Kakšne cene apartmajev?!!!
hey. se najdejo tako apartmaji kot prikolice,sodobne in ugodne:) jaz sem bolj taki tip da vrtam pa vrtam dokler ne najdem res ugodne ponudbe,da mi potem vsi tečnarijo ja kje si pa to našla:) namreč pri nas je isto,oring finančna kriza a na morje gremo pa pika,da si vsaj 1x na leto nekaj privoščimo…res so nekatere cene grozne,pa res grozne..pa tudi agencije so fuul razlikujejo cenovno-pa za isto ponudbo:( mi gremo preko pošte potovanja-podružnica sončka…letos smo rekli da gremo malo na našo obalo a je vse taaako drago in sem si zaželela da vsaj 1x nebi rabila kuhat saj smo drugače nonstop v apartmajih in sem preletela hotele,v sezoni za 2 odrasli osebi plus 1 otrok,sem preko relaxa dobila nacenejšo ponudbo 879€ v barbari portorož,ostale cene drgih hotelov v portorožu,kopru,strunjanu čez 1000€. dokler nisem izvedela za super ponudbo v ankaranu,kot prvo mi prav paše lokacija-malu miru:) skratka v kompleksu adrie v novih letos prenovljenih vilah,sobe z mini barom,stv,balkon,.. polpenzion v hotelu convent**** prost vstop v pokrite bazene,wellnesmini klub za otroke,…skratka vse to kar dobiš čez mejo..za neverjetnih 500€ plus to da je v to ceno vštet strošek agencije in riziko odpovedi:) v vseh drugih poslovalnicah so cene zelo višje,in tudi če naročiš preko njih-direkt adria je dražje.. res pa še na obroke smo si naredili da ni naenkrat prevelik zalogaj:) drugače pa najdeš za to ceno hotele tudi na hrvaškem,le pravi čas moraš rezervirati,najbolje first minut ali last minut.. mi smo dali v istri za 4 osebe plus otrok v sezoni 350e..pa to preko bolhe…le iskati je potrebno,pa tudi včasih malo pogajanja;) lp
Forum je zaprt za komentiranje.