Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kakšno izobrazbo imate in kakšen je vaš status sedaj?

Kakšno izobrazbo imate in kakšen je vaš status sedaj?

Tako, da vidimo profil foruma.

Najvišja končana je SŠ. Faks je ostal nedokončan, dva izpita in diploma…. Upam da ne bo tako ostalo do konca. Zaposlena.

Ena diploma že imam, pišem že drugo in iščem zaposlitev. Trenutno delam preko študenta, ker drugega ne najdem.

Absolventka, delam preko študenta, pa izobražujem se na področjih k me zanimajo, pa upam da mi bo uspel pridt naprej… Službe še ne iščem, niti nimam časa, da bi imela fiksen delovni čas…

študentka

diplomirala prejsnji teden, trenutno brezposelna, cakam razpis na MSZS.

Imam status abolventke, izpitov nimam več za opravit, diplome pa imam še polovico za napisat. Po diplomi nadaljujem z dodatnim izobraževanjem, potem pa magisterij še. Če me prime, delam preko študenta, sicer pa zdaj malo počivam:-) Kar se službe tiče, pa verjetno začnem po diplomi.

Štiri razrede pomožne šole.

Končano imam SŠ – poklic ekonomski tehnik, vpisana v 2. letnik EF in delam preko študenta v odvetniški pisarni.

Dve univerzitetni diplomi, magisterij, zaposlena v javnem sektorju za nedoločen čas in če lahko dodam, smešno nizka plača glede na cene v trgovinah in položnice…

Diploma FDV – komunikologija. Eno leto redno zaposlena.

magistra ekonomija – zaposlena

glej, glej, kje srečam sošolca… 🙂

Zaposlena, visokošolska izobrazba. Prej (pred drugo porodniško) sem delala preveč, je blo za znoret, plača je bila pa kar OK. Po drugi porodniški šla v drugo službo, je OK, samo malo dolgočasno. Zdaj so dal v firmi razpis za financiranje magisterija in malo razmišljam, da bi se prijavila.

Dve univerzitetni diplomi in kup različnih strokovnih izpitov in licenc, zaposlena za nedoločen čas v javnem sektorju, previsoka izobrazba za moje pojme za urnik, ki ga delam, delo sicer kar v redu, dokaj stimulativno in kreativno, plača solidna, vendar nižja v primerjavi z enako izobraženimi. Skratka, prav zares slabo mi ne gre, vendar si puščam vsa vrata odprta.

ekonomski tehnik. študiram na ef, 1. letnik (drugo leto) drugi semester, študij na daljavo.
iščem delo preko študentskega servisa. zaenkrat še nič. še čakam na odgovre…
to je to.
pa lep dan!

diploma VUŠ – 4 leta in pol delovnih izkušenj, javni sektor, nedoločen čas, plača solidna, za samostojno življenje – brez dodatkov partnerja in staršev

Mody in 2CV, ali lahko napišeta, kakšno plačo imata?

Jaz: končan univ. faks, zaposlena za določen čas.

Ja, lahko, nič mi ni nerodno in lahko ti kar iz plačilnega lista prepišem…torej mesec september, 100% prisotnost, vse skupaj, tudi malica in prevoz je naneslo 218.000 SIT.

Faks; brezposelna

Blondy, kako si dobila to delo. Si se javila na objavo v študentskem servisu in so izbrali tebe ali preko vez?

Malice imaš za kakšnih 20.000 sit, kaj pa prevoz?

maja letos sem končala pravni faks in iščem službo, zaenkrat žal neuspešno 🙁

fax, jutri se vpišem na magisterij … zaposlena v javnem sektorju … plača spodnji sprednji razred, je pa zanesljiva, kar tudi nekaj odtehta … ja, magisterij si bom financirala sama … država nima posluha …

Čista sreča. Našla prek oglasa n ŠS, najprej je blo delo za nadomeščanje za 14 dni..pol sm se pa očitno obnesla in me je odbetnik obdržal 🙂 Nobenih vez, nobenih kuhinj..

VIII stopnja,pred 2. porodniško delala cele dneve za 250.000 neto, se mi je zdelo že vse brez veze, nisem imela časa niti zapravit denarja- to se mi ni zdel smisel življenja.
Po porodniški našla drugo službo, delam od doma, plača ista, zdaj zadovoljna ker sem na razpolago otrokom ko me rabijo-se pa bojim da se bom začela dolgočasit-we will see.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close