Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ženske, ki delajo splav rečejo, da takrat odločajo o svojem telesu

Kako ženske, ki delajo splav rečejo, da takrat odločajo o svojem telesu

Odgovor na objavo uporabnika
replika neprijavljena, 25.05.2022 ob 11:52

Kočevar, 25.05.2022 ob 11:33

replika neprijavljena, 25.05.2022 ob 11:25

Enmu je spet dolgčas.

Naj  pojasni, če ima čas med provociranjem, kaj je on sam konkretno naredil, da bi se zmanjšalo število splavov?

Delam na ozaveščanju potencialnih morilk lastnih otrok. Med drugim tudi to pisanje.

Ali drugače rečeno, s tujim cucrcem po koprivah tolčeš.

Pejt raj s svojim, pa bo prec manj splavov.

Ne, ti si tista, ki s tujim kürcem mlatiš po koprivah. Ker ti ubiješ otroka, ne sebe.

blaženka, 25.05.2022 ob 11:42

Kočevar, 25.05.2022 ob 10:51

Uvgh, 25.05.2022 ob 10:39

Ne glede na to, ali imas prav ali ne, bom vedno na strani zensk, da imajo/imamo pravico do splava ustavno in v praksi zagotovljeno. V prvih bojnih vrstah, ce bo treba.

Ti kot ženska, ali kot človek, ali kot za kar koli se že imaš, nimaš NOBENE pravice ubijat. Še najmanj nerojene otroke. Lahko ubiješ sebe, druge nimaš pravice.

dokler je ves tvoj “prispevek” k otroku tisti špric – nimaš o tem kaj odločat. Če pa še špricnil nisi, pa še toliko manj!

Saj ti tud ne špricneš. Samo srbečo pezdo nastaviš. Če tebe pogosto pezda srbi, to še ne pomeni, da imaš potem pravico ubit otroka. Svojo pezdo praskaj s krtačo, ne s kürcem, pa ti ne bo treba svojega otroka morit pol.

Kočevar, 25.05.2022 ob 12:25

Ne, ti si tista, ki s tujim kürcem mlatiš po koprivah. Ker ti ubiješ otroka, ne sebe.

Ne , ti si tisti, ki vso odgovornost prelagaš na ženske, sam pa ne bi nič naredil PRI SEBI .

Vprasaj duhovnike, ki nune posiljujejo potem pa jim oni recejo da morajo splavit, ce zanosijo, ker drugace jih bo cerkev izobcila.

Link: dokumentarni film Spolne sužnje v katoliški cerkvi

https://365.rtvslo.si/arhiv/tuji-dokumentarni-filmi-in-oddaje/174616571

Me zanima dragi kocevar kaj imas porect na posiljevanje nun s strani duhovnikov, ki si tako brezmadezen in bozji otrok. Upam, da si bil sam kot zarodek zaželjen, pa da te ima vsaj mama rada, ce te ze oca nima.

replika neprijavljena, 25.05.2022 ob 12:31

Ne , ti si tisti, ki vso odgovornost prelagaš na ženske, sam pa ne bi nič naredil PRI SEBI .

Ti, kot ženska si tista, ki moraš nosit  odgovornost o tem ali boš otroka rodila ali ga boš umorila. Moški je oplojevalec, ti, kot ženska, pa se moraš odločit ali se boš dala oplodit ali pač ne.

Halo, 25.05.2022 ob 12:40

Me zanima dragi kocevar kaj imas porect na posiljevanje nun s strani duhovnikov, ki si tako brezmadezen in bozji otrok. Upam, da si bil sam kot zarodek zaželjen, pa da te ima vsaj mama rada, ce te ze oca nima.

Kaj si zdaj privlekla duhovnike noter? Kaj ima duhovnik veze pri tvojem potencialnem splavu? A te je mogoče posilil duhovnik?

Kočevar, 25.05.2022 ob 12:41

Ti, kot ženska si tista, ki moraš nosit  odgovornost o tem ali boš otroka rodila ali ga boš umorila. Moški je oplojevalec, ti, kot ženska, pa se moraš odločit ali se boš dala oplodit ali pač ne.

saj to ti ves čas dopovedujemo, ženska odloča o tem in ne tvoj mehki bingelj.

Dragi kocevar

dokler bodo duhovniki posiljevali (poglej si film, to se dogaja na na 6 celinah), ali drugi in se bo to dogajalo brez privolitve zenske – kar tudi pomeni da bo bolece neprijetno ponizevalo skratka tak odnos do zensk potem ja – podpiram splav !!! Pa imam tri otroke, ne ni me duhovnik posilil, nikoli se nisem splava naredila in imam super moza ki je nezen in ljubec do mene, tako da nanije otroke sem z veseljem donosila, medtem ko ce bi me ti posilil, si grem pa maternico se odstranit !!!

Kocevar ti verjetno se nikoli nisi kajne 🙂

Halo, 25.05.2022 ob 12:48

Dragi kocevar

dokler bodo duhovniki posiljevali (poglej si film, to se dogaja na na 6 celinah), ali drugi in se bo to dogajalo brez privolitve zenske – kar tudi pomeni da bo bolece neprijetno ponizevalo skratka tak odnos do zensk potem ja – podpiram splav !!! Pa imam tri otroke, ne ni me duhovnik posilil, nikoli se nisem splava naredila in imam super moza ki je nezen in ljubec do mene, tako da nanije otroke sem z veseljem donosila, medtem ko ce bi me ti posilil, si grem pa maternico se odstranit !!!

A maternico bi si šla odstranit, če bi te jaz posilil praviš?

Jaz sicer nisem posiljevalec, ampak, teoretično, če bi te jaz posilil, bi ti hotela da bi te še. Ker se iz tvojega pisanja že  iz vesolja vidi, da si nepotešena.

Halo, 25.05.2022 ob 12:49

Kocevar ti verjetno se nikoli nisi kajne 🙂

Res je, Nikoli še nisem posiljeval. In tudi ne mislim. A ti si že?

Sem zato, da ženska ima pravico do splava, vendar mora to biti utemeljeno in ne po sistemu, kakršnega poskušajo sedaj spravit skozi blentavi američani – kar do rojstva otroka naj bi bil splav. Če pa temu še kdo lahko reče skupek celic, mu pa kakšen skupec celic v glavi manjka.

Splaviti zato, ker si zanosila ker ne moreš nog skup držat, je pač umor. Splaviti zato, ker je otrok hudo bolan, deformiran itd. je nekaj čisto drugega. S takim splavom se prihrani ogromno trpljenja materi in otroku. Ni vse belo črno.

Gospod kocevar,

Boh pomagi. Upam da ko umres, da ti bog odpusti tako pisanje. Kakorkoli, poglej si stevilke v svetu, rodnost pada, vse manj ljudi je na svetu. Rast prebivalstva se umirja… upam da bos še na tem svetu, ko bo vec starostnikov kot pa novorojenckov, da to sam dozivis.

mijav mijav, 25.05.2022 ob 12:46

saj to ti ves čas dopovedujemo, ženska odloča o tem in ne tvoj mehki bingelj.

Jaz ti tudi ves čas dopovedujem. Točno to. Ti si tista, ki se odločil ali boš svojega otroka ubila, ali pa ga ne boš. Ti!  Ne tvoja pezda.

Ja točno. Jaz odločam, zato  ne vem kaj imaš za blebetat.

Če nimaš nič zraven, tudi pridig ne rabiš delat.

Dokler moški pred vsakim seksom ne podpiše, da bo v celoti prevzel skrb za nerojenega otroka (mama seveda plačuje preživnino) od rojstva do osamosvojitve, (če ženska ne bi mogla ali hotela), tiho bodi.

Aja , pa ne tako , da tvoja mamica za vse skrbi, sam moraš.

Halo, 25.05.2022 ob 12:56

Gospod kocevar,

Boh pomagi. Upam da ko umres, da ti bog odpusti tako pisanje. Kakorkoli, poglej si stevilke v svetu, rodnost pada, vse manj ljudi je na svetu. Rast prebivalstva se umirja… upam da bos še na tem svetu, ko bo vec starostnikov kot pa novorojenckov, da to sam dozivis.

In kaj si hotela s tem povedat? A hočeš povedat da bo z delanjem  abortusov potem več ljudi? A si ti zmedena ali neumna? Prej bi rekel, da to drugo, zato tudi zagovarjaš splav.

Kocevar tvoj junfr (nedolžnost) se vidi do vesolja. In jaz ne rabim tako vulgarno pisat, saj sem potesena. Ti pa se hvalis, kako bi me zadovoljiv … Saj zenske znamo prebrat tiste, ki se delajo macote, v resnici so pa bogi revcki.

replika neprijavljena, 25.05.2022 ob 12:58

Ja točno. Jaz odločam, zato  ne vem kaj imaš za blebetat.

Če nimaš nič zraven, tudi pridig ne rabiš delat.

Dokler moški pred vsakim seksom ne podpiše, da bo v celoti prevzel skrb za nerojenega otroka (mama seveda plačuje preživnino) od rojstva do osamosvojitve, (če ženska ne bi mogla ali hotela), tiho bodi.

Aja , pa ne tako , da tvoja mamica za vse skrbi, sam moraš.

Tako je. Ti in nihče drug ne odloča o umoru tvojega otroka.

Kocevar a ai naredi osnovno solo?? Ne sori naj vprasam, saj 1.razred pa imas dokončan???  …. Lord have mercy

Kočevar, 25.05.2022 ob 12:56

Jaz ti tudi ves čas dopovedujem. Točno to. Ti si tista, ki se odločil ali boš svojega otroka ubila, ali pa ga ne boš. Ti!  Ne tvoja pezda.

ja bog je dal ženskam to pravico in ne moškim, je že vedel zakaj

Halo, 25.05.2022 ob 12:59

Kocevar tvoj junfr (nedolžnost) se vidi do vesolja. In jaz ne rabim tako vulgarno pisat, saj sem potesena. Ti pa se hvalis, kako bi me zadovoljiv … Saj zenske znamo prebrat tiste, ki se delajo macote, v resnici so pa bogi revcki.

Poglej se med noge, če si sploh ženska. Jaz ženske spoštujem, sploh pa spoštujem matere. Ti nisi ženska, ti si en navaden  šus babji.

mijav mijav, 25.05.2022 ob 13:02

ja bog je dal ženskam to pravico in ne moškim, je že vedel zakaj

Bog ti ni dal pravico do umora.

Kočevar, 25.05.2022 ob 13:04

Bog ti ni dal pravico do umora.

je kar lepo dal, tako je naredil, da lahko samo ženske dajejo življenje in kdor daje tudi jemlje. Moški morate biti pa samo lepo pridni, če hočete, da vas kakšna ženska izbere za oplojevalca.

Hotela sem povedat da vse vec zensk gre v kariero in noce vec rojevat otroke za take tipe kot si ti. In imajo zascito, vsaj na zahodu. Niti ne rabijo splavit, ker je zascita dost dobra. Okej sej tudi v nerazvitih drzavah se zmanjsuje. Ampak kaj ti jaz to govorim, itak mi ne verjames. Pa pejd malo po svetu da sam dozivis in spoznas, zakaj je vse manj ljudi na svetu.

Pa to tvoje pisanje na tem cveku nic ne pomaga pri ozavescanju problema – kvecjemu pomaga, da bojo zenske videle, kaki kreteni obstajajo ko bodo brale tvoje poste. Saj zato pa ne dobiš za seksat, ker si cist razdražen, nobena noce bit s tabo ker take kvasis.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close