Kako ženske, ki delajo splav rečejo, da takrat odločajo o svojem telesu
bodimo realni, 26.05.2022 ob 10:31
Ljudi je itak preveč.
Če misliš, da je ljudi preveč in če te to skrbi, potem imaš možnost, da fentaš sebe. Pa bo prec eden manj. Pa ostali imate prav tako možnost, da rešite svet pred preveliko nataliteto tako da se pokončate sebe. Ne ubijajte otrok, ki se ne morejo branit.
kočevar, 26.05.2022 ob 10:48
A hočeš povedat, da ti svojega nerojenega otroka ubiješ iz dolgčasa?
Joj, škoda da sem si premislila – sem hotela tik po svojem odgovoru napisati tudi to, kar mi boš ti predvidljivo odgovoril, pa si prej napisal točno in dobesedno to.
Trol brez domišljije je huje kot navaden trol.
kočevar, 26.05.2022 ob 09:59
Butelj na kvadrat, 26.05.2022 ob 09:53
kočevar, 26.05.2022 ob 09:33
Pa še en beden izgovor rade uporabljate zagovornice splava.
Češ, kaj pa, ko je bla ženska posiljena in je zanosila. Pa kje za boga se klatite, da je tolk posiljevalcev okol vas? Kje je tolk posiljevalcev? Vse ste bile že nekaj posiljene. Pa glih takrat ste bile v plodnih dneh, ko vas je posilil! Madona kolk ste plodne naenkrat vse.
O, sveta preproščina. A lahko še bolj tiščiš glavo v pesek? Ne, posilstev sploh ni, a ne, oziroma se dogajajo samo k. Ja, saj, tipično slaboumna razmišljanje desničarjev. Je pa statistično dokazano, da bolj kot je družba tradicionalna, več je posilstev, tudi v okviru zakonske zveze, po drugi strani pa manj prijav, ker ženske mislijo, da morajo vse požreti.
Če te zanima, kje se dogajajo posilstva in druge zlorabe, pokukaj v najbližji samostan, k verouku, v vsak četrti ali peti dom, za štiri stene… Ne bit tako naiven, no. Res ste pa tisti, ki idealizirate prepoved splava že po naravi malo bolj naivne sorte. Ne znate sešteti dva in dva, npr da so tisti, ki se najbolj zavzemajo za to prepoved, sicer odgovornu za največ trpljenja in smrti ŽIVEČIH Ljudi, po drugi strani se pa preseravajo z leporecenjem svetosti življenja skupaj celic – ja, življenje je zanje sveto, ko njim koristi, sicer pa zanje ni vredno počenega groša.
A v samostanih je največ posilstev praviš? Zakaj pa so potem v samostanih največji NASPROTNIKI splava?
Sicer pa, kako pa ti veš, da je v samostanih največ posilstev? A si bla tam? A si ti nuna mogoče in te je menih posilil? Kaj pa ti počneš v samostanu? A posiljevalce iščeš tam?
No, vidiš Kočevar, da si bolj kratke pameti. Kaj misliš, zakaj so v institucijah, kjer se na skrivaj dogajajo ne samo splavi, ampak UMORI novorojenčkov, da o posilstvih in pedofiliji sploh ne govorimo, tako zelo proti splavu? Ker gre za NADZOR, za manipulacijo, za vodenje nekritičnih ovčic. Glavna prioriteta jim je pa podreditev žensk, saj vedo, da bodo lahko še naprej furali to prevaro tisočletij le, če bodo imeli pod seboj bazo vodljivi, ne preveč brihtnih in neizobraženih mater ter njihovega številčnega zaroda. Zato.
Butelj na kvadrat, 26.05.2022 ob 10:26
kočevar, 26.05.2022 ob 09:55
Anonimno 2700, 26.05.2022 ob 09:39
kočevar, 26.05.2022 ob 09:26
provokacija pa vseeno, 26.05.2022 ob 09:09
Sirotišnice v Romuniji so bile hud opomin kaj se zgodi, če se splav prepove in tega ne želi nihče normalen ponoviti. Rojstva morajo biti regulirana, če nočeš povzročati trpljenja in travm.
Moški bodo lahko odločali o splavu, ko bodo ženske lahko odločale o obvezni vazektomiji, torej nikoli.
Ampak kašne nesmisle in oslarije trosite zagovornice splava.
A rojstva morajo biti regulirana? A bejži no? A res?
Rojstva se ne sme regulirat z ubijanjem nerojenih otrok. Rojstva se lahko regulira samo, ali z kontracepcijo, ali pa z NEzanositvijo. Ne moreš ti kar pobijat. Ubij sebe pol, če smatraš da je ljudi preveč.
In tista, pred tabo, ki pravi, da je ženska naredila splav, ker ni hotela otroka s tistim tipom, zdaj je pa srečna z drugim tipom in njegovimi otroci. Sprijenost do konca. A zdaj je srečna, ker se je znebila SVOJEGA prvega lastnega otroka. Pa kako more bit človek tako pokvarjen? Pa kakšno vzgojo ste to imel?
Tebi, Kočevar, pa res ni pomoči. Vidim, da ne bomo prišli nikamor, si enostavno prekratek, da bi razumel osnovne pojme. Veš kako se zmeniva? Ti se brigaj zase in za svoje telo (pazi, da boš šprical samo v takšno, ki bo hotela tvojega otroka), ostali se bomo pa zase in za svoje telo. Neumnezi s kratko pametjo, ki ne vidijo dlje od manipulativnega in pokvarjenega župnika na prižnici, pač ne bodo odločali o moji usodi in usodi mojih hčera, sester, prijateljic, vnukinj… Saj pravim, kar lahko storiš je, da skupek celic s tvojo polovico DNK ne bo splavljen, ostale pa pusti pri miru. Ne vem, zakaj je vam desničarjem tako težko dopovedati, da obstajajo meje med mojo in tvojo sfero, mislite, da lahko svoj nos vtikate povsod, v tuje postelje, tuje maternice, tuje možgane… Dejte se zresnit, no.
Pomoč ne rabim jaz, ampak jo rabiš ti.
No zdaj sem od tebe izvedel, da so proti splavu samo verniki, cerkev in župniki. Ja hvala Bogu, da jih imamo pol. Vsaj nekdo, ki je še normalen in se zaveda, da je življenje sveto. Še posebej je življenje sveto, ko se šele dobro prične. To je nebogljen otrok. Haloooo!
Ne ti meni o nekih osnovnih pojmih razlagat, ko v isti sapi lapaš, da bitje v tebi ni tvoj otrok ampak je skupek celic. A ti pa nisi skupek celic? Kaj si pa ti pol? Skupek dreka? Človek/otrok je pač “narejen” iz celic. Ampak to je človek, to je bitje. To je tvoj otrok. Kakšna zloba in hudoba od človeka moreš bit, da svojega lastnega nebogljenega otroka enostavno kar ubiješ, češ, saj si samo kup celic?
In pol ti meni pridigaš , naj se ukvarjam s sabo? Ti meni? Ukvarjam se s tistim, s katerim se ti zloba zaradi svoje izprijenosti nočeš ukvarjat. S tvojim nerojenim otrokom se ukvarjam. Namesto tebe.. Zdaj boš ti meni kot potencialna morilka oziroma zagovornica umorov nerojenih otrok, meni ukazovala naj bom tiho?
Potencialni morilec si kvečjemu ti. Do rojstva otrok nima pravne subjektivitete, zato ne more biti subjekt umora. Lahko je pa umorjena ženska, kateri neki wanna be pametnjakoviči prepovedujejo splav, čeprav lahko nosrcnist/porod ogrozi njeno življenje. Morilci so tudi tisti, ki bi prepovedali splav hudo prizadetega otroka. Poznam preveč mrtvih družin in zdravih otrok brez pravih staršev, ker imajo v družini tudi hudo invalidne ga otroka, zaradi katerega so starši v duši mrtvi in niso sposobni skrbeti za svoje zdrave otroke. Ko bo vam bebckom jasno, da ni golo življenje tisto, ki šteje, ampak kvaliteta življenja (ja, sem tudi za evtanazijo, ker menim, da smo ljudje upravičeni tudi do dostojanstva), še pa lahko pogovarjamo dalje. Do takrat pa nismo na isti valovni dolžini in je brez veze debatirat. Pa malo zdrave pameti ti ne bi škodilo. Dokler imamo visoko razvito medicino, ki ohranja ljudi, ki bi po božji volji že zdavnaj morali umreti, pri življenju v pozni starosti, je nujno tudi reguliranje rojstev. Že tako nam gre bolj slabo od rok, glede na to, da je glede na naravne resurse na Zemlji par milijard ljudi preveč. Ampak ne, vi bi szatcke, ki že sami komaj čakajo, da se poslovijo, prisilno vzdrževali pri življenju na če Jah, kisiku, aparatih in v mukah ter trpljenju, zraven tega bi pa še nenadzorovano štepali otroke. Pa kaj si osnovnošolec ali kaj?
Tako je, kvaliteta življenja je seveda na prvem mestu.
In vsi se zavedamo, da je splav skrajni ukrep za preprečitev nosečnosti, ki pa mora biti na voljo v zgodnji nosečnosti in v primeru okvar ploda. Otrok pa postane, ko je dovolj razvit, da že lahko preživi zunaj ženske. Prej, je del njenega telesa.
provokacija pa vseeno, 26.05.2022 ob 11:16
Tako je, kvaliteta življenja je seveda na prvem mestu.
In vsi se zavedamo, da je splav skrajni ukrep za preprečitev nosečnosti, ki pa mora biti na voljo v zgodnji nosečnosti in v primeru okvar ploda. Otrok pa postane, ko je dovolj razvit, da že lahko preživi zunaj ženske. Prej, je del njenega telesa.
A splav da je skrajni ukrep za preprečitev nosečnosti? Ne punca, splav ni preprečitev nosečnosti. Splav je PREKINITEV nosečnosti. Bitje v materinem telesu JE ŽE prisotno. IN to bitje je ŽIVO. S splavom se to bitje KI JE živo, potem ubije. Vse drugo je navaden pokvarjen izgovor.
provokacija pa vseeno, 26.05.2022 ob 12:25
Še dobro, da živimo v razviti državi in je tvoje mnenje popolnoma nerelevantno, tukaj pa seveda samo debatiramo. 🙂
Ja kakopak, res smo v razviti državi. Razvitost se po tvojem meri s tem, ali se nerojenega otroka lahko legalno in s žegnom države, ubije ali pa se ga ne sme ubit. Res visoka stopnja razvitosti. Za legalno ubijanje nerojenih otrok, pa res rabiš visoko stopnjo razvitosti. Kolkrat si pa ti že bila razvita?
kočevar, 26.05.2022 ob 12:45
Ja kakopak, res smo v razviti državi. Razvitost se po tvojem meri s tem, ali se nerojenega otroka lahko legalno in s žegnom države, ubije ali pa se ga ne sme ubit. Res visoka stopnja razvitosti. Za legalno ubijanje nerojenih otrok, pa res rabiš visoko stopnjo razvitosti. Kolkrat si pa ti že bila razvita?
ja točno to, pomeni, da kakšni kosmati bradači nimajo možnosti, da bi ženskam narekovali kaj naj naredijo. Splavi se delajo varno in sigurno, ne v kakšnem zakotju s pletilkami.
Michal, 26.05.2022 ob 13:12
Ne gre za telo ženske, ampak gre za novo človeško bitje.
In pravica do življenja je temeljna človekova pravica.
Če te ženske iz kateregakoli razloga otroka nočejo obdržati zase, naj ga pač takoj po rojstvu oddajo v posvojitev. V nobenem primeru pa nimajo pravice moriti.
najprej gre za skupek celic, ki se deli. Status človeškega bitja pa v bistvu dobi z rojstvom, če se že gremo formalnosti. In ženska je tista, ki odloča ali bo rodila ali ne. Noben drug kosmatuhelj ne.
Ni res, novemu človeškemu bitju že bije srce. Pravno pa je je bil še nerojen otrok zaščiten že po rimskem pravu. Celo dedoval je vse od trenutka spočetja dalje enako kot če bi bil že rojen.
Ti si pač ena primitvna in neizobražena morilka. In ti bi pametovala o formalnostih!? Škoda, da je tvoja mati sploh izsrala takšen morilski gnoj iz svoje pičke. Če koga, bi ravno tebe bilo treba splaviti.
Michal, 26.05.2022 ob 13:33
Ni res, novemu človeškemu bitju že bije srce. Pravno pa je je bil še nerojen otrok zaščiten že po rimskem pravu. Celo dedoval je vse od trenutka spočetja dalje enako kot če bi bil že rojen.
Ti si pač ena primitvna in neizobražena morilka. In ti bi pametovala o formalnostih!? Škoda, da je tvoja mati sploh izsrala takšen morilski gnoj iz svoje pičke. Če koga, bi ravno tebe bilo treba splaviti.
eh pa ja de, če hočeš dedovati sem moraš roditi živ, sicer papa dediščina. mrtvorojenci nikoli ne dedujejo. Kako tudi bi? Možakarji boste morali paziti na svoje padalce, glede ostalega pa lepo tiho biti.
mijav mijav, 26.05.2022 ob 13:15
najprej gre za skupek celic, ki se deli. Status človeškega bitja pa v bistvu dobi z rojstvom, če se že gremo formalnosti. In ženska je tista, ki odloča ali bo rodila ali ne. Noben drug kosmatuhelj ne.
Se vidi, da se je na tem forumu zbral sam ološ babji. Sam babji odpad je tukaj gor . Ko kdo vrže mačke v kanto ali v reko, se tukaj zgražate sto na uro, sama dobrota vas je takrat, ko pa ubijete lastnega otroka, se vam pa jëbe zanj.
Ha ha, ja, pravica do življenja je temeljna človekova pravica. Ampak malo se izobrazi, od kdaj naprej pripadajo človeku te pravice – od rojstva. Tako je veljalo že po rimskem pravu in najbrž ne zastonj, kaj ne? Saj pravim, fanatiki se brigaj te zase in za svoje zarodke, nas, ki znamo širše razmišljati, pa pustite pri miru. A prav? Ali je to preveč za vašo desničarsko zaplonkanost? Vaše vsiljevanje vašega prepričanja vsem drugače mislečim je nekako enakovredni temu, če bi nekdo vas silil, da morate narediti splav, če bi bil zarodek defekten. Pa tako ne gre, kajne? Vsak se lahko zase svobodno odloča. To je temelj demokracije.
kočevar, 26.05.2022 ob 13:37
Se vidi, da se je na tem forumu zbral sam ološ babji. Sam babji odpad je tukaj gor . Ko kdo vrže mačke v kanto ali v reko, se tukaj zgražate sto na uro, sama dobrota vas je takrat, ko pa ubijete lastnega otroka, se vam pa jëbe zanj.
ti revše se pa tukaj gor usajaš, ker ne moreš odločati in zato žališ in se peniš . Zmeni se s svojim bogcem, ki je vedel, da ti ne sme maternice dati.
mijav mijav, 26.05.2022 ob 13:41
ti revše se pa tukaj gor usajaš, ker ne moreš odločati in zato žališ in se peniš . Zmeni se s svojim bogcem, ki je vedel, da ti ne sme maternice dati.
Meni Bog pač ni dal maternice, mi je dal pa pamet. Tebi je dal pa maternico, pamet ti je pa pozabil dat.
Butelj na kvadrat, 26.05.2022 ob 13:41
Ha ha, ja, pravica do življenja je temeljna človekova pravica. Ampak malo se izobrazi, od kdaj naprej pripadajo človeku te pravice – od rojstva. Tako je veljalo že po rimskem pravu in najbrž ne zastonj, kaj ne? Saj pravim, fanatiki se brigaj te zase in za svoje zarodke, nas, ki znamo širše razmišljati, pa pustite pri miru. A prav? Ali je to preveč za vašo desničarsko zaplonkanost? Vaše vsiljevanje vašega prepričanja vsem drugače mislečim je nekako enakovredni temu, če bi nekdo vas silil, da morate narediti splav, če bi bil zarodek defekten. Pa tako ne gre, kajne? Vsak se lahko zase svobodno odloča. To je temelj demokracije.
Ja res je. Vsak se lahko zase odloči. Ampak pri abortusu se ti odločiš za otroka. Ali ga pustiš živeti, ali pa ga ubiješ.
Zagovorniki splava skoz nabijte, da pri splavu odločate o svojem telesu. Ubijete pa otroka in razmesarite njegovo telo.
Forum je zaprt za komentiranje.