sto opravičil za katerekoli traparije.
Na antipatičnem takoj najdemo sto napak in motečih elementov. Deležen je kritike, posmeha, ogovarjanja, še v njegovih pravilnih dejanjih zlahka najdemo kake napake in jih napihnemo do katastrofe. Karkoli naredi, ni prav in četudi bi bil Adonis, bomo našli nekaj. Morda ukrivljen noht. Dovolj, da nam je grd.
Skratka, če si komu nelep, tu ne bo kruha.
Sindrom izložbe, 11.08.2025 ob 14:59
Moraš razumet. To je kot bi psa postavil pred izložbo mesnice. Ne more do mesa, a sline se mu cedijo do poda in tisto izložbo bo sanjal vsako noč do smrti.
Primitivci so od nekdaj hodili na plaže zijat v ljudi. Ne razumem, zakaj dandanes trošijo denar za plaže, če imaš na netu webkamere iz vseh plaž na svetu in bi lahko brezplačno drkali doma udobno v fotelju. Blizu kake ženske itak ne bojo nikoli prišli, samo pokraspani so od grmovja in spikani od komarjev ti drkađije.
pa lahko noč babnce.
Anonimno 1108, 12.08.2025 ob 01:07
Ti nisi ženska. Ti si star babji gnoj.
Stari gnoj je baje za njivo najboljši. ?
Vidiš, mene so učili, da se ne smem vtikati v pogovore, ki jih ne razumem. Tebe ne?
Če česa ne razumem, pa naj vljudno vprašam, da ne bi po nerodnosti koga nahrulila. Baje bi s tem potrdila, da je v vsakem hecu nekaj resnice, ta pa zna koga boleti… Običajno tistega, ki vica ne razume.
Hi hi, seveda ste moji kritiki sami biseri.
Moje poslanstvo na forumu je, da vas j.ebem v glavo, če še niste opazili. Nimam namena resno komunicirati, ker je tu mogoče 4-5 ljudi vrednih komunikacije. Bolj se ukvarjate z mano, bolj si rišete v glavi imaginarno popačeno podobo mene, bolj vas to bremza pri stvareh, ki jih v življenju želite.
Zato nimate služb, vsaj takih ne, kot si jih želite. zato ste brez partnerjev, ki si jih želite. Samo pogejte se, jaz napišem 5 neutralnih stavkov, pa takoj pobesnite in napišete pol strani o tem, kakšen baje sem.
Slovenčki, ni vam spasa. ;)))))))
samski cinik, 12.08.2025 ob 11:40
Hi hi, seveda ste moji kritiki sami biseri.
Moje poslanstvo na forumu je, da vas j.ebem v glavo, če še niste opazili. Nimam namena resno komunicirati, ker je tu mogoče 4-5 ljudi vrednih komunikacije. Bolj se ukvarjate z mano, bolj si rišete v glavi imaginarno popačeno podobo mene, bolj vas to bremza pri stvareh, ki jih v življenju želite.
Zato nimate služb, vsaj takih ne, kot si jih želite. zato ste brez partnerjev, ki si jih želite. Samo pogejte se, jaz napišem 5 neutralnih stavkov, pa takoj pobesnite in napišete pol strani o tem, kakšen baje sem.
Slovenčki, ni vam spasa. ;)))))))
In pol se čudiš, da te nimamo za lepega?
En sam ego, pa še ta grd ko smrt.
Točno to opisano je poglavitni razlog, da boš s svojimi rođaki vred letel preko meje v nepovrat in to kmalu.
Pa daj nam pred odhodom še zaupaj, kaj za vraga je tako finega v nenehnem provociranju, prosim!
Nam je nadležno in oblikuje mnenje o vas. To zate ni novica, verjamem.
Res pa me zanima, katero zadovoljstvo imaš ti od tega.
Na tem forumu komunikacija ni možna. Poglej moj prvi post v tej temi, zelo normalen in žaljive replike na njega. To je za tebe komunikacija?
Pogelj sebe, penasto nasocionalistično..letel boš v nepovrat…
Spet bom napisal. jaz imam slovensko ime in priimek. Ko sem nazadnje pogledal na osebno. Pa državljanstvo tud.:)))))))))
Bolj slovenski bi v bistvu že bil težko. Tolk sem slovenski, da sem skor arijska rasa.
me pa seveda zabava, da si me predstavljate kot penastega čefurja v trenirki, to pa ja.
Veš kaj, za vas gnoje, za kakršne se tu izkazujete, sem z veseljem čefur.:)
Samskemu ciniku je seveda namenjeno
Dovolj je zdaj, 12.08.2025 ob 13:07
Točno to opisano je poglavitni razlog, da boš s svojimi rođaki vred letel preko meje v nepovrat in to kmalu.
Pa daj nam pred odhodom še zaupaj, kaj za vraga je tako finega v nenehnem provociranju, prosim!
Nam je nadležno in oblikuje mnenje o vas. To zate ni novica, verjamem.
Res pa me zanima, katero zadovoljstvo imaš ti od tega.
Aha…
“frfotavo feministično derište” je zate recimo kulturen nagovor ob vstopu v temo. S Slovenčki opletaš nenehno. Neke ženske bi morale ustrezat tvojim merilom o “ponudbi”…
Pa kdo si domišljaš, da si?
Grande finale pa je objava osnovnega smotra: provociranje.
Noben priimek, državljanstvo ali arijska rasa te ne reši čefurjanske mentalitete. Pa niti to ni pomembno. Je pa tisto, čemur zelo očitno nisi dorasel in ne moreš niti razumeti. Morda bi bilo bolj pravilno reči, da nočeš. Torej še stopnja nižje na vrednostni lestvici dostojanstva.
samski cinik, 12.08.2025 ob 13:14
Na tem forumu komunikacija ni možna. Poglej moj prvi post v tej temi, zelo normalen in žaljive replike na njega. To je za tebe komunikacija?
Pogelj sebe, penasto nasocionalistično..letel boš v nepovrat…
Spet bom napisal. jaz imam slovensko ime in priimek. Ko sem nazadnje pogledal na osebno. Pa državljanstvo tud.:)))))))))
Bolj slovenski bi v bistvu že bil težko. Tolk sem slovenski, da sem skor arijska rasa.
me pa seveda zabava, da si me predstavljate kot penastega čefurja v trenirki, to pa ja.
Veš kaj, za vas gnoje, za kakršne se tu izkazujete, sem z veseljem čefur.:)
Slovenec ne moreš biti, ker ste izmišljotina. Nikoli ni bilo naroda “Slovenec”.
Forum je zaprt za komentiranje.