Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšno izobrazbo imate in kakšen je vaš status sedaj?

Kakšno izobrazbo imate in kakšen je vaš status sedaj?

no ne čist, jaz mam sam triletno pomočniško…:(((

Spet tisti dnevi?

Zdej že sama seb repliciraš… :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

diploma na FF, status samostojne novinarke, plačujem prispevke, zaslužek: okoli 300.000 SIT, odvisno kok sem pridna…

hmm…sam mal popravla sem se…da se ne bi po pomoti preveč enačla s kom, ki ima več šol kot jaz…:))

katere dneve spet…:) zmeraj mam tiste dneve….:) ktere dneve maš pa pol ti, če ne tiste?

Se mje zdel, da maš permanenten pms… :)))

Jest? Zakwa pa jest? Kwa sm pa jest zagrešu?

jaz tud nisem še nič nardila. pa ne vem zakaj me maš non stop na sumu?

Tm od 20 do 120 ti kr neki manjka…

nč ne manjka…zaporedja…20…120…220…320…., kjer je d=100
al pa……………………………..20…120…720…4320…, kjer je d=6
al pa……………………………..20…120…40….140…., kjer je……
al pa……………………………..
idej kokr češ

Probej rajš d=28… :)))

glede na to, da sta podana samo prva dva člena zaporedja, je d lahko kolkr čes, tud 28.

ena varianta: 20,120,580,2696,…
druga varianta:20,120,860,6336…

najverjetneje pa si meu u mislih kej tretjega.

Univerzitetna izobrazba, teče sedmo leto zaposlitve, nedoločen čas, 220.000 SIT

LP

SŠ, se 11 izpitov mi manjka do univerzitetne izobrazbe.

Absolventka na FDV, 24 let, redno zaposlena za nedoločen čas, 3 leta delovnih izkušenj

V.stopnja, zaposlen za nedoločen čas, delovno mesto ocenjeno za VI.stopnjo, plača za mesec september ob 100% prisotnosti (malica in prevoz) je nanesla 245.000 SIT. Sem zelo zadovoljen.

VII. st. neuporabnega faksa, zaposlitev za dol. čas za V.st., plača zanič pred tem na porodniški in pogrešam študentske čase. Stopnja zadovoljstva: tako tako z upanjem na boljše čase.

Še 5 izpitov in diploma na VII stopnji, zaposlena v državni upravi na delovnem mestu s V. stopnjo, plača za september z vožnjo in malico ter delovno dobo (12 %) 165.000. malo, je pa redno!

sedma stopnja, pet let delovne dobe, oglaševalska agencija, določen čas, 250 000 sit neto (brez malice in vožnje)

VII stopnja, Dokončan magisterij: po končani pripravniški nisem dobila dela v svoji stroki, dobila delo povsem drugje, delam za v. st. iz., mizerna plača, trenutno na porodniški 114.000, če bi bila v službi pa bi zneslo okoli 140.000. Za popi.., da s takšno izobrazbo delam na takem delovnem mestu in da v tej preljubi državici ne morem dobiti dela, primernega za mojo izobrazbo. Ko se spomnim na to, me vse mine. Po drugi strani, pa pomislim koliko je brezposelnih .. Ampak to mi je v slabo tolažbo.

3letnik faksa trenutno.

končana pa gimnazija

Končan faks, v svobodnem poklicu – dohodek enako svoboden, enkrat veliko, drugič malo …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close