Kakšen šok pri sodelavki doma
Narobe, 22.07.2021 ob 15:05
kokoši, 22.07.2021 ob 14:05
pijeve, kramljave, 22.07.2021 ob 14:03
A mi nekdo lahko, lepo prosim pove, kje v Sloveniji uporabljate spakedranke ala pijeve, klepetave…??
U Lublan, to je naše narečje. Ponosni smo nanj.
Gorenjci!! Ljubljančani ne govorimo tako.
Gorenjci definitivno NE govorimo tako!
Seba…, 26.07.2021 ob 09:35
Samska54, 23.07.2021 ob 15:03
Jaz bi bruhala
Meni so moski gnila in odurna bitja in bi sosedo tozila ker mi je unicila dan. Bljek! Ne zelim vec posla z nobenim pa nisem lezba. Res ji manjkajo kolescka ce misli da se z nagim mozem vazi
Mrš u k…. Si ti cela gnila in odurna?? očitno boš še dolgo samska
Ja Seba ta oskubljena kura se moti, moški so lepa in privlačna bitja. Bolj od žensk. Tako je pri živalih in pri ljudeh. Pavovo perje s katerim se kiti je njegovo in naravno, ker moški so pač naravno lepi. Perje s katerim se kitijo ženske in njihovi nasledniki tisti transvestiski čudaki iz napačne LGBT agende ki našemljeni hodijo po paradah ponosa pa ni naravno. (Mimogrede normalni geji in lezbijke nimamo nič z njimi.)
Milena721, 22.07.2021 ob 13:22
Včeraj sem bila na obisku pri eni sodelavki. Ta me je vedno vabila naj se oglasim, ko bom v bližini. No, in sem se.
Pridem na obisk, pijeve kavico in kramljave. Naenkrat pa kar njen mož pride iz kopalnice nag. Me pozdravi, reče par besed in gre ven na lezalnik.
Bila sem kar mal šokirana, in mi pravi sodelavka ah, mi se doma drugače kar nagi sprehajamo. Ne smeš zamerit. Sem rekla sam “ah, kje”.
No razgled pa je bil.
Potem sem malo razmišljala in se mi čedalje bolj zdi, da se je hotela samo pohvaliti mal z njim.
@Milena721 se mi zdi, da se ni popolnoma nič želela hvalit z moževim,
pač pa te je v resnici odkrito povabila v trojčka.
Glede na tvojo izjavo ”No razgled pa je bil.” zgolj ugibam, da te morda celo mika.
Kaj veš, morda bi znalo biti zanimivo…
Forum je zaprt za komentiranje.