karkol napišeš, ti prizadete pišejo, da si grd debel pa plešast
nora baba spet vrešči, 10.08.2025 ob 21:57
kakršnokoli kritki napišeš, ti potem tiste najbolj prizadete napišejo, da sem grd debel pa plešast. ajde bajsure dajmo se srečat, pa potem javno objavimo kakšni smo. se pregledamo od pete do glave in da vidmo kdo je bolj debel pa grd. aja to pa ne.
Res je. Ne prenesejo resnice.
Ne sekiraj se. jaz imam že debelo kožo glede tega. srednjeletnice si me že eno leto predstavljajo kot nekaj najslabšega na svetu, samo zato, ker skoz pišem, da živim sam, da znam uporabljati sesalec, kuhati, likati in da ne vidim, kaj bi v moje življenje prineslo neko frfotavo feministično derište. One mislijo, da bodo sramotilne taktike delovale, da me bo to nekako spreobrnilo, ali kaj.
Prepičati so me tudi že hotele, da moški rabi žensko zaradi pogovora, a o čem naj bi s epogovarjal, če se že tukaj o vsem skregajo z mano?
Ne sekiraj se, gre za to, da ženske počasi spoznavajo, kje kotira njihova vrednost in zato samo še užaljeno vreščijo na vse okoli sebe.
resno vprašanje, 11.08.2025 ob 08:43
Če ste tako fajn in vse….zakaj vas “mnenje” enih popolnih tujk na nekem forumu gane? In to celo takih, ki jih menda nočete? Mislim da ste kar za skupaj takšni. Iščete družbo online. No to je to. Doseg nesocializiranih. Uživajte 🙂
glupo si glupo, 11.08.2025 ob 09:08
za druge ne vem, mene pa ne gane. meni je smešno, ko se prizadete perde oglašajo in govorijo da si grd pa plešast. ne gre se da me to gane, gre se zato, ko vidiš domet bab iz spodnjega sloja, nerazgledane , neumne, zaplankane, zaostale, a zaradi takih da bi se skiral heh ti pa si usekana ej
??? o, kako bi lahko bil zabaven, če ne bi ISTIH zlobnih pripomb stresal!
Posmeh nižjemu sloju ti je zabaven?
A mi znaš povedat, v čem se razlikuješ od teh žensk?
samski cinik, 10.08.2025 ob 22:09
Ne sekiraj se. jaz imam že debelo kožo glede tega. srednjeletnice si me že eno leto predstavljajo kot nekaj najslabšega na svetu, samo zato, ker skoz pišem, da živim sam, da znam uporabljati sesalec, kuhati, likati in da ne vidim, kaj bi v moje življenje prineslo neko frfotavo feministično derište. One mislijo, da bodo sramotilne taktike delovale, da me bo to nekako spreobrnilo, ali kaj.
Prepičati so me tudi že hotele, da moški rabi žensko zaradi pogovora, a o čem naj bi s epogovarjal, če se že tukaj o vsem skregajo z mano?
Ne sekiraj se, gre za to, da ženske počasi spoznavajo, kje kotira njihova vrednost in zato samo še užaljeno vreščijo na vse okoli sebe.
Veš kaj, samski cinik, enkrat za spremembo se nehaj sprenevedat. Saj tako zabit pa spet nisi, no.
Nobena se še ni nikoli spotikala čez tvoje gospodinjske vrline in odločitev za samski stan, komu lažeš? Sebi?
Tvoje vztrajno zaničevanje žensk, predalčkanje in predsodki, ki jih tako zapriseženo ponavljaš vsak dan so razlog, da dobivaš enake nesramnosti nazaj.
Menda ne pričakuješ stoječih ovacij od žensk, ki jih imaš “samo za pofukat”, lovače na denar, nerazgledane, neuporabne za karkoli razen za v posteljo. Intenzivno pa skačeš na vsakogar, ki vidi v ženskah kakršnekoli vrline.
O tvojih motivih za vsakodnevno posplošeno kritiko nima s teboj niti več smisla razpravljati, tudi nikomur ni zares mar. Se pač v odprtem čveku odzivamo s svojimi mnenji, to je pa to. Je pa tvoje vsakodnevno ponavljanje izstopajoče in je logično, da pomislimo na razloge za take zapise. Ugibanja so pa forumu primerno zate tudi žaljiva.
Tvojega pojasnila itak nisi nikoli jasno predstavil. Samo pretiraval si že do mere, ko si postal dolgočasen in nezanimiv.
Milo za drago pač. Ti pa kar nadaljuj, če ti je to res tolikšen užitek.
Spistovani Samski cinik. Vas je pa v zivljenju moralo nekaj zelo prizadeti.
Ne vem kaksne gospe spoznavate. A zenske, ki jih poznam in se z njimi družim in ni jih malo, cenijo moskega ki zna poskrbeti zase, vkljucno s pranjem, kuhanjem in pospravljanjem. Je pa res, da nad vecina ni manekenskih postav in brez kaksnega sivega lasu. Spoloh ce se zraven zna menit se o cem razen o vrstah piva in nogometu
Izgled, 11.08.2025 ob 11:02
Spistovani Samski cinik. Vas je pa v zivljenju moralo nekaj zelo prizadeti.
Ne vem kaksne gospe spoznavate. A zenske, ki jih poznam in se z njimi družim in ni jih malo, cenijo moskega ki zna poskrbeti zase, vkljucno s pranjem, kuhanjem in pospravljanjem. Je pa res, da nad vecina ni manekenskih postav in brez kaksnega sivega lasu. Spoloh ce se zraven zna menit se o cem razen o vrstah piva in nogometu
Ne utrujaj se z njim. On je prepričan, da se z ženskami nima o čem pogovarjati. O sebi pa se itak noče. To je moški “pogum” in osebnostna rast. ?
Karkoli ga je že zjebalo, ni več povod za kako razumevanje, usmiljenje ali osvetljevanje in iskanje rešitev. To je betonsko trmasta srbska glava, niti hilti ne pomaga.
Pusti nerešljivo, škoda cajta. Gonil bo svoje do smrti. Pusti mu veselje, da samega sebe prepričuje v svojo veličino.
Cinikova usoda, 11.08.2025 ob 11:14
Ne utrujaj se z njim. On je prepričan, da se z ženskami nima o čem pogovarjati. O sebi pa se itak noče. To je moški “pogum” in osebnostna rast. ?
Karkoli ga je že zjebalo, ni več povod za kako razumevanje, usmiljenje ali osvetljevanje in iskanje rešitev. To je betonsko trmasta srbska glava, niti hilti ne pomaga.
Pusti nerešljivo, škoda cajta. Gonil bo svoje do smrti. Pusti mu veselje, da samega sebe prepričuje v svojo veličino.
Pa ja, točno to! On, pa Navajo, pa iDesi in podobna zalega, vsi so isti pacienti.
Najbolj pametni in EDINI pametni.
Smešno je, kako lepijo ene in iste citate in modrosti. Res smešno in pomilovanja vredno. Mesece in leta.
Če bi znali misliti, bi se vsebine že premaknile kam. Pa se ne, niti za milimeter.
Pomeni? Da so dosegli svoj zenit. Zdaj bi samo še kakega sotrpina radi potegnili v svoje zagrenjeno vesolje. Skupinsko je večji užitek sovražiti. Tolažba omejenih umov.
Recept? IGNORIRAJ! Od vsega na svetu jih najbolj boli biti spregledan. Navada iz plenic ven.
Smokica832, 11.08.2025 ob 12:48
Jaz ti želim topel moški objem na klopci v tivoliju ali žensko roko, da te poboža po plešasti glavi in debelem trebuhu. naj ti sonce posije v življenje in naj ti sončni žarek prikrade nasmeh na ustih.
Vsaka čast, v tej vročini bi ti še eno prešvicano taco na sebi imela?
daisycutter, 11.08.2025 ob 13:02
Tole je pa že tak dolgčas, da grem raje gledat kako trava raste.
Res je. Do konca dolgočasno.
Se samo meni zdi, ali so ti naši pacienti ko telebajseki? Vsak stavek morajo petkrat ponovit…
Dečki, nekaj novega se spomnite sem gor pisat ali pa se skinite s foruma. Nič novega ne znate povedat, vašega jamranja in nesramnosti smo pa siti.
Pa sej nikokar niti en mal zanima, kakšen si, grd ali lep oz. gdo si v resnici. To, da zmerjaš ženski spol, družbeno nižji sloj, pa veliko o tebi samemu pove. Očitno si prilezel iz ene takšne proizvodne riti, da sam rineš v nižji sloj, misleč, da si kaj več.
Poznaš tisti pregovor; povej s kom se družiš in ti povem, gdo si
ali pa “povej kje živiš in ti povem, gdo si”.
Čisto simpl za razumeti, tudi drugi tebi nastavljajo ogledalo.
Forum je zaprt za komentiranje.