Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kakšne cene apartmajev?!!!

Kakšne cene apartmajev?!!!

Za mojo družino iščem en apartma,..2 odrasla in dva mala otroka pod 2 leti.
Gledam kakšno lokacijo ki ni predaleč konec avgusta….adijo pamet!
ja pod 60 eur na dan ne najdem nič!ne vem no, meni se zdi to grozno drago…a sem samo jaz za luno?koliko vi plačujete? Pa za ta denar bi mi mogli še hrano dat 🙂

Povej, kam te vleče. Bom še jaz pogledala, mogoče najdem kaj cenejšega. Pa termin še povej.

Počakaj do poletja in ne rezerviraj nič prej. Ob vsem, kar se trenutno dogaja, boš poleti komot dobila krasen apartma za 30€, če bojo hoteli sploh imet goste. Mnogi ljudje iz javnega sektorja bodo očitno letos morali črtati poletni dopust. Mi bomo že eni takšnih.

Jaz ne najdem prikolice pod 80 eur/dan http://camping.gebetsroither.com/en/campgrounds/croatia/dalmatia/camping-vira/ , tako da za 60 bi šla takoj. Je pa res, da si želimo v kamp ne v apartma.
Po moje pod 60 res ni nič. Ravno danes sem slišala za en apartma, kjer so bili kolegi lani – 155 eur/dan (3 spalnice, 2 kopalnici, torej mogoče za 2 familiji, kar je še vedno več kot 70 eur/dan/familijo.

No, najbrž se kaj cenejšega tudi dobi, samo ne ob morju ):

Jaz že dolgo trdim, da če si ne moreš privoščiti dopusta na Hrvaškem, greš v tujino 😉

prikolice za cca. 35€/dan dobiš na bolhi in avto.netu

Mi smo šli pa lani prvič na blef – tako so nam svetovali kolegi, ki imajo tudi male otroke. In dejansko smo apartma potem najeli za nižjo ceno od oglaševane preko interneta, brez barantanja. Šli smo julija, je bilo kar precej apartmajev praznih, govorim za Hrvaško.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Mi gremo za 74 evrov na dan v all inclusive hotel na plaži. 🙂 Z bazenom. Vsa hrana in pijača všteta.

Poglej na booking.com. 14 dni je bilo na Krku še za dobit apartmaje cenejše od 60 eur.

A mogoče za 74 eur/dan/osebo? Ker to je velika razlika kot 74 eur/dan/zavse 4 (npr. v kampu ali apartmaju)
Če pa je to cena za 3-4 osebe pa me zanima, kam in kdaj? Meni res ni jasno, al ne znam iskat al kaj.
Če gledam kak hotel za nas 4 za 14 dni, se cene začnejo čez 2000 eur.

mi smo sicer v kampu, ampak v okoliških apartmajih celo poletje visijo listki free room, sem prepričana da je tko povsod, kot pravi ŽN.

Mi smo lani plačali za 3 tedne morja-kamp-imamo svojo prikolico 1100€.

Ja, tudi kampi niso več to kar so bili.

Mi gremo v Pakoštane, v tiste slamnate hiške, konec junija, 2 odrasla, 2 otroka. Za vse 4 plačamo 669,48 eur, all inclusive 🙂 In za mularijo se ful dogaja 🙂

Kje pa ste?

Kje pa ste?[/quote]

cres

Za počakat je, cene bodo zagotovo nižje.Denarja ni. tudi v Italiji, Nemčiji… Nikjer ne bo gneče.

Mi gremo na dopust vsaj za 14 dni in sem si za foro zračunala, koliko bi nas prišlo v pakoštanih – 2788 eur!
https://secure.uniline.hr/index.php?lang=si&pid=700&oid=60525160037399301&uid=1716

A mogoče za 74 eur/dan/osebo? Ker to je velika razlika kot 74 eur/dan/zavse 4 (npr. v kampu ali apartmaju)
Če pa je to cena za 3-4 osebe pa me zanima, kam in kdaj? Meni res ni jasno, al ne znam iskat al kaj.
Če gledam kak hotel za nas 4 za 14 dni, se cene začnejo čez 2000 eur.[/quote]

Ne, za vse, ampak je bil first minute. Zdaj je že vse polno. Te ponudbe gredo takoj, ko so zunaj.
Je pa Pelješac. Sicer daleč, ampak čisto soliden hotel, dobra hrana in nepremagljiva cena.

Poskusi v Zatonu pri Šibeniku.Res je miren kraj,mir ob obali,5 km. ven so Vodice in žur sto na uro.
Apartmaji v sezoni 40-45 eu s klimo,takso,…
Na google klikni Apartmani Marty .Mi smo bili v enki in čudovito,prostorno,2 sobi,veeelika terasa na vrhu),v centru Zatona,blizu imaš vse,od Šibenika,slapovov Krke,bunge jumping iz mosta v morje,Vodice,kot sem omenil,Petrol črpalko(4 km.vstran).Čudovito za 40-45 eu na dan.
Mi smo letovali 3 leta pri tej osebi,sedaj smo izvohali apartman v istem kraju za SAMO 25 eu z vsemi dajatvami.(dvosobno z teraso,10 m od morja,obale.)
In za 10 dni imaš poceni dopust 250 eu apartman,nekaj hrane prineseš s sabo(imajo veliko skrinjo),250 eu porabiš za sprotni živež,80 eu gorivo in cestnine in to je to za 4-člansko družino,ki se z veseljem vrača na staro mesto.

ja gledala sem Krk ker je blizu ker bomo šli z dojenčkom in bi rada da je vožna čim krajša.
Ja apartmaji so pa tam okoli 400m od plaže…ampak vseeno.
Madona no so dragi.

Mi imamo res malo denarja, ampak pri morju se pa ne šparamo!
Jaz najprej hočem, da je apartma lepo moderno urejen,
zelo blizu plaže,
zelo blizu centra,
na 4. mestu mi je pa cena- če ne izpolnjuje prvih treh pogojev, je zarad mene lahk zastonj, pa ne grem.
Na dopustu se pa ne bom sama sebe zajebavala, da bom v eni stari gnili luknji s pra pra babičinim pohištvom in tistimi usranimi tepihi, samo zato ker bo apartma poceni.

Jaz sem letos prek strani http://www.krk-info.com/ rezervirala apartma. Dobiš tudi normalne cene apartmajev, seveda je pa odvisno za kakšen termin iščeš.

Noro. Plus prevoz in velikokrat hrana. Mene z atake cen etam ne bodo videli.

Mi gremo na dopust vsaj za 14 dni in sem si za foro zračunala, koliko bi nas prišlo v pakoštanih – 2788 eur!
https://secure.uniline.hr/index.php?lang=si&pid=700&oid=60525160037399301&uid=1716%5B/quote%5D

ja, do konc junija so dokaj nizke cene, potem kar poskočijo – pa tudi agencije se med seboj ful razlikujejo. Mi gremo s Potepuhom. Zato pa gremo takoj po šoli in to en teden, en teden pa bomo doma…pleskali, kolesarili, pa zopet pleskali.. 🙂

vprašanje za Poskusi!
prosim če mi lahko poveš kje si dobila apartma za 25€ ker midva greva sama z možem in povsod vidim samo 40-45,pa se mi zdi brez veze plačevat toliko ker sva samo 2,hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close