Kakšne ženske imamo moški radi
Za moške verjetno velja enako?[/quote]
Tu bi pa ti več imel za povedat. Jaz nimam rad moških :)[/quote]
Ženske jih imajo, če slučajno nisi razumel. 😉
Kot običajno, si se “spretno” izognil odgovoru na preprosto vprašanje. Da ja ne bi bog ne daj zašel iz teme, ker ti pa tega ne počneš.
Kakorkoli, vprašanje je čudno zastavljeno, ampak ja, všeč mi je, če ženska dobro kuha, ampak vse to ji nič ne pomaga, če mi njena osebnost ne ustreza. Všeč mi je, če na svet in nase gleda odprto, dovolj ampak ne preveč kritično, to se mi zdi odgovorno. Se pravi, odgovorne so mi všeč. Barva las pri tem ne igra nobene vloge, vsaj ne da bi se zavedal. 🙂
To je resnica, ker je veliko moških nesposobnih in ob sebi potrebujejo tako, ki nima svoje besede, se pravi, ni nujno, da je neumna, dovolj je, da je nesamozavestna in da ne verjame v svoje mnenje. Ampak take zveze se seveda ne obnesejejo, vsaj ne v prid obeh.
Take zveze se kar pogosto obnesejo. Ona lepa, mlada, ne preveč pametna, vseeno pa dovolj zvita, da ga moškega ovije okrog prsta. Poznam kar nekaj moških, ki so čisto zmešani, ko zagledajo lepotico z nasmehom, kar pozabijo na vse teze o naravnih, pridnih ženskah.
Lepotice, ki niso ne preveč delovne, ne preveč pametne (niso pa ravno neumne), pa zadevo izkoristijo. Vsi, ki se slinijo okrog nje, ji z veseljem naredijo vse mogoče usluge. In seveda računajo na kaj več kot lepe poglede :).
Lepotice je jasno, da pridejo veliko bolje skozi kot druge. Če je pa lepa in pametna in toliko zvita, da te pameti ne pokaže, potem pa je to terna zanjo. Tipi naredijo vse za take ženske.
To je resnica, ker je veliko moških nesposobnih in ob sebi potrebujejo tako, ki nima svoje besede, se pravi, ni nujno, da je neumna, dovolj je, da je nesamozavestna in da ne verjame v svoje mnenje. Ampak take zveze se seveda ne obnesejejo, vsaj ne v prid obeh.[/quote]
Ok, težko bi shajala z nekom, kjer ne bi smela imeti svojega mnenje oz besede, navsezadnje nisem za okras ali predmet za pumpanje ega ali dajanje v nič ali kakorkoli že…me ne preseneča samskost.
To je resnica, ker je veliko moških nesposobnih in ob sebi potrebujejo tako, ki nima svoje besede, se pravi, ni nujno, da je neumna, dovolj je, da je nesamozavestna in da ne verjame v svoje mnenje. Ampak take zveze se seveda ne obnesejejo, vsaj ne v prid obeh.[/quote]
Ok, težko bi shajala z nekom, kjer ne bi smela imeti svojega mnenje oz besede, navsezadnje nisem za okras ali predmet za pumpanje ega ali dajanje v nič ali kakorkoli že…me ne preseneča samskost.[/quote]
Žal, veliko moških “svoje” partnerke jemlje kot objekt in ne kot osebnost, na nek način si jih prilastijo in potem z njimi tudi tako ravnajo, kot z nečim, kar nima duše.
Če imaš žensko samo za gledat, potem si nalepi pa poster na steno, od ene ki se reži. 🙂
Omajgad, kaj ti vse povlečeš vn. Ej, zakaj nisi še tu dodal zraven, da vse to izvira iz otroštva ? Daj še bolj zanaliziraj no, vsaj ena stvar, ki ti gre odlično od rok.
Forum je zaprt za komentiranje.